Dr. Ümit Hardal

FBahar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
463
176
303
Merhaba, Dr. Ümit Hardal hakkında deneyimi olan hiç yok mu ? Revizyon ameliyatı düşünüyorum İstanbul’da uygun fiyatlı, doktorundan memnun kalan önerebileceğiniz biri var mı ?

Valla ben bu cuma olacagim umit hocaya sureci paylasirim

İnşallah herşey güzel gidecektir :) şimdiden geçmiş olsun. Bende görüştüm kendisiyle gayet ilgili samimi bir doktor, hiç para hırsı yok. Ama benim revizyon olacağı için çok kararsızım :)

Sukur bugun oldum su an hastanedeyim, neredeyse hic morarma sislik yok sadece burun ucumun sis oldugunu anliyorum.
Hoca gercekten cok naif, central hospital da bnm hic gelmedigim bi hastaneydi ama bence ekip yeterince ilgili ve nazik..
Ayilmamda da pek sorun olmadi acikcasi ameliyathanede adimi sayikliyorlardi, gozumu actim sicak hava ile bekledim. Burnumda hafif bi sizi ve hafif bi mide bulantim vardi. Sonra odada biraz devam etti serumlar takilinca gayet iyi hissettim. Birtek ymk geldiginde oturunca acliktan tansiyonum dustu, soguk terledim uzaninca o da gecti yogurt ve corba ictim gayet iyi geldi. Simdilik boyle henuz 8. Saatim hic olagandisi bir durum yok..
Sizin sorun neydi neden revizyon istiyorsunuz,

Mrb bende Ümit beye Revizyon olmayi düsünüyorum kendisi daha önce aileden iki kisiyi ameliyat etti,benimki revizyon ve son sansim olmasi nedeniyle benim icin cok önemli.lütfen ümit beye revizyon olan varsa deneyimlerini paylasabilirmi? Ve ne kadara oldugunu yazarsa cok yardimci olur,tesekkürler

Bugun tum bandajlarim alindi ve surecimin buyuk bir kismi tamamlandi. Su an icin burnum sis olmasina ragmen gayet memnunum 17. Gunum ameliyattan sonra.. kisaca surecimi paylasmak gerekirse ilk gunum pek bisey anlamadan gecti. 2-3. Gunler gozlerim sisti hizla sisler yanagima indi 2. Haftada sadece burnumda sis kaldi yuzumde hic kalmadi. Hic morarmadim, yuzumdeki sislik de bircok operasyon gecirene gore cok cok azdi, umit hocanin soyledigi herseyi harfiyen uyguladim. 20 dakika arayla buz koydum. Burun spreylerimi gunde 3-4 defa vazelinimi kullandim. Akabinde verdigi kremi kullandim. Kendisi son derece ilgili, 1. Hafta sonunda ilk bandaji ve ateli aldi. 11. Gun ise diger bandaji aldi. Burun ucumun sis olmasi nedeniyle ucuna mini bandaj yapti, beni bile o kdar rahatsiz etmeyen bir burun ucu sisim olmasina ragmen kendisi bu duruma inanilmaz uzuldu, sureci anlatti. Bugun 17. Gun gittigimde ise o minik bandaj da sisimi indirmis oldugu icin onda gayet memnun kaldi ben de sonuctan memnunuz. Gercekci bir hoca, bastan neler olabilecegini soyluyor. Sadece neyi isteyip neyi istemediginizi cok net belirtin; kavis, kalkiklik, kucukluk, daralma vs konularini net sekilde konusun, ameliyat oncesi sizi odanizda ziyarete geldiginde fotograflarla anlatin. Baska bircok hocaya gittim ama artik bircogu tiptan uzaklasmisti, ustelik benim onceligim nefes sorunumdu. Bazi doktorlar burnumu bile ellememislerdi, gercekten umit hoca cok kliteli vakit ayiriyor, uzunca dinliyor ve muayene ediyor.
Herkese sorunsuz saglikli bir surec diliyorum, sorulariniz olursa cekinmeden sorun ben hic tanimadigim insanlara instagramdan faln yazmistim :) foto rica etmistim:)

