Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Süleyman hakkında çok güzel şeyler duydum ve kendisinden yarın için randevu aldım hakımızda hayırlı olsun diyelim :)

Hepinize iyi bayramlar

Süleyman bey ile haftaya randevum var bana lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var
Süleyman bey işine çok hakim ve insanı rahatlatan sakin bir dr. tam branşına uygun bir karakteri var, sakinliği ve rahatlığı sizide rahatlatıyor, kendinizi emanet edebilirsiniz.

Söylediklerine katılıyorum ben böğle bir doktor görmedim

Bende bayramdan sonra randevu aldım burda yazılanları okuyunca daha çok cesaretleniyorum randevu günüm gelsede görüşsek acaba ne diyecekkk bir sürü hazırladım sormak için

Son düzenleme:
Bende bayramdan sonra randevu aldım burda yazılanları okuyunca daha çok cesaretleniyorum randevu günüm gelsede görüşsek acaba ne diyecekkk bir sürü hazırladım sormak için

mrb canım tedavin hayırlı olsun bende süleyman beyin hastalarındanım transferim yapıldı bu gün 7.günüm bekliyorum inş hayırlı haberler alırım süleyman bey ve ekibi gerçekten çok samimi yaklaşıyorlar ben çok memnun kaldım inş sizin içinde güzel olur

bende bayramdan sonra randevu aldım burda yazılanları okuyunca daha çok cesaretleniyorum randevu günüm gelsede görüşsek acaba ne diyecekkk bir sürü hazırladım sormak için

:49:canım hazırladığın soruları umarım sorarsın çünkü ben hiçbirzaman hazırladığım soruları soramadım çünkü hep :1:unutuyordum ne soracağımı:1::1::1:

Back
X