Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

İyi akşamalar

Aytuğ Kolankaya ile bir denemem odu malesef sonuç olumsuz oldu doktordan ve mekezden hiç memnun kalmadım
Umut için burda çok yazı ol-kudum ayrrıca bir arkadaşım süleyman bey ile tedavi görmüş ve çok memnun kalmış şuan 1 kızı var
Bana süleyman bey ile görüşmem gerektiğini okadar çok söyledi ki dayanamayıp yarın için kendisinden randevu aldım
Birinci denememdeki hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden 2'inci bir tedaviye başlamak beni çok korkutuyor
Görüşlerinize çok ihtiyacım var sizce doğru merkez umut doğru doktor süleyman bey mi?

bende süleyman beyle görüştüm tahliller istedi inşallah ocak ayı başlıycaz

kızlarrrrrr ben bugun haydarpaşa numunede rapor işlerimi başlattımm...bugun galiba şanslı günümüzdeydik...kısaca anlatayım benden sonraki arkadaşlara yoldaş olsun...

arkadaşlar öncelikle aslıcığıma teşekkür ediyorum...bize fikriler verdi:)

arkadşlar öncelikle bütün testlerinizi kesinlikle dışarda ( devlet yada özel) yaptırın elinizde hazır olsun.. testler şöyle
kadın : hormon,smear,hsg doktor raporu,vajinal ultrason ekran görüntüsü ve doktor raporu
erkek: üroloji doktor raporu , sperm testleri , varsa varikosel muayene sonuçları

tüm bunları hazır edin...

pzt ( bugun ) sabah 8de saglık kurulu ( vehbikoç binasında - 3.katta ) önündeydik...randevu masasında dilekçe imzaladım.onu aldık kayıt bölümünde kayıdımızı yaptırdım . sonra o kağıt ile en alt kattaki ( 0 giriş katı ) vezneye gittim . 1 doktor = 16 tl + rapor bedeli= 13 tl olmak üzere 7 adet doktor ve rapor için toplam = 115 tl para ödedim . dekontu da alarak yine sağlık kuruluna çıktım... orada son masa olanönform masasına geldik. orda 2 kagıt verdiler. üzernde gireceğimiz doktorların bölümlerinin yazdığı ( x ile gösterilen yerlere gidilecek ) yerler... sonra beklemeye başladık.hemen sağlık kurulunun karşısında 7 tane kapı var...herbirinde farklı doktor..benim o doktorlar dışıdna bir tek kadın doğum da vardı görmem gereken ..akıllılık edip işlemler başlamadan hemen kadındoğumdan randevu aldım . 10.15e verdiler randevumu..sonra bekledik . doktorları merdivende geldiklerini gördüğüm gibi arkalarından girdim içeri..bütün bölümlerde önce doktor sonra ben girdim..ilk imzaları ben aldım hep arkamdan diğer insanlar girdi :) hepsini tamamladım.kadındoğma gittim . o da ürolojiye gitmemiz için bir yazı yazdı . o yazıyla ürolojiye gittik eşimle birlikte..doktora izah ettik neden geldiğimizi eşimi tekrar muayene etti. 3 hafta evvel yine gitmiştik orda ürolojiye onu da hatırlattık o zaman ne dediğini anımsattık :) çakallık edip :) yoksa sallıcaktı... yazdı yardımcı üreme teknikleri uygundur dedi :) o yazıyı da aldık gittik kadın doğuma gösterdim..tamam dedi... sağlık kurulunda işlerini bitir sonra tekrar gel bize dedi.... bütün evrakları ( sağlık kurulundna verilen 2 sayfa kagıdı ve 4 adet fotografı ,ödeme dekontunu ) sağlık kuruluna teslim ettik... 1 de gelin dediler... zaten 11.30 falandı verdiğimiz tüm evrakları...1 de tekrar gittik. 2ye gelmek üzereydi... adımı okudular kapıdan.. perşembe günü saat 3 te gel raporunu burdan al dediler...:) bu haberi de fırladım kadındoğum doktoruna verdim...tamam süper yetiştirmişin bak dedi . hepsini al tüm tahlilerinle birlikte diger heyet evraklarını da hazırla gel perşembe hocaya gösterelim dedi.. :) cuma günü de heyete gir dedi..diger evraklar ve işleyişi de bir başka doktora sordum.. o da evrakları söyledi...

