kızlarrrrrr ben bugun haydarpaşa numunede rapor işlerimi başlattımm...bugun galiba şanslı günümüzdeydik...kısaca anlatayım benden sonraki arkadaşlara yoldaş olsun...
arkadaşlar öncelikle aslıcığıma teşekkür ediyorum...bize fikriler verdi:)
arkadşlar öncelikle bütün testlerinizi kesinlikle dışarda ( devlet yada özel) yaptırın elinizde hazır olsun.. testler şöyle
kadın : hormon,smear,hsg doktor raporu,vajinal ultrason ekran görüntüsü ve doktor raporu
erkek: üroloji doktor raporu , sperm testleri , varsa varikosel muayene sonuçları
tüm bunları hazır edin...
pzt ( bugun ) sabah 8de saglık kurulu ( vehbikoç binasında - 3.katta ) önündeydik...randevu masasında dilekçe imzaladım.onu aldık kayıt bölümünde kayıdımızı yaptırdım . sonra o kağıt ile en alt kattaki ( 0 giriş katı ) vezneye gittim . 1 doktor = 16 tl + rapor bedeli= 13 tl olmak üzere 7 adet doktor ve rapor için toplam = 115 tl para ödedim . dekontu da alarak yine sağlık kuruluna çıktım... orada son masa olanönform masasına geldik. orda 2 kagıt verdiler. üzernde gireceğimiz doktorların bölümlerinin yazdığı ( x ile gösterilen yerlere gidilecek ) yerler... sonra beklemeye başladık.hemen sağlık kurulunun karşısında 7 tane kapı var...herbirinde farklı doktor..benim o doktorlar dışıdna bir tek kadın doğum da vardı görmem gereken ..akıllılık edip işlemler başlamadan hemen kadındoğumdan randevu aldım . 10.15e verdiler randevumu..sonra bekledik . doktorları merdivende geldiklerini gördüğüm gibi arkalarından girdim içeri..bütün bölümlerde önce doktor sonra ben girdim..ilk imzaları ben aldım hep arkamdan diğer insanlar girdi :) hepsini tamamladım.kadındoğma gittim . o da ürolojiye gitmemiz için bir yazı yazdı . o yazıyla ürolojiye gittik eşimle birlikte..doktora izah ettik neden geldiğimizi eşimi tekrar muayene etti. 3 hafta evvel yine gitmiştik orda ürolojiye onu da hatırlattık o zaman ne dediğini anımsattık :) çakallık edip :) yoksa sallıcaktı... yazdı yardımcı üreme teknikleri uygundur dedi :) o yazıyı da aldık gittik kadın doğuma gösterdim..tamam dedi... sağlık kurulunda işlerini bitir sonra tekrar gel bize dedi.... bütün evrakları ( sağlık kurulundna verilen 2 sayfa kagıdı ve 4 adet fotografı ,ödeme dekontunu ) sağlık kuruluna teslim ettik... 1 de gelin dediler... zaten 11.30 falandı verdiğimiz tüm evrakları...1 de tekrar gittik. 2ye gelmek üzereydi... adımı okudular kapıdan.. perşembe günü saat 3 te gel raporunu burdan al dediler...:) bu haberi de fırladım kadındoğum doktoruna verdim...tamam süper yetiştirmişin bak dedi . hepsini al tüm tahlilerinle birlikte diger heyet evraklarını da hazırla gel perşembe hocaya gösterelim dedi.. :) cuma günü de heyete gir dedi..diger evraklar ve işleyişi de bir başka doktora sordum.. o da evrakları söyledi...
perşembe günü göstericez..hoca bi mani bulmazsa cuma günü heyet giricez inşallah... :) o gün de izmire yola çıkıcaz nasıl olcak onu bilemedim işte..doktor hemen çıkar dedi cuma günü ama nasıl olcak ne zaman çıkıcak bilemedimm
işte böyle kızlar..bugünlük işler bitti işlemlerimiz..böyle gelişti....
bugün bir de bunca koşturmaca arasında eşimin bir arkadaşı eşimin desteği ve tavsiye etmesi üzerine
tüp bebek yaptırmışlardı geçen haftalarda..günlerini ebkliyorlardı...bugun 12.günmüş ..kız evde idrar testi ypmış 2.çizgiyi görmüş... az evel de doktorlarına gitmişler kan tahlili yapmış doktorları pozitif çıkmış... onu da duyunca pek bi heycanlandım.....
darısı burada umutla bekleyen umut yolcularının güzel haberlerini sırasıyla duymak ve paylaşmak olsun inşallah...
bu arada kızlar ben bir başka topic de daha üyeyim... hepimizin orda toplaşmasını dilerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-quottup-bebekquot-tedavisi-gorenler-128.html
umut tüp bebek merkezinde bebek tedavisi görenler topiği ...
ben orda şimdi eğer topicdeki arkidişler kabul ederlerse bir umut listesi başlattım :)) hepiniz gelin , tedavi süreçlerimizi , öncesi ve sonrasını paylaşalım..doktorlarımızı merkezimizi konuşalım.. paylaşımlarımız artsın....
bu topic de söylediğim topic da çok aktif değil...ara ara giriyor herkes...sayımızı arttıralım ki enerjimiz artsın..katılımıız çoğalsın.....
bekliyorum arkidişlerrr......