dr' u ufuk bilkay olan arkadaşlar,,, yardımm..

esme35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
53
1
36
İzmir
doktoru ufuk bilkay olan arkadaşlar eski ve yeni resimlerinizi çookkk merak ediyorum yardımm !!!! hihoyyyt

ben de ufuk beye oldum canım, ufuk bey çok iyi bir doktor, ameliyatları başarılı. fakat her doktorun başarısız olduğu ameliyatlar olabiliyor. sanırım ben bunlardan biriyim. artık fotolarımı koymuyorum albüme çünkü burnum pek güzel değil. önden burun ucum yamuk, yandan da hoş değil. kaşıma yakın yerde de kemik çıkıntısı var. ameliyattımdan birgün sonra doktorum izne ayrılmış bilmiyodum ameliyat sonrası herşeyimle başka bir doktor ilgilendi. çoook iyi bir doktordu, çoook yardımcı oldu. bantlarım çıktıktan sonra yamukluğu, kemik çıkıntısını, yandan görüntüsünü farketti. ufuk beye görünmem gerektiğini moralimi bozmamamı söyledi. bugün ufuk beye gidicem. tekrar söylüyorum ben ufuk bey kötü burunlar yapıyor demiyorum, bence ne kadar başarılı bir doktor olursa olsun her doktorun başarısız olduğu ameliyatlar oluyor diyorum tatlım.

anladım.ufuk beyle bi görüş bakalım ne dicek bugün.sonucu haber verirsen sevinrim.

gittim canım bugün. diğer doktorun verdiği masajın aksine daha sert masaj verdi, burnun güzelleşecek çok değişecek, masajı doğru yapmamışsın dedi. umarım herşey güzel olur

gecmıs olsun canm umarım dedıgın gıbı cok gusel olur bende kontrolllere gıdıcektım emaıl atıım gelecegım dıye cvp gelmedıgı ıcın acaba hala tatıldemı dıye merk etım

bende revizyon ameliyatı olıcam
ufuk beye mail atmıstım hemen cevap vermişti
bu 3.ameliyatım olıcağı için iyi düşünüp karar vermek istiorumm:S

bende revizyon ameliyatı olıcam
ufuk beye mail atmıstım hemen cevap vermişti
bu 3.ameliyatım olıcağı için iyi düşünüp karar vermek istiorumm:S

gecmıs olsun bende aynı sekılde 3. ameliyatımı olacağım jacoste o yüzden karar veremiyorum cok zor benim için nezaman olmayı düşünüyorsun?

gecmıs olsun bende aynı sekılde 3. ameliyatımı olacağım jacoste o yüzden karar veremiyorum cok zor benim için nezaman olmayı düşünüyorsun?

merhaba sen ilk 2 ameliyatını kime olmuştun ve neden 3.ye gerek duyuyosun ? şimdiden geçmiş olsun

blackrose merhaba, arkadaşlığa eklediğiniçin teşekkürler,ben de Ufuk Bey'e olucam ameliyat fakat resimlerin sanırım gizlialbüm olduğu için göremiyorum:(Nasıl görebilirim?

blackrose merhaba, arkadaşlığa eklediğiniçin teşekkürler,ben de Ufuk Bey'e olucam ameliyat fakat resimlerin sanırım gizlialbüm olduğu için göremiyorum:(Nasıl görebilirim?

canım mrb, albümü kaldırdım, burnumun şişliği burun ucuma indiği için hoş görünmüyor. bir hafta sonra yeni fotolarımı eklerim bakarsın canım

canım mrb, albümü kaldırdım, burnumun şişliği burun ucuma indiği için hoş görünmüyor. bir hafta sonra yeni fotolarımı eklerim bakarsın canım

senin burnunu ben de görmek istiyorum ufuk bilkay'ı düşündüğüm için.merakla bekliyoruzz yaniii :1shok:

blacrose geçmiş olsun canım, sen nasıl masaj yapıyosun? merak ettim anlatırmısın?

teşekkürler canım, 4 hareket var. her hareketi 100 defa günde 3 kere yapıyorum.
- burun ucuna: burun ucunu parmağımın ucuyla yukarı doğru itiyorum.
- burun ucu kenarlarına : burunucu kenarlarını burun sırtına doğru sıkıyorum.
- burun sırtına: burun sırtın burun ucumdan 1 parmak yukardan başlayarak yukarı doğru parmağımla bastırarak çekiyorum.
- burun kenarına: burun kenarlarını göz hizamdan başlayarak aşağı doğru sıkarak çekiyorum.

bende ufuk bilkaya dusunuyorum hatta ekim ayında olacagım sanırım tam gununu belirlemek icin görüşmeye gideceğim tekrar, blackrose benide arkadaslıga eklersen sevinirim eklediginde fotolarını gormek istiyorum. tsk.

Back
X