- 12 Nisan 2018
- 5
- 0
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 28 martta oldum ameliyat umit beye gayet memnunum.Bir sikinti yokhala tam olarak sislik inmedi.yavas yavas.ucinda hala bir uyusukluk var.Elbet iner inşalah.Cok guler yzlu biri.Memnun olmayanina rastlamadimMrb simdiki sureç nasil burnunuzdan memnunmusunuz?
Merhaba nasil oldu burnunuz, sikayetiniz var miTam 1 ay olmadan yazmak istemedim. Alçıdan ilk çıktığında kocaman bi burnum vardı çok ödem olmuştu. Neredeyse her sabah kalktığımda farklı bi burnum vardı ama sadece ödemliydi asla kötü görünmüyordu. şuan ödemlerimde ciddi azalmalar oldu kendi arkadaşlarım bile ameliyat olduğumu unuttu. Hayatım boyunca hiç nefes almamışım ben yahu. Nefes alabilmek ne kadar güzel bişeymiş. Bi de burnumu görseniz sanki Ümit bey kafamın içine kadar girip istediğim burnu ordan çıkarıp yüzüme koymuş gibi. O kadar içime sindi ki anlatamam. Çok mutluyum :) ilerleyen dönemde bi değişiklik olursa onu da paylaşırım. şimdi gidip biraz daha burnumu seveyim :)))
Merhaba 1,5 yil once umit hocaya ameliyat olup yazmistim. Ilk basta sorun yok gibiydi ancak sislikler tamamen icince;Merhaba, Dr. Ümit Hardal hakkında deneyimi olan hiç yok mu ? Revizyon ameliyatı düşünüyorum İstanbul’da uygun fiyatlı, doktorundan memnun kalan önerebileceğiniz biri var mı ?
Sukur bugun oldum su an hastanedeyim, neredeyse hic morarma sislik yok sadece burun ucumun sis oldugunu anliyorum.
Hoca gercekten cok naif, central hospital da bnm hic gelmedigim bi hastaneydi ama bence ekip yeterince ilgili ve nazik..
Ayilmamda da pek sorun olmadi acikcasi ameliyathanede adimi sayikliyorlardi, gozumu actim sicak hava ile bekledim. Burnumda hafif bi sizi ve hafif bi mide bulantim vardi. Sonra odada biraz devam etti serumlar takilinca gayet iyi hissettim. Birtek ymk geldiginde oturunca acliktan tansiyonum dustu, soguk terledim uzaninca o da gecti yogurt ve corba ictim gayet iyi geldi. Simdilik boyle henuz 8. Saatim hic olagandisi bir durum yok..
Sizin sorun neydi neden revizyon istiyorsunuz,
Merhaba, ümit beye mi ameliyat oldunuz? Şimdi sonuç nasıl memnunmusunuzBen de bugün ameliyat oldum. Gayet iyiyim, şişliğim ,morluğum yok. Ameliyathane kapısından içeri girerken kolumdan bi ilaç yaptılar sonrasını hayal meyal hatırlıyorum. Uyandığımda odama gelmiştim. Çıktığım zaman bi 15 dk burnumda sızlama hissettim. Alçılı haliyle bile çok minnak duruyor. Umarım istediğim gibi olur. Burdan gün gün süreci paylaşmayı düşünüyorum, neler hissettim vs vs.
Hocaya ulasıp sormanız daha mantıklı olur benim zamanımda 8 di taa kac sene öncesi bu :)ameliyat fiyat ucreti bilgisi paylasirmisin canim.
Friends, go to Volkan Tayfura in Ankara, you will never regret it. He became the doctor of our family, we love him very much.
Let the friends who consider the revision of this teacher think again, you will definitely waste your time and money. I was deceived by Instagram posts and operated; I'm still a crooked, sunken, low nose. I already had surgery to fix these, a wasted process.
Let the friends who consider the revision of this teacher think again, you will definitely waste your time and money. I was deceived by Instagram posts and operated; I'm still a crooked, sunken, low nose. I already had surgery to fix these, a wasted
Ben Londralıyım, revizyon burun estetiği için umit bir görev yapmayı düşünüyordum. Ameliyatını yaptı mı? Kötü müydü?Revizyonu bu hocaya düşünen arkadaşlar bi daha düşünsün, kesinlikle zamanınıza, paranıza yazık edersiniz. İnstagram paylaşımlarına aldanıp ameliyat oldum; yamuk, çökük, düşük bi burunlayım hala. Zaten bunları düzeltmek için ameliyat oldum, boşa geçen süreç.
Merhaba canim bende Doctor umit hardalda ameliyat oldum ta 1 ay oldu ve sag tarafinda kemik ciktisi var cok sert sana sorum kac ay sonra revsyon yapti kuzenine ben yaptirmada once bana demisti revzyona gelceksin cunku 3 yerde cok yamukmus diye baya pyskologike olarak insanin cok etikliyor okadar para veriyoruz 2 haftasi odem indikce farketim ve bu benim alt ust etiAaaa cok sasirdim ve üzüldümHoca neden öyle davrandiki acaba,hic etik degil.Bence pesini birakma gerci benim kuzende de hafif bi cikinti olmustu ama o 6 ayi dolmadan gözlük takmisti sanirim ondandi,Ümit bey gel tekrar yapalim demisti.Gerci böyle olunca insan acaip sinir oluyor anliyorum seni.Bende de ayni sekilde burun kemigi ayrildi ama benimki kirilarak yapildi,ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim.Onu düzelttirecektim bende ama simdi icime kurt düstü.Iste güzel arastirmak lazim yazdigin icin sagol,ben acele etmiycem zaten bakalim hayirlisi olsun.Ama senin yerinde olsam tekrar ameliyat isterdim.Sanki hayrina mi ameliyat ediyorlar,az parami aliyorlar Yazik günah,düzeltmek zorunda cünkü onun hatasi.Moralini bozma zamanla alisiyorsun inanki.Benim gibi pimpirikli biri bile sabredebiliyorsa sende edersin.Sikma Canini insallah orta yol bulunur.bilgilendirdigin icin sagol Canim.Hersey gönlünce olsun,sevgiler :*