perşembe günü göstericez..hoca bi mani bulmazsa cuma günü heyet giricez inşallah... :) o gün de izmire yola çıkıcaz nasıl olcak onu bilemedim işte..doktor hemen çıkar dedi cuma günü ama nasıl olcak ne zaman çıkıcak bilemedimm:(

işte böyle kızlar..bugünlük işler bitti işlemlerimiz..böyle gelişti....

bugün bir de bunca koşturmaca arasında eşimin bir arkadaşı eşimin desteği ve tavsiye etmesi üzerine tüp bebek yaptırmışlardı geçen haftalarda..günlerini ebkliyorlardı...bugun 12.günmüş ..kız evde idrar testi ypmış 2.çizgiyi görmüş... az evel de doktorlarına gitmişler kan tahlili yapmış doktorları pozitif çıkmış... onu da duyunca pek bi heycanlandım.....

darısı burada umutla bekleyen umut yolcularının güzel haberlerini sırasıyla duymak ve paylaşmak olsun inşallah...
bu arada kızlar ben bir başka topic de daha üyeyim... hepimizin orda toplaşmasını dilerim..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler-128.html
umut tüp bebek merkezinde bebek tedavisi görenler topiği ...

ben orda şimdi eğer topicdeki arkidişler kabul ederlerse bir umut listesi başlattım :)) hepiniz gelin , tedavi süreçlerimizi , öncesi ve sonrasını paylaşalım..doktorlarımızı merkezimizi konuşalım.. paylaşımlarımız artsın....

bu topic de söylediğim topic da çok aktif değil...ara ara giriyor herkes...sayımızı arttıralım ki enerjimiz artsın..katılımıız çoğalsın.....

bekliyorum arkidişlerrr......
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:66::66::46::46::40::40::4::4: :8::8: :74::74: :kkk:

Son düzenleme:

MERHABA​

Eki Görüntüle 121270

365 GÜN , 52 HAFTA ,12 AY DERKEN ….KOCA BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKIYORUZ…. ÖYLE GÜZEL UMUTLARINIZ , DİLEKLERİNİZ VE BEKLENTİLERİNİZ OLSUN Kİ ;

GERİYE BAKTIĞINIZDA GEÇEN YILLARINIZI ARAMAYIN…

UMUDUNUZ TÜKENMESİN ; MUTLULUKLARINIZ ÇOĞALSIN ….

YENİ YIL SİZE HEP GÜZELLİKLER GETİRSİN….

HERKES İÇİN İYİ DİLEKLERİMİ SUNUYORUM EVRENE ;

HERKESE , HEPSİ NASİP OLMASI DİLEĞİYLE J

SAĞLIK – MUTLULUK – BAŞARI – PARA – İŞ – EV – ARABA – AŞK – AİLE SEVGİ

LİNKE TIKLAYIN . ÖNCE ZARFI AÇMAK İÇİN PULU TIKLAYIN . SONRA İZLEMEYE DEVAM EDİN VE KARTOPLARINI BİRLEŞTİRİP KARDAN ADAMI YAPIN J SONRA İZLEMEE DEVAM EDİN …

http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

HEPİMİZİN DUALARININ KABUL OLACAĞI HARİKA BİR YIL DİLİYORUM...."BEBEK" DİLEYENLERİN KUCAKLARI BEBEK DOLSUN ; BEBİŞİNİ BEKLEYENLER BİR NEFESTE KURTULUP BEBİŞLERİNE KAVUŞSUN; BEBİŞİ KUCAĞINDA OLANLAR DA EVLATLARININ İSTİKBALİNİ GÖRSÜNLER İNŞALLAH....

ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ; DUALARIMIZI KABUL ETSİN ; EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN ; GÖZYAŞLARIMIZI DİNDİRSİN İNŞALLAH....