Cok gecmis olsun,senin adina sevindim.Benim 3. ayim ve hala burnum sis ve uyusuk.Senin yazdiklarini okuyunca cok rahatladim insallah benim revizyon ameliyatim da böyle kolay gecer.1.senemin dolmasini bekliyorum tabiki.Sen revizyon mu olmustun? Eger revizyonsa ne kadara oldun mahsuru yoksa yazabilirmisin? Hani fikir olmasi acisindan.Sana yeni burnunla mutluluklar diluyorum:) keyfini cikar

Benim ilk operasyon acikcasi herkes yumusak oluyor diyor ama benim normalden sert bile sayilir burun ucumda odem oldugu icin kemeri de net bir sekilde burun kemigimin hattini parmagimla hissedebiliyorum.. sadece orta derece bir sislik var yuzumde ise hic sislik yok, ben 5000 tl odedim zaten ilk iletisimde bile bu fiyat veriliyor belki yeni yilda ufak bir artis olmustur.. revizyonlari da 8 e falan yapiyor sanirim birkac revizyon kisiden bu fiyatlari duydum pazarlikci olun bence :) instagram hesabindan da revizyonlarini takip etmekte fayda var.. aslinda her hocanin bir stili var bence kendinize yakin stilde birinintercih etmek lazim, sizin isteginizden cok kendi stillerini uyguluyorlar bir sekilde

Cok dogru söylüyorsun,kesinlikle her doktorun kendi stili var burunlari ona göre yapiyor.Ben Ümit beyi düsünüyorum yaptigi ameliyatlar basarili zaten fazla bisey istemuyorum.burun sirtinda elledigimde kemik ayrilmis gibi iki kemik hissediyorum ve de Burun icini fazla kücültmüs burnumu temizlemek baya bi vaktimi aliyor sinir oluyorum.Ameliyat fiyati uygunmus ama pazarlik payi birakiyor onu biliyorum.Sana gecmis olsun.Insallah memnun kalirsin.Kendine ve burnuna iyi bak :)

Bu arada mesjimdan sanki ilk ameliyati Ümit beye olmusum gibi anlasiliyor ama degil ben Almanyada yasiyorum burada iranli bir kbb doktoruna oldum.

Umit bey e ameliyatimdan sonra 2,5 ay gecti ve maalesef sislikler inince bazi sorunlar da ortaya cikmaya basladi acik cati deformitesi olustu burnumda, burnumu kirmadan sadece torpuleyerek yaptigi operasyonda burnumun sol tarafinda iki kemik arasinda bosluk ve hafif bir cokme oldu. Bu sorunu da kendisine danismak icin bugun ugradigimda oldukca garip ve tutarsiz davrandi. Once burnunun ustune bastirip bu kemigi kaynatacagiz falan dedi. Sonra 4-5 ay sonra ihtiyac olursa dolgu yapariz dedi. Sonra sen 1,5 ay sonra gel dedi. En son 15 gun sonra gelirsin dolgu yapariz dedi. Masaja devam edeyim mi dedigimde de yok yok burnunu bastirip kizartma dedi.. gercekten kafam cok karisti evet hata olabilir ama bunu kabul edip bana detayli bilgi verse daha iyi olurdu.benim burnumda sola dogru egrilik vardi hala sola dogru egri fotograflarda eskiden de onden cekilince solda cikiyordu, simdi de.. hadi bunu kabul ettirdi senin yuzunde asimetri var vs diye.. ayni sekilde burnum alttan bakildiginda sola yatik duruyordu hala oyle.. bunun uzerine yakin bir arkadasimin esine ugradim umit hocanin kabul etmedigi acik cati deformitesinin bariz oldugunu, yapilan masajlarin ameliyat masasinda duzeltilemediyse hicbir anlami olmadigini, burun ucumun egriliginin basit bir dikis ile duzenlenebilecegini uzulerek ogrendim.. belki umit hocanin bu sekilde yapmak zorunda kalabilecegini de belirtti ama keske bana samimi olsaydi en azindan.. basindan beri gercekciyim herkes hata yapbilir diyorum ama buna ragmen bu tavri.. ayrica bi dolgu yapriz omur boyu gider demesi, dolgu bilindigi gibi aylar icinde eriyor belki ust uste bikac kere yapilirsa kalici olabilir ama bu konuda bile samimiyetsiz olmasi cok kotu hissettirdi.. umarim sonraki gorusmemde durust olur..

