- 30 Haziran 2016
- 11
- 0
- 1
- 35
Merhaba çok güzel olmuş bende düşünüyorum. fiyati ne kadardi acabaprofil resmimde var aslında yeni halinin önden görünüşü. nerdeyse hiç yandan çekilen fotom yok eski haliyle. bu eski resim en belirgin olanı heralde 5 sene önce falan.
Bu adamın her yaptığı burun güzel olur mu arkadaş ya tam benlik doğal burunlar yapıyo çok hoş en güzeli de doğal duruyo estetik oldum ben diye bağırmıyo kesinlikle burnun: ))
Uzuldum. Tevfik bey cok iyi biri ama ben de bu ara biraz sikinti yasamaya basladim.Merhabalar herkese ben tevfik sözen e ameliyat oldum fakat ameliyat olduğumdan beri psikolojim bozuk burnum çok kötü ve tekrar 2. bir ameliyat olmam gerekiyor şuan başka doktor araştırıyorum tevfik beyi düşünenler bir daha düşünsün derim
Kesinlikle bir ay oldu ameliyat oldu sonuç insnılmaz doğal bence olur her yaptığı ameliyat mükembel olur burun ameliyatı yanında birde yüzgerme ameliyatı da oldum.çok güvendim yanıltmadı.Sağlıklı ve mutluyum.Bu adamın her yaptığı burun güzel olur mu arkadaş ya tam benlik doğal burunlar yapıyo çok hoş en güzeli de doğal duruyo estetik oldum ben diye bağırmıyo kesinlikle burnun: ))
Ben istiyorum ben ben ben!!!!!Merak edenlerle süreçte yaşadıklarımı,fotolarımı paylaşmaya hazırım.
Şuan nasılsınız acabaUzuldum. Tevfik bey cok iyi biri ama ben de bu ara biraz sikinti yasamaya basladim.
Çok üzüldüm yaaa lütfen bana ulaşın neler yaşadınız sorunlar neler şuan değerlendirme aşamasındayım çok korkuyorum lütfennMerhabalar herkese ben tevfik sözen e ameliyat oldum fakat ameliyat olduğumdan beri psikolojim bozuk burnum çok kötü ve tekrar 2. bir ameliyat olmam gerekiyor şuan başka doktor araştırıyorum tevfik beyi düşünenler bir daha düşünsün derim
Çok üzüldüm yaaa lütfen bana ulaşın neler yaşadınız sorunlar neler şuan değerlendirme aşamasındayım çok korkuyorum lütfenn
Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama burnunuzun son durumunu merak ettim revizyon falan yaptırdınız mıMerhabalar herkese ben tevfik sözen e ameliyat oldum fakat ameliyat olduğumdan beri psikolojim bozuk burnum çok kötü ve tekrar 2. bir ameliyat olmam gerekiyor şuan başka doktor araştırıyorum tevfik beyi düşünenler bir daha düşünsün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?