HEPİNİZİ BEBEK SAFLIĞINDA TERTEMİZ BİR YIL DİLİYORUM .... ÖPÜCÜKLER
:54::79::64::66::70::3::8::9::10::1:

Son düzenleme:
KIZLAR ÖZELDEN BİR ARKADAŞIMIZA ANLATTIĞIM UMUT YOLUNDA YAŞADIĞIM UMUTSUZLUKLARIMI ; YIKIMLARIMI SİZLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM . . . HİKAYEM BELKİ BİRİLERİNE ÖRNEK OLUR CESARET VERİR ...BELKİ DE UMURSAMAZSINIZ ...AMA BEN PAYLAŞMAYI İSTEDİM . . .

ben 1998den beri polikistik over hastasıyım . yani gençkızlığımdan beri adetlerim hiç düzenli olmadı . ve o zamandan doktorlar hep söylerdi ilerde bebegin olmayabilir diye. aklıma takmamaya çalışırdım ama bilinçaltı işte... evlendik . eşime söyledim bendeki bu problemi bebegim olursa da tedaviye ihtiyacımız olabilir tedavi ne kadar sürer bilmiyorum falan dedim . 3-4 ay korunduk ve doktora da gitmedim. sonra doktora gittim . çünkü 4-5 ay regl olmamıştım düğün telaşı heycan stres falan.
doğum kontrol hapı verdi . bunu kullan . bebek düşününce gel bırakalım dedi . kulandım otomatikman korunmuş olduk.... sonra başka doktorlara gitmeye başladım bebek istediğmizi söyledim ve bu tedavileri başından anlattım . hikayemi böyle anlatınca doktorlar da haklı olrak benim üzerime gitti. bana klomenler verdiler yumurtalarım gelişsin diye. prolaktin dayadılar. çatlatma igneleri verdiler. şeker hapları verdiler. ben haplarla hormon ilaçlarıyla doldum aylarca...olmuyo yumurtam gelişiyor kocaman oluyor çatlamıyor ve kise dönüyor... ee haliyle gebelik yok .deliricem . sonra başka doktora başladım . gider gitmez ilk sözü eşine test yapıldımı oldu. yooo soran söyleyen olmadı ki ne testi dedik . ilk defa duymuştuk spermlerin öyle bir analizden geçirildiğini . spermiogram testini .söylemeye utanıyorduk. telefonda labaratuvarları arıyorduk . varmı diye sorarken utandım hep... neyse test yapıldı . ve berbat bir sonu.ç "0" hiç sperm yok ... delirecektim . labaratuvarı başlarına yıkmak istedim . nasıl diyorum ee öyle göremediğimiz için bakmadık diyo laborant. sonra doktoruma götürdük başka bi yerde daha yaptırın dedi. başka bi yerde yaptırdık . yine kötü ama hiçdeğilse bilyonlar çıktı...nasıl bir şeyse tam hatırlamıyorum sayıyı geçen seneki testti ama 40 milyon falandı toplam sayısı ama hareket yok . hiç yok . delircektim . ürologa gitmemizi önerdi doktorm . gittik varikoselden şüphelendi renkli dopler istedi . o ne dedik girdik internete deli gibi araştırdım . neyse onu da çektirdik normal çıktı hormonlarına baktırdık normal...garip bir şekilde spermleri hareketsiz ve az sayıda. kein tüp dediler mikroenjeksiyon. ölecektim . yıkıldım . eşime bişey diyemiyorum içime atıyorum aa dayanamıyordum neden diye. sırf bebek sahibi olmak için bile evlenmeyi düşünmüştüm be zamanında heralde cezası bu diyordum . çok üzüldüm çok yıkıldım . tartıştık . gerildik . o hafta var ya kaç tane tüp bebek merkezi kaç tane kadın doğum doktoru ürolog gördük bilmiyorum . anadolu yakasında gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse...ordan oraya savrulduk . doktorların her sözü tokat gibi çarptı yüzümüze. hiç birisi de normal yollada olabilir yada ilaç kullan artar falan demedi . direk tüp dedi hepsi ...30 yıl ebe - hemşire olan annem bile kabullenemedi bunu ..siz yanlış anlamışınızdır. normal yolla olur bekleyin hemen tüp mü olurmuş faln dedi günlerce kavga ettim annemle anlamıyor beni diye... sonra her merkezden fiyat sormaya başladık . artık tedavimizin bedelini araştırıyorduk....düşünün taaa ankaraya bile gittik . orda da merkezle görüştük . orayı bile düşündük . ama riske giremedik . sonra umut tüp bebek merkezini buldum . görüşmeye gittim . bu arada annemin doktorlarından falan telefonlar geliyor yeni merkezleri araştırmam için tlf numaraları geliyordu . acıbadem ; medical ;florans ;amerikan gibi... ama umuttaki ilk görüşmemiz çok rahatlatmıştı beni süleyman bey de öyle...hiç olumlu sonuc duymamıştyım kimseyle konuşma şansım olmadıgı için ama süleyman beyin samimiliği rahatlattı . tamamdır dedik burası... zaman için konuştuk falan sonra araya bizim özel durumlarımız girdi vs. bu arada heyet durumunu söylemişlerdi ama uğraşmak zor gelmişti. sonra madem bu kadar bekledik hadi gayret uğraşmamız gerek başlayalım şuna deidk . kaybedeceğimiz 100 lira heyet raporu 200 lira hsg parası olur dedik ve girdik işin içine. hala sonuç şalmadık ama ramak kaldı . . .

