Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

canım merhaba , ben epeydir giremiyordum...gelip böyle 3 tane güzel haber aldım nasl sevindim :) sen ki taaa samsunlardan gel :) burda bebiş sahibi ol dön :) hatta BEBİŞLER...görüyormusun bak; onca sıkıntı onca çaba uraş bir nefeste bitti. Allah bir nefeste dourup sağlıkla kucaklarınıza da almayı nasip etsin inşallah. kendini ve bebişlerini iyi koru...

Canım yaaa ne kadar çok sevindim senin için de... Allah nazarlardan esirgesin... kucagına almak nasip etsin... aman dikkat et kendine iyi bak ...

aman şeker şey heycanına da enerjine de mukayıt ol.. artık sen ikiz annesisin. tekiz annelerinden daha ağır hareket edip koruman gerek kendini..işin kötü yanı da 2 kişi için yemen gerek :) bol bol cevizzzz bolbol komposto ... :) folik asit için bol bol çi yeşil sebzeler....

ben gergin ve tedirginim. süleyman bey benim de doktorum ama biz eylülde bailamak istiyoruz...bakalımmmm

fatmacım allah yardımcın olsun ; neler yapıldı nasıl gidiyor paylaşır mısın ?sorunneydi sizde ??

*******************************************************************************************************

HAMİŞ KALAN KIZLAR ;
sizlerden bişeyler öğrenmek istiyorum..endişelerimi ve merakımı anşlayışla karşılayacagınızı düşünüyorum. ;
aranızda pko olup da hamiş kalan ; bebişi olanlar var mı ?
kan degerleriniz nasıl ? tsh ? kan pıhtılaşma süreleri ; hıv değerleri ; fsh :?

süleyman hoca ve daha evel gittiğim hocalar hep bana pko olduğu için yumurta rezervin iydir senin ; pko olmayan bir bayandan 7-8 yumurta alınır ise senden 14-15 yumurta alınır . çok ve kaliteli yumurtalar alırız kaliteli embriyolra elde ederiz inşallah dedi. kan değerlerimi de pıhtılaşma sürelerimi vs. süleyman hoca iyi buldu... ama ben endişe ediyorum... acaba ilk denememizde tutar mı ? aksi bir durum olur mu ?
tüm degerler şu anda normal ise , olmamasını sağlayacak bir deger bir sorunumuz varmıdır acaba??
ben biraz kiloluyum ama süleyman hoca senden daha kilolu hastalarım hamile kaldı dedi. öyle sınırda yada abartı kilolu degilsin ama daha fazla almamaya dikkat et dedi.
160 cm boyum ; 81 kg kilom . . .
hızlı kilo vermek istiyorum bir an evvel atmam gerek biliyorum ama ne denedsimse ol
olmuyorrr.

bilgilerinizi önerilierinizi bekliyorum....

BOL BOL CEVİZ ; ÇİĞ YEŞİL SEBZE ; SÜT ; BİTKİ ÇAYLARI ; YOĞURT - PEYNİR TÜKETMEYİ UNUTMAYIN SAKINNNN...

ÖPTÜMMM

canım sorun yok yani nedenibilinmeyen infertilite

kesinlikle meldayell başta sen geliyorsun:))))))

galiba evet önceden durumla ilgili sürekli araştırma yaptığım için bol bol internete takılıyordu hamile kalınca araştırmalara sn noktayı koydum şimdi ise sadece sizlerin neler yapyığını merak ettiğim için giriyorum
hamilelik nasıl gidiyor?

galiba evet önceden durumla ilgili sürekli araştırma yaptığım için bol bol internete takılıyordu hamile kalınca araştırmalara sn noktayı koydum şimdi ise sadece sizlerin neler yapyığını merak ettiğim için giriyorum
hamilelik nasıl gidiyor?

meldayel seninde eşin ile ilgi problemin varmış galiba emre beyi ve merkezi tavsiye edermisin?

hamilelik nasıl gidiyor?

evet katılıyorum hilall sana birçok arkadaşımız hamie kalınca kayboldular ortalıktan

Bende utanarak söylüyorum.Uzun zamandır bu sayfalara takılmıyorum.Gebelikle ilgii kitaplar okuyorum.Kimileri fazla internette kalmak iyi değil diyor o nedenle
17 .haftayı geride bıraktım.Sizleri özledim bugün dolaşayım biraz sayfalarda dedim kendimce bazı konularda ukalalık yaptım ör.en iyi tüp bebek merkezi sayfasında bir sürü şeyler yazmışlar.Bence bir çoğu doğru değil.ınsanlarda okuyacak okuduklarına inanıp allanmış pullanmış yerlere gidip paralarını harcayacaklar.ısim vermeden uyardım onları.Polemik olmasın diye nerede gebe kaldığımı bile yazmadım.Ama bence en doğru yer UMUT .Bunu burda söylüyorum çünki sizler umut kızlarısınız.Benim gibi zor bir hastayı bile anne yapabiliyorlarsa herkezi yaparlar diye düşünüyorum.ınsanların kandırılmasından hiç hoşlanmıyorum .O yüzden hamile kaldığımdan beri insanları sözlü olarak uyarıyorum.3 arkadaşımı daha gönderdim Umutta rabbim beni utandırmadı çok şükür.Siteden bahsettim ama yazmaktan çekiniyorlar okumayı tercih ediyorlar.ınanın bizim sayfayı okuyan çok kişi var.Hepinize sevgiler

hamilelik nasıl gidiyor?

canım allaha şükür iyi gidiyor hamilelik..bir sorunum yokk..tek sorun çok kilo almam:)))çatlaklarım oluştu ve ağrıyor birde...böle işte...sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin???

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ALLAHIMA ŞÜKERLER OLSUN:Saruboceq: hamileyim arkadaşlar
CANIM MERHABA ...BEN DE SENİ MERAK EDİP DURUYORDUM NE OLDU ACABA DİYE ANCAK GREBİLDİM GÜNLERDİR TOPİCE .....

ÇOK MUTLU OLDUM TATLIMMMMMMM

ALLAH SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI MİS GİBİ SÜT KOKUSUYLA İÇİNE ÇEKMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.... ALLAH SANA SAĞLIK VERSİN...TEBRİKLER ....

BUNLAR SANA :)
:emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Back
X