- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.541
Bîraz tedirginlik var.
bnmde çok fena sorma :) umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz artık bakıp bakıp imrenmek istemiyorum etraftakilerin burnuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bîraz tedirginlik var.
Arkadaşlar merhaba, haftaya çarşamba için randevu aldm kısmetse sonraki çarşamba da ameliyat olacağım .. Veli beyde ameliyat olanlar beni eklerse çok sevinirim öncesi ve sonrası fotoğrafları görüp fikir edinebilmem için..![]()
bende veli beyi düşünüyorum ...nasıl bi görüşme gerçekleştirdiniz ilgilimi...fiyat ne yardımcı olurmusun özel mesaj yollayamıyorumm...aciiiiiiiiiiiiiiiiill
kızlar benim fotolarıma da bakabilirsiniz.
çooook güzel olun:)
kismetse ekimin 2. Haftasi veli hocaya ameliyat olacagim.benide eklemişsin canım. ay 2 haftam kaldı. artık ameliyat günüm gelsede kurtulsam bu stresden. gün geçtikce dahada sabırsızlanıyorum inan.
haydinnnn hayırlısıı olur inşşşlllhh :)[/QUOT resimleri gorebilmek icin kusura bakmayin
şlsakdşaskdçxzcşsdıpwoeıdsalkdas
2000 tl çok iyi yaa tabi önemli olan memnun olmakk. bende yaptırmak istiyormm öğrenciyimm burnum kırık hiç memnun değilim ama allaha şükür nefes alabiliyorum:) ama kırıklıktan dolayı nefes zorlugu çekiyorumm çok kararsızım veli beyde mi olsam diye memnun musunuzz?
arkadaşlar çok sayıda fotograf ekledım , veli asalan amelıyat yaptıracak olan yada yaptrmayı dusunenler için her acıdan farklı farklı gorebılırsınz.umarım yardımcı olabılrım, cunku bende burdakı resımlere bakarak karar vermıstım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur..
bende aynı durumdayımmmm
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlık da paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
hadii hayırısıııı olsunnnn:))))
Arkadaşlar merhaba, haftaya çarşamba için randevu aldm kısmetse sonraki çarşamba da ameliyat olacağım .. Veli beyde ameliyat olanlar beni eklerse çok sevinirim öncesi ve sonrası fotoğrafları görüp fikir edinebilmem için..![]()
bencedee aynı fikirdeyimmmm:)
resimleri gorebilmek icin kusura bakmayin