işte böylee bende hayal kırıklığına uğradım. yıkıldım . düştüm . defalrca kez neden ben dedim ... ama şimdi tek düşüncem şu tedavinin olumlu neticelenip yüzümün gülmesi . . . ben hazırım . anne olmaya hazırım . bebegime kavuşmak istiyorum . onu koklamak istiyorum . onun gelişinde heycanlanıp onun için hazırlıklar yapmak istiyorum . onun geleceğini planlamak onun için planlar kurmak istiyorum .

ben hazırım miniğim gelmeni bekliyorum . haydi sen de bana dogru gel ...bekliyorum seni ....

iyi akşamalar

aytuğ kolankaya ile bir denemem odu malesef sonuç olumsuz oldu doktordan ve mekezden hiç memnun kalmadım
umut için burda çok yazı ol-kudum ayrrıca bir arkadaşım süleyman bey ile tedavi görmüş ve çok memnun kalmış şuan 1 kızı var
bana süleyman bey ile görüşmem gerektiğini okadar çok söyledi ki dayanamayıp yarın için kendisinden randevu aldım
birinci denememdeki hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden 2'inci bir tedaviye başlamak beni çok korkutuyor
görüşlerinize çok ihtiyacım var sizce doğru merkez umut doğru doktor süleyman bey mi?

kesinlikle umut ve süleyman bey

KIZLAR ÖZELDEN BİR ARKADAŞIMIZA ANLATTIĞIM UMUT YOLUNDA YAŞADIĞIM UMUTSUZLUKLARIMI ; YIKIMLARIMI SİZLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM . . . HİKAYEM BELKİ BİRİLERİNE ÖRNEK OLUR CESARET VERİR ...BELKİ DE UMURSAMAZSINIZ ...AMA BEN PAYLAŞMAYI İSTEDİM . . .

