slm cnm,iğneleri kendimiz yapıyoruz göbekten,hiç acımıyor inan ki,ilk tedavimde kalçadan oldum,yatamadım rahatla,,bunlar çok konforlu,,hiç sıkıntı yapma..
evet canım gerçekten acımıyormuş, göbekten eşim yaptı.sonraki gün çatladı gibi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm,iğneleri kendimiz yapıyoruz göbekten,hiç acımıyor inan ki,ilk tedavimde kalçadan oldum,yatamadım rahatla,,bunlar çok konforlu,,hiç sıkıntı yapma..
kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok morelim bozuk çok korkuyorum aynı şeyleri yaşaımaya başlıyorum yine,geçen seferde 5ti,en sona 1 tane kaliteli kaldı,oda 3.gün trasferiydi ya oda ayrı bişey,,dondurulmuşa kalmassa çok kötü olucak bizim için,,ağlamak istemiyorum artık,,nolur dua edin..![]()
Dua edicem canım, Allah bizim de yüzümüze gülsün artık![]()
ben henüz tedaviye başlamadım.nedensiz infertelite benimki.şimdilik çatlatma iğnesi ve yumurtlama takibi yapılıyor.2 ay bu yapılacak sonra aşılama.umarım hiç gerek kalmz
sen tüp bebeğe mi başladın? aşılama yaptırdın mı? sorun nedir?
sağol cnm cümlemize,benim kısa protokol,bugünde yumurtalrım toplandı hafifiledim14 tane toplanmış..şaşırdım 11 görünüyordu ultrasonda...eşimde tese olmadı ona çok sevindim,buldular düzgün sperm..şimdi tek isteğim 5.güne gitsin embriyolar..senin durum nasıl arkadaşım,hangi aşamadasın?
kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok morelim bozuk çok korkuyorum aynı şeyleri yaşaımaya başlıyorum yine,geçen seferde 5ti,en sona 1 tane kaliteli kaldı,oda 3.gün trasferiydi ya oda ayrı bişey,,dondurulmuşa kalmassa çok kötü olucak bizim için,,ağlamak istemiyorum artık,,nolur dua edin..![]()
hanımlar slm benimde trasferim oldu 2 tane 10 hücreli comp trasfer edildi sizce comp ne demek teşekkürler
günaydınn
nasılsınız? güzel sonuçlr var mı?
7 tane yumurta toplandı 6 tanesi dölenmiş bekliyorum bebişlerimi almak için
İnşallah hepiside kaliteli olurlar seni hiç bırakmazlar..
YARIN BÜYÜK GÜNNNNNNNNN:18:
![]()
hayırlı olsun suleyman bey yoktu bugun yarında yokmuş sanırım bende ulun beye gıttım
evetyok ulun bey yapacak transferimi
Bol sanş tatlım inşallah sana sıkıcı tutunurlar benim az kaldı test günümü hayırlısı sanki adet olacakmışım gibiyim...
Hayırlısı olsun oda ıyı bı doktor fark etmıyo zaten
CANIM TRANSFERİM YAPILDI ARTIK BEKLEME SÜRECİNDEYİM
Bol sanş tatlım inşallah sana sıkıcı tutunurlar benim az kaldı test günümü hayırlısı sanki adet olacakmışım gibiyim...
AMİN CANIM TEST GÜNÜN NEZAMAN HİÇ CANINI SIKMA İNŞALLAH HERŞEY İYİ OLACAK
merhaba hanımlar iyi pazarlar diliyorum
pozitif sonucu aldıktan sonra kan sulandırıcı Fragmine coraspirine porogestan kapsula poregestan ampule ve estrefomene ne kadar devam ettiniz yazmanızı rica ediyorum sevgiler