Dr. Tevfik Sözen burun ameliyatım :)

5000 tlye yapmisti ama eylulde 2 sene oluyo ameliyati olali. Degismis midir fiyat bilmiyorum.

bu da en son hali burnumun. Cok iddiali burun istemedim. Boyle dogal oldu memnunum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamın her yaptığı burun güzel olur mu arkadaş ya tam benlik doğal burunlar yapıyo çok hoş en güzeli de doğal duruyo estetik oldum ben diye bağırmıyo kesinlikle burnun: ))

Bu adamın her yaptığı burun güzel olur mu arkadaş ya tam benlik doğal burunlar yapıyo çok hoş en güzeli de doğal duruyo estetik oldum ben diye bağırmıyo kesinlikle burnun: ))

Tesekkur ederim :)

Merhabalar herkese ben tevfik sözen e ameliyat oldum fakat ameliyat olduğumdan beri psikolojim bozuk burnum çok kötü ve tekrar 2. bir ameliyat olmam gerekiyor şuan başka doktor araştırıyorum tevfik beyi düşünenler bir daha düşünsün derim

Uzuldum. Tevfik bey cok iyi biri ama ben de bu ara biraz sikinti yasamaya basladim.

Merhaba kizlar konuyla ilgili bi guncelleme paylasayin. Bademciklerim sikintili bi suredir ben de burda Istanbulda bi kbb doktoruna gittim. Tomografi cektik burun etlerim büyükmus , sag taraf ozellikle. Bu da tekrarda kemigi yamultmaya baslamis ufak bi operasyon geciricem bunun icin.

Tevfik bey cok iyi bir insan, burnumdan da eski haline gore tabi ki cok memnunum ama oturmayan kucuk bi kac yer var ic kisimda. Ameliyatta onu da hallettirmeye calisicam sekil olarak bi sikintim yok.

Burda gittigim kbb doktoru ameliyat oldugun zaman doktorun tomografi cekmedi heralde yoksa bu etleri gorup mudahale etmesi gerekirdi dedi ve dogru soyledi. Tevfik bey tomografi cektirmedi. Aklinizda bulunsun nefes sikintiniz vs varsa tomografi talebinde de bulunun.

Kesinlikle bir ay oldu ameliyat oldu sonuç insnılmaz doğal bence olur her yaptığı ameliyat mükembel olur burun ameliyatı yanında birde yüzgerme ameliyatı da oldum.çok güvendim yanıltmadı.Sağlıklı ve mutluyum.

Çok üzüldüm yaaa lütfen bana ulaşın neler yaşadınız sorunlar neler şuan değerlendirme aşamasındayım çok korkuyorum lütfenn

Çok üzüldüm yaaa lütfen bana ulaşın neler yaşadınız sorunlar neler şuan değerlendirme aşamasındayım çok korkuyorum lütfenn

merhaba öncelikle. korkmayın bence Tevfik beyden çok memnunum çok severim hala. ve de ameliyat sonrası hiç bir sorun , ağrı vs yaşamadım çok şükür en korktuğum şey ağrıydı.

yaklaşık 2-3 ay önce de burun etlerimi küçülttürdüm . büyük bi ameliyat olmadı 45 dk gibi sürdü genel anesteziyle ama ameliyat işte her türlüsü sıkıntı. Sadece son ameliyatı olduğum doktor tomografi çekseymiş ameliyatı yapan doktor sıkıntı olmazmış şimdiye dedi. ben ameliyatı olalı 2,5 sene oldu bunun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım bence rahat olun güvenin Tevfik beye.

son olarak. doğal burun yaptı ben bundan memnunum böyle istiyordum ama iddialı bir burun istiyorsanız böyle yapmıyor sanırım hiç denk gelmedi baktığım fotoğraflarda.

Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama burnunuzun son durumunu merak ettim revizyon falan yaptırdınız mı

Merhaba arkadaşlar , benim burnumda eğrilik kemik kırıklığı ve nefes almada da problemim vardı.Sürekli bi doktor arayışı içindeydim ve çok tedirginliğim korkum vardı.Buradaki ve başka yerlerdeki yorumları okuyarak Tevfik SÖZEN i buldum araştırdım en sonunda görüştüm.Ve 19şubatta ameliyat oldum.İyiki tevfik hocaya rastladım ameliyat sürecim ve sonrası hiç korktuğum gibi geçmedi çok şükür ağrısız atlattım ve burnumdanda memnunum.Görüşmeye gittiğim hiç bir doktor bana garanti vermedi Tevfik Hoca da vermedi her şeyde olduğu gibi burun ameliyatlarında da riskler çok zaten hangi doktora giderseniz gidin önemli olan size verdiği güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…