ben 1998den beri polikistik over hastasıyım . yani gençkızlığımdan beri adetlerim hiç düzenli olmadı . ve o zamandan doktorlar hep söylerdi ilerde bebegin olmayabilir diye. aklıma takmamaya çalışırdım ama bilinçaltı işte... evlendik . eşime söyledim bendeki bu problemi bebegim olursa da tedaviye ihtiyacımız olabilir tedavi ne kadar sürer bilmiyorum falan dedim . 3-4 ay korunduk ve doktora da gitmedim. sonra doktora gittim . çünkü 4-5 ay regl olmamıştım düğün telaşı heycan stres falan.
doğum kontrol hapı verdi . bunu kullan . bebek düşününce gel bırakalım dedi . kulandım otomatikman korunmuş olduk.... sonra başka doktorlara gitmeye başladım bebek istediğmizi söyledim ve bu tedavileri başından anlattım . hikayemi böyle anlatınca doktorlar da haklı olrak benim üzerime gitti. bana klomenler verdiler yumurtalarım gelişsin diye. prolaktin dayadılar. çatlatma igneleri verdiler. şeker hapları verdiler. ben haplarla hormon ilaçlarıyla doldum aylarca...olmuyo yumurtam gelişiyor kocaman oluyor çatlamıyor ve kise dönüyor... ee haliyle gebelik yok .deliricem . sonra başka doktora başladım . gider gitmez ilk sözü eşine test yapıldımı oldu. yooo soran söyleyen olmadı ki ne testi dedik . ilk defa duymuştuk spermlerin öyle bir analizden geçirildiğini . spermiogram testini .söylemeye utanıyorduk. telefonda labaratuvarları arıyorduk . varmı diye sorarken utandım hep... neyse test yapıldı . ve berbat bir sonu.ç "0" hiç sperm yok ... delirecektim . labaratuvarı başlarına yıkmak istedim . nasıl diyorum ee öyle göremediğimiz için bakmadık diyo laborant. sonra doktoruma götürdük başka bi yerde daha yaptırın dedi. başka bi yerde yaptırdık . yine kötü ama hiçdeğilse bilyonlar çıktı...nasıl bir şeyse tam hatırlamıyorum sayıyı geçen seneki testti ama 40 milyon falandı toplam sayısı ama hareket yok . hiç yok . delircektim . ürologa gitmemizi önerdi doktorm . gittik varikoselden şüphelendi renkli dopler istedi . o ne dedik girdik internete deli gibi araştırdım . neyse onu da çektirdik normal çıktı hormonlarına baktırdık normal...garip bir şekilde spermleri hareketsiz ve az sayıda. kein tüp dediler mikroenjeksiyon. ölecektim . yıkıldım . eşime bişey diyemiyorum içime atıyorum aa dayanamıyordum neden diye. sırf bebek sahibi olmak için bile evlenmeyi düşünmüştüm be zamanında heralde cezası bu diyordum . çok üzüldüm çok yıkıldım . tartıştık . gerildik . o hafta var ya kaç tane tüp bebek merkezi kaç tane kadın doğum doktoru ürolog gördük bilmiyorum . anadolu yakasında gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse...ordan oraya savrulduk . doktorların her sözü tokat gibi çarptı yüzümüze. hiç birisi de normal yollada olabilir yada ilaç kullan artar falan demedi . direk tüp dedi hepsi ...30 yıl ebe - hemşire olan annem bile kabullenemedi bunu ..siz yanlış anlamışınızdır. normal yolla olur bekleyin hemen tüp mü olurmuş faln dedi günlerce kavga ettim annemle anlamıyor beni diye... sonra her merkezden fiyat sormaya başladık . artık tedavimizin bedelini araştırıyorduk....düşünün taaa ankaraya bile gittik . orda da merkezle görüştük . orayı bile düşündük . ama riske giremedik . sonra umut tüp bebek merkezini buldum . görüşmeye gittim . bu arada annemin doktorlarından falan telefonlar geliyor yeni merkezleri araştırmam için tlf numaraları geliyordu . acıbadem ; medical ;florans ;amerikan gibi... ama umuttaki ilk görüşmemiz çok rahatlatmıştı beni süleyman bey de öyle...hiç olumlu sonuc duymamıştyım kimseyle konuşma şansım olmadıgı için ama süleyman beyin samimiliği rahatlattı . tamamdır dedik burası... zaman için konuştuk falan sonra araya bizim özel durumlarımız girdi vs. bu arada heyet durumunu söylemişlerdi ama uğraşmak zor gelmişti. sonra madem bu kadar bekledik hadi gayret uğraşmamız gerek başlayalım şuna deidk . kaybedeceğimiz 100 lira heyet raporu 200 lira hsg parası olur dedik ve girdik işin içine. hala sonuç şalmadık ama ramak kaldı . . .

işte böylee bende hayal kırıklığına uğradım. yıkıldım . düştüm . defalrca kez neden ben dedim ... ama şimdi tek düşüncem şu tedavinin olumlu neticelenip yüzümün gülmesi . . . ben hazırım . anne olmaya hazırım . bebegime kavuşmak istiyorum . onu koklamak istiyorum . onun gelişinde heycanlanıp onun için hazırlıklar yapmak istiyorum . onun geleceğini planlamak onun için planlar kurmak istiyorum .

ben hazırım miniğim gelmeni bekliyorum . haydi sen de bana dogru gel ...bekliyorum seni ....

