Valla ben bu cuma olacagim umit hocaya sureci paylasirim
Bende perşembe günü için randevu aldım bakalim ne olacakMerhaba, Dr. Ümit Hardal hakkında deneyimi olan hiç yok mu ? Revizyon ameliyatı düşünüyorum İstanbul’da uygun fiyatlı, doktorundan memnun kalan önerebileceğiniz biri var mı ?
Buradan paylaşırsınız deneyimlerinizi o zaman :)Bende perşembe günü için randevu aldım bakalim ne olacak
Benim ilk operasyon acikcasi herkes yumusak oluyor diyor ama benim normalden sert bile sayilir burun ucumda odem oldugu icin kemeri de net bir sekilde burun kemigimin hattini parmagimla hissedebiliyorum.. sadece orta derece bir sislik var yuzumde ise hic sislik yok, ben 5000 tl odedim zaten ilk iletisimde bile bu fiyat veriliyor belki yeni yilda ufak bir artis olmustur.. revizyonlari da 8 e falan yapiyor sanirim birkac revizyon kisiden bu fiyatlari duydum pazarlikci olun bence :) instagram hesabindan da revizyonlarini takip etmekte fayda var.. aslinda her hocanin bir stili var bence kendinize yakin stilde birinintercih etmek lazim, sizin isteginizden cok kendi stillerini uyguluyorlar bir sekildeCok gecmis olsun,senin adina sevindim.Benim 3. ayim ve hala burnum sis ve uyusuk.Senin yazdiklarini okuyunca cok rahatladim insallah benim revizyon ameliyatim da böyle kolay gecer.1.senemin dolmasini bekliyorum tabiki.Sen revizyon mu olmustun? Eger revizyonsa ne kadara oldun mahsuru yoksa yazabilirmisin? Hani fikir olmasi acisindan.Sana yeni burnunla mutluluklar diluyorum:) keyfini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?