merhaba canim bende ameliyat olmadan once senin durumundaydim cok zor bir surectesin karar vermek gercekten zor ben burdan buldum veli beyi herkez cok ovuyordu resimler atiyordu bende baktim resimlere cok dogal guzel neden olmasin dedim fiyatida makul geldi ve gittim baska doktora ugramadim bile:) yakinlarim benim burnumu gorunce benden cesaret alip onlarda yaptirdi ama sunu soluyum herkezin burun yapisina gore sekli degisik oluyo cevremdeki soylentilere gore benim yakinlariminkinden daha guzel burnumun oldugunu soluyolar ama genel yapidan kaynakli onceki burnumun sekli guzeldi sadece kemer ve burun ucu buyuktu biraz onlar gidince daha bir hos oldu yuzum ortaya cikti burun megerse surati cok kapatiyormus

doktor gayet ilimli biri ben soguk bulmadim muayne oldugumda ve ameliyat oncesinde geldi yanima konustuk ameliyattan sonrada odana geliyo halini hatrini operasyonun nasil gectigini anlatiyo yani kisacasi bence ilgileniyo o zamanlar cok giden vardi cok yogundu hala olemidir bilmem gelelim burnuma ozelden mesaj atamiyorum suan mail adresine atiyim dicem ama nasil vericen bilemedim buraya atmak istemiyorum