CANIM İNŞALLAH :emir_bebek:ANNE OLMA MUTLULUĞUNU SENDE TADARSIN

kızlar özelden bir arkadaşımıza anlattığım umut yolunda yaşadığım umutsuzluklarımı ; yıkımlarımı sizle de paylaşmak istedim . . . Hikayem belki birilerine örnek olur cesaret verir ...belki de umursamazsınız ...ama ben paylaşmayı istedim . . .

ben 1998den beri polikistik over hastasıyım . Yani gençkızlığımdan beri adetlerim hiç düzenli olmadı . Ve o zamandan doktorlar hep söylerdi ilerde bebegin olmayabilir diye. Aklıma takmamaya çalışırdım ama bilinçaltı işte... Evlendik . Eşime söyledim bendeki bu problemi bebegim olursa da tedaviye ihtiyacımız olabilir tedavi ne kadar sürer bilmiyorum falan dedim . 3-4 ay korunduk ve doktora da gitmedim. Sonra doktora gittim . çünkü 4-5 ay regl olmamıştım düğün telaşı heycan stres falan.
Doğum kontrol hapı verdi . Bunu kullan . Bebek düşününce gel bırakalım dedi . Kulandım otomatikman korunmuş olduk.... Sonra başka doktorlara gitmeye başladım bebek istediğmizi söyledim ve bu tedavileri başından anlattım . Hikayemi böyle anlatınca doktorlar da haklı olrak benim üzerime gitti. Bana klomenler verdiler yumurtalarım gelişsin diye. Prolaktin dayadılar. çatlatma igneleri verdiler. şeker hapları verdiler. Ben haplarla hormon ilaçlarıyla doldum aylarca...olmuyo yumurtam gelişiyor kocaman oluyor çatlamıyor ve kise dönüyor... Ee haliyle gebelik yok .deliricem . Sonra başka doktora başladım . Gider gitmez ilk sözü eşine test yapıldımı oldu. Yooo soran söyleyen olmadı ki ne testi dedik . Ilk defa duymuştuk spermlerin öyle bir analizden geçirildiğini . Spermiogram testini .söylemeye utanıyorduk. Telefonda labaratuvarları arıyorduk . Varmı diye sorarken utandım hep... Neyse test yapıldı . Ve berbat bir sonu.ç "0" hiç sperm yok ... Delirecektim . Labaratuvarı başlarına yıkmak istedim . Nasıl diyorum ee öyle göremediğimiz için bakmadık diyo laborant. Sonra doktoruma götürdük başka bi yerde daha yaptırın dedi. Başka bi yerde yaptırdık . Yine kötü ama hiçdeğilse bilyonlar çıktı...nasıl bir şeyse tam hatırlamıyorum sayıyı geçen seneki testti ama 40 milyon falandı toplam sayısı ama hareket yok . Hiç yok . Delircektim . ürologa gitmemizi önerdi doktorm . Gittik varikoselden şüphelendi renkli dopler istedi . O ne dedik girdik internete deli gibi araştırdım . Neyse onu da çektirdik normal çıktı hormonlarına baktırdık normal...garip bir şekilde spermleri hareketsiz ve az sayıda. Kein tüp dediler mikroenjeksiyon. ölecektim . Yıkıldım . Eşime bişey diyemiyorum içime atıyorum aa dayanamıyordum neden diye. Sırf bebek sahibi olmak için bile evlenmeyi düşünmüştüm be zamanında heralde cezası bu diyordum . çok üzüldüm çok yıkıldım . Tartıştık . Gerildik . O hafta var ya kaç tane tüp bebek merkezi kaç tane kadın doğum doktoru ürolog gördük bilmiyorum . Anadolu yakasında gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse...ordan oraya savrulduk . Doktorların her sözü tokat gibi çarptı yüzümüze. Hiç birisi de normal yollada olabilir yada ilaç kullan artar falan demedi . Direk tüp dedi hepsi ...30 yıl ebe - hemşire olan annem bile kabullenemedi bunu ..siz yanlış anlamışınızdır. Normal yolla olur bekleyin hemen tüp mü olurmuş faln dedi günlerce kavga ettim annemle anlamıyor beni diye... Sonra her merkezden fiyat sormaya başladık . Artık tedavimizin bedelini araştırıyorduk....düşünün taaa ankaraya bile gittik . Orda da merkezle görüştük . Orayı bile düşündük . Ama riske giremedik . Sonra umut tüp bebek merkezini buldum . Görüşmeye gittim . Bu arada annemin doktorlarından falan telefonlar geliyor yeni merkezleri araştırmam için tlf numaraları geliyordu . Acıbadem ; medical ;florans ;amerikan gibi... Ama umuttaki ilk görüşmemiz çok rahatlatmıştı beni süleyman bey de öyle...hiç olumlu sonuc duymamıştyım kimseyle konuşma şansım olmadıgı için ama süleyman beyin samimiliği rahatlattı . Tamamdır dedik burası... Zaman için konuştuk falan sonra araya bizim özel durumlarımız girdi vs. Bu arada heyet durumunu söylemişlerdi ama uğraşmak zor gelmişti. Sonra madem bu kadar bekledik hadi gayret uğraşmamız gerek başlayalım şuna deidk . Kaybedeceğimiz 100 lira heyet raporu 200 lira hsg parası olur dedik ve girdik işin içine. Hala sonuç şalmadık ama ramak kaldı . . .

