Dr. Tevfik Sözen burun ameliyatım :)

cattts

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
35
11
288
öncelikle merhabalar.
siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak bu aktif olarak ilk katılımım olacak. ben burun ameliyatına karar vermeden önce çok baktım siteye çok faydası oldu. umarım benim yazacaklarımın da faydası olur size.

sitede Tevfik Sözen'in baya övüldüğünü görmüştüm. ben de çok korkuyodum ameliyattan ki iğneden bile korkan biriyim. ameliyatı olalı 15 ay oldu bu arada. gerçekten dendiği kadar var Tevfik bey. çok enerjik, çok iyi çok ilgili. ben katlanılmaz bir hastayımdır iğneye bile ağlayıp mızmızlanan biriyim . her aşamada çok sabırlı davrandı kendisi.
ameliyat sonrasındaki haftalarda hatta aylarda bile ilgilendi sağolsun. kendisini çok sevdim. herkese tereddüt etmeden önerebileceğim doktorum. :) ameliyatım septo-rhinoplasty şeklinde oldu. hem nefes olarak sıkıntım vardı hem de kemer vardı burnumda. şimdi rahat nefes alabildikten sonra farkediyorum eskiden benim için ne kadar büyük sıkıntı olduğunu. şimdi hem görüntü olarak hem fonksiyon olarak burnumdan çok memnunum :) merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz. ilk defa fotoğraf yüklüyorum umarım becerebilmişimdir .. :)

Süper

çok teşekkür ederim :)

Cok guzel gercekten benim merak ettigim onden durusu nasil ve eski hali nasildi buyuk muydu

geçmiş olsun, ben de önden görmek isterim

profil resmimde var aslında yeni halinin önden görünüşü. nerdeyse hiç yandan çekilen fotom yok eski haliyle. bu eski resim en belirgin olanı heralde 5 sene önce falan.

Güzel olmus gecmis olsun burnun kaçıncı ayında oturmaya başlamıştı canım

teşekkür ederim. :) ilk başlar anlamıyodum oturup oturmadığını ama hep bakıyorum fotoğraflara 6 ay sonra falan başlamış daha inik , düzgün görnümeye.

merhabalar, çok güzel gözüküyor yandan, önden çok net göremiyorum maalesef:/
bide fiyat konusunu çok merak ediyorum:/ ona göre kafamda plan çizicemde :)

edit : profilinize girince daha net gözüktü fotonuz:) önden de tam beğendiğim şekilde olmuşşş :)

çok teşekkür ederim. :) fiyat söylemem uygun olur mu bilmiyorum yani değişir mi burna ya da işleme göre. ama ben 5bin ödedim. biraz netleşmesi açısından söylüyorum. doğal olsun dedik kimse de sormadı şimdiye kadar burnun estetik mi diye. :)

:) Burnunuz çok hoş olmuş ve size gerçekten yakışmış. Ben de Tevfik Bey'i düşündüm ama İstanbul'da ameliyat yapıyor mu bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı?

:) Burnunuz çok hoş olmuş ve size gerçekten yakışmış. Ben de Tevfik Bey'i düşündüm ama İstanbul'da ameliyat yapıyor mu bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı?

malesef Ankara'da yapıyor.. ben de İstanbul'da yaşamama rağmen sırf Tevfik bey için Ankaraa'ya gittim.. ama değdi de :) bir akrabanız falan varsa ya da kalabileceğiniz yer. 1 hafta falan durmak gerekiyo çünkü.

Merhaba, öncelikle burnunuz çok güzel olmuş, yüzünüze çok yakışmış ve hiç belli olmuyor bayıldım :) ve geçmiş olsun :)
Ben de burnumu yaptırmayı düşünüyorum, Ankara'dayım. Tevfik hocayla ilgili bir şeyler soracaktım. Sanırım KEndisi Hacettepe'deymiş. Ameliyatı nerde oldunuz, kendi kliniği mi yoksa Hacettepe'de mi? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

canım mail attım en son 1 ay önce geldiğinde haber verecek. İnanılmaz ilgili bir doktor. Çene törpülemesi de yapıyormuş aynı anda, 2 ameliyat birden yani. Ben daha önce burun ameliyatı oldum ama hiç memnun değilim. geldiğinde tarih verecek . Gerçekten çok araştırdım birde ilk ameliyat sonucu iyi olmayınca en iyisi Tevfik hoca 33 yaşınadyım kendimi riske atamam daha fazla ben eminim iyi olacağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…