Aaaa cok sasirdim ve üzüldüm Hoca neden öyle davrandiki acaba,hic etik degil.Bence pesini birakma gerci benim kuzende de hafif bi cikinti olmustu ama o 6 ayi dolmadan gözlük takmisti sanirim ondandi,Ümit bey gel tekrar yapalim demisti.Gerci böyle olunca insan acaip sinir oluyor anliyorum seni.Bende de ayni sekilde burun kemigi ayrildi ama benimki kirilarak yapildi,ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim.Onu düzelttirecektim bende ama simdi icime kurt düstü.Iste güzel arastirmak lazim yazdigin icin sagol,ben acele etmiycem zaten bakalim hayirlisi olsun.Ama senin yerinde olsam tekrar ameliyat isterdim.Sanki hayrina mi ameliyat ediyorlar,az parami aliyorlar Yazik günah,düzeltmek zorunda cünkü onun hatasi.Moralini bozma zamanla alisiyorsun inanki.Benim gibi pimpirikli biri bile sabredebiliyorsa sende edersin.Sikma Canini insallah orta yol bulunur.bilgilendirdigin icin sagol Canim.Hersey gönlünce olsun,sevgiler :*

Acikcasi tekrar olmak istemiyorum sonunda olum yok o kadar da belli olmuyor ama en cok burnumun ustune bastirmasina kizdiz cubku gercekten ezildi burnum. Bu masajdan sen de yap dedi. Cikarken yapayim mi dedim yok yapma diyor. Bilincsiz biri olsam kendim daha kotu yapacagim burnumu.. bu ayip yani dogru soylesin ben de genetik muhendisi insanim aptal yerine konulunca kizdim. Olabilir tum hekimler hata yapiyordur eminim baris cakir a ameliyat oldu arkadasim 2 defa duzeltme yaptirdi. Ozellikle egri burunlar cok kolay duzelmiyor zaten ama bana durust davransin. Gercekten ciddi disardan gorenlerin anlayacagi bi sorununuz yoksa risk almayin bence kotu sonuc uzuyor insani

Selam kızlar yeni üye oldum✌ 28 martta ümit beye ameliyat oldum✌ senelerdir cesaret edemiyordum ve korkularim vardi.Ilk defa anestezi acaba uyanabilirmiyim falan derken kendimi ameliyat olmusum ve 7 ci günümdeyim.Kisaca umit bey kendisinden soz edeyim harika....tek kelimeyle ameliyat oncesi gorusmede herseyi acik acik anlatiyor.Ne istedigimi ve nasil olmasi gerektigini soyledi.olur veya olmaz.Kesinlikle para hırsı olmayan ve guler yüzlü,içten biri kendisini 5 defa gördüm diyebilirim.Özellikle hastaları müsteri olarak görmüyorTek kelimesi ben basimi yastiga koyunca icim rahat olmali demişti ilk görüşmemdebu bana yetti.Gayet guzel ameliyatimi oldum.bugun tampon ve alcim cikti sadece bandaj yapildi.sprey ve vazeline devam.Yuzum fazla sismedi.Morluk 2ci gun olmaya basladi sonra o morluklar yesil oldudaaha sonra sarardılar suan nefes alabiliyorum.bugun burnumu gordum ve sis olmasina ragmen cok begendimmmm umit beyin ellerinde bence sihirr var❤ pazartesi bandajlar alinacak merakla bekliyorummm

Ben de bugün ameliyat oldum. Gayet iyiyim, şişliğim ,morluğum yok. Ameliyathane kapısından içeri girerken kolumdan bi ilaç yaptılar sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. Uyandığımda odama gelmiştim. Çıktığım zaman bi 15 dk burnumda sızlama hissettim. Alçılı haliyle bile çok minnak duruyor. Umarım istediğim gibi olur. Burdan gün gün süreci paylaşmayı düşünüyorum, neler hissettim vs vs.

Bugün 2. Günüm sabah taburcu oldum. Duş almanın serbest olması müthiş değil mi ? İlaçlarımı, spreyimi , kremimi kullanmaya başladım. Düne göre biraz daha şişliklerim arttı. Ama Ümit bey 3. Günden sonra azalacağını söyledi. Çok heyecanlıyım :) salı günü alçım çıkarılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…