Işte böylee bende hayal kırıklığına uğradım. Yıkıldım . Düştüm . Defalrca kez neden ben dedim ... Ama şimdi tek düşüncem şu tedavinin olumlu neticelenip yüzümün gülmesi . . . Ben hazırım . Anne olmaya hazırım . Bebegime kavuşmak istiyorum . Onu koklamak istiyorum . Onun gelişinde heycanlanıp onun için hazırlıklar yapmak istiyorum . Onun geleceğini planlamak onun için planlar kurmak istiyorum .

Ben hazırım miniğim gelmeni bekliyorum . Haydi sen de bana dogru gel ...bekliyorum seni ....

bende hep neden ben diyorummmmmm :26:

hayatım bende zeynep kamil hastanesine gidiyorum rapor çıkarmak için adetinizin birinci günü hsg için arayın randevu alcaksınız dediler bugün aradım bana denilen randevularımız doldu bir sonraki ayı bekleyin
bende peki bir sonraki ay aradığımda yine randevularınız doluysa nasıl olcak dedim bilmiyorum denilen cvp sen nerede çektirdin hsg filmini bende orada çektirsem

hayatım bende zeynep kamil hastanesine gidiyorum rapor çıkarmak için adetinizin birinci günü hsg için arayın randevu alcaksınız dediler bugün aradım bana denilen randevularımız doldu bir sonraki ayı bekleyin
bende peki bir sonraki ay aradığımda yine randevularınız doluysa nasıl olcak dedim bilmiyorum denilen cvp sen nerede çektirdin hsg filmini bende orada çektirsem

GÜZELİM geçmişi okursan ben raporumu alma aşamamla ilgili herşeyi ayrıntılarıyla yazdım . öncelikli mesele şu : zeynep kamil dışarda yaptırdığın testleri kabul edecek mi ? ben etmiyor kendi hastanelerinde istiyor diye duydum. o yüzden zeynep kamile hiç bulaşmayın diyorlar.
ben maltepede oturuyorum . maltepe tıp merkezinde yaptırdım canım . maltepede caminin altındaki merkz... 175 tl hsg , 12 tl devlete katkı payı ( içimi görüyorlar diye devlete haber veriyorum birde apalcaaa) , eger anestezi istersen 50 tl de ona alıyorlar ben anestezisiz yaptırdım ama 50 milyon için dayanılcak bişey degil ver gitsin ....

güzelim adetin başlamış madem hemen ara randevu al . adetinin kaç gün sürdüğünü soruyorlar bitiminden sonraki gün yada 2.güne gl diyorlar saatli randevu veriyorlar. gidip kayıt yaptırıyorsun vs. 20 dk içinde çekiliyorsun ... igne yapıp yolluyorlar :) sonucu da 2 saat sonra alıyorsun ... yada ertesi gün falan ...

walla devlet hastanelerinde dayanılacak şey degil şeker... biliyorum heyetten para kopartalım diye çekiyoruz bu çileyi ama devlet hastanesinde hem tarihi ileri atıyorlar hem canını daha fazla yakıyorlar bence degmez tatlım ... zaten daha başındasın ..hsg bişey degilmiş diceksin.. o bi operasyon hele raporun çıkma esnasında yemin ederim illalh geldi lanet olsun kalsın raporu falan dedim ..çekip gidesim geldi hastaneden ...

