Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok morelim bozuk çok korkuyorum aynı şeyleri yaşaımaya başlıyorum yine,geçen seferde 5ti,en sona 1 tane kaliteli kaldı,oda 3.gün trasferiydi ya oda ayrı bişey,,dondurulmuşa kalmassa çok kötü olucak bizim için,,ağlamak istemiyorum artık,,nolur dua edin..:58:

Dua edicem canım, Allah bizim de yüzümüze gülsün artık :43:

Dua edicem canım, Allah bizim de yüzümüze gülsün artık :43:

evet gülsün gerçekten arkadaşım,çok büyük birşeyle başaçıkmaya çalışıyoruz..ALLAHIM sabrını versin bizlere,ama gerçekten şu hayatta tek özendiğim şey bebek,hamileleri görünce burnumun direği sızlıyor..

sağol cnm cümlemize,benim kısa protokol,bugünde yumurtalrım toplandı hafifiledim:1:14 tane toplanmış..şaşırdım 11 görünüyordu ultrasonda...eşimde tese olmadı ona çok sevindim,buldular düzgün sperm..şimdi tek isteğim 5.güne gitsin embriyolar..senin durum nasıl arkadaşım,hangi aşamadasın?

kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok morelim bozuk çok korkuyorum aynı şeyleri yaşaımaya başlıyorum yine,geçen seferde 5ti,en sona 1 tane kaliteli kaldı,oda 3.gün trasferiydi ya oda ayrı bişey,,dondurulmuşa kalmassa çok kötü olucak bizim için,,ağlamak istemiyorum artık,,nolur dua edin..:58:

:nazar::nazar:
CANIM SAKIN CANINI SIKMA İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK

hanımlar slm benimde trasferim oldu 2 tane 10 hücreli comp trasfer edildi sizce comp ne demek teşekkürler

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun oda ıyı bı doktor fark etmıyo zaten

EVET İYİ BİR DOKTOR AMA BEN YİNEDE KENDİMİ DOKTORUM OLSUN İSTERDİN NEYSE HAYIRLISI BÖĞLEYMİŞ

YARIN BÜYÜK GÜNNNNNNNNN:18:

CANIM TRANSFERİM YAPILDI ARTIK BEKLEME SÜRECİNDEYİM :49:

Bol sanş tatlım inşallah sana sıkıcı tutunurlar benim az kaldı test günümü hayırlısı sanki adet olacakmışım gibiyim...

AMİN CANIM TEST GÜNÜN NEZAMAN HİÇ CANINI SIKMA İNŞALLAH HERŞEY İYİ OLACAK

merhaba hanımlar iyi pazarlar diliyorum
pozitif sonucu aldıktan sonra kan sulandırıcı Fragmine coraspirine porogestan kapsula poregestan ampule ve estrefomene ne kadar devam ettiniz yazmanızı rica ediyorum sevgiler

merhaba hanımlar iyi pazarlar diliyorum
pozitif sonucu aldıktan sonra kan sulandırıcı Fragmine coraspirine porogestan kapsula poregestan ampule ve estrefomene ne kadar devam ettiniz yazmanızı rica ediyorum sevgiler

Ah canım sonuç alır almaz bu sorunu büyük zevkle cevaplayacağım

:nazar::nazar::nazar: 9 HAZİRAN GELMEZ OLDU

Back
X