canım ; ben de kartaldan randevu almıştım . 1 ay beni de atlattılar öyle iyi hadi bekleriz dedim .( beklemeyim ışara çektirseymişim şimdi transfer sonucuumu bile almış olcaktım belki de)
sonraki ay içinde adetim bitti . adetimden 10 gün sonraya gün verdiler ki tıbben olmaması gerekn bir zaman .yumurtaların tam geliştiği dönemde hsg çekmeye kalktılar. hadi çektirmiş olaydımda raporunu yani sadece bir film çıkcak onun yorumunu yapcak doktorda . onu 1-2 hafta sonra veririz dedi.al sana 1 ay da ordan...eee dedim bayıldım parayı kredi kartıyla .. çektirdim .bak rapor cebimde adet bekliyom şimdi:)

bence hiiççç bekleme..hikayeni bilmiyorum ama beklemekten sıkılmadın mı ????

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler-156.html

kızlar altta linkini verdiğim topic te ben liste yapıyorum . umutta tedaviye başlayanlar , bitirip hamiş kalanlarrrrrr,dondurulmuşlarını bekleyenler vs vs ...
listemiz uğurlu geldi...
listeyi yapmaya başladığımdan beri 7 -8 hamile çıktı :) hemde 1 aydan kısa sürede... haydi kızlar siz de gelinnn...toplaşalımmmmm :))) her iki topici de ben takip ediyorum zaten :) bana da kolaylık oılsun diyimi yaa:))))

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/213650-umut-tup-bebek-merkezinde-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler-156.html

Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı

:18: ve başladım

ben de yakında umutta tedaviye başlıycam sanırım,mart başında düşünüyorum,1.de olmadı büyük hayal kırıklığı ve şu an korku içindeyim,süleyman bey de karar kıldım ben de,umarım hayal kırıklığına uğramam hiç birimiz uğramayız inşallah..o kadar üzülüyor ki insan okudukça,neden ben derken,bakıyorsunuz ki daha kötü şeyler yaşayan var..beni inanın bu konu dışında hiç birşey ağlatmıyor,herkese çok üzülüyorum....RABBİM YARDIMCIMIIZ OLSUN...

En sonunda yarın tedaviye başlıyorum ama:14:canım çok sıkıldı çünkü süleyman bey yokmuş ilk muayenemi ulun bey yapacakmış

En sonunda yarın tedaviye başlıyorum ama:14:canım çok sıkıldı çünkü süleyman bey yokmuş ilk muayenemi ulun bey yapacakmış

Ulun bey de iyidir arkadaşım.hiç sıkma canını.Dur bakalım tedavinin başındasın daha.hemen öyle can sıkmak yook :) Şimdiden hayırlı olsun canım tedavin...

en sonunda yarın tedaviye başlıyorum ama:14:canım çok sıkıldı çünkü süleyman bey yokmuş ilk muayenemi ulun bey yapacakmış

arkadaşım diger topicde sana cvp verdim .
Sakin oluyoruz... Moral moral moral... Bak benim yarın embriyolarımın 3.günü ve donucak mı transfer mi olacak bilmyiroum . Süleyman bey yok , ulun bey muayene edecek ve bu önemli kararı verecek .. Düşün ben daha kritik bir durumdayım . Senin şu anda daha en başındasın .
O yüzden lütfen sakin ol... Moralini düşürme.. Bu keyifli dönemi keyifle yaşa...

çünkü en kolay kısmı orası ...

Ulun bey de iyidir arkadaşım.hiç sıkma canını.Dur bakalım tedavinin başındasın daha.hemen öyle can sıkmak yook :) Şimdiden hayırlı olsun canım tedavin...

TEŞEKÜRLER

İyidir tabi ama yinede ben sürekli doktor değiştirmekten hiç hoşlanmıyorum

arkadaşım diger topicde sana cvp verdim .
Sakin oluyoruz... Moral moral moral... Bak benim yarın embriyolarımın 3.günü ve donucak mı transfer mi olacak bilmyiroum . Süleyman bey yok , ulun bey muayene edecek ve bu önemli kararı verecek .. Düşün ben daha kritik bir durumdayım . Senin şu anda daha en başındasın .
O yüzden lütfen sakin ol... Moralini düşürme.. Bu keyifli dönemi keyifle yaşa...

çünkü en kolay kısmı orası ...

HAYIRLI OLSUN

DESTEĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER EVET YOLUN BAŞINDAYIM AMA BEN ÇOK:18: KORKUYORUM

Back
X