Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar sağlığını düşünen boğaziçi tıp merkezine gitmesin benim burnumu amirali nevai mahfetti arkadaşımın burnunu veli bey .mağdur olmayın suan revizyon için uğraşıyorum beş kuruş fazla verin kaliteli profosyonel birine olun ayrıca 1 ameliyatı yapamayanlar revizyonu nasıl yapsın

canim resim gösterirmisin.. bazilari memnun bazilari degil.. zevk isimi yoksa gercekten kötü mü oldu..
artik iyice ortada kaldim doktorsuz.. sen kime yaptircaksin revizyonu?

Benden söylemesi uyarıyoruz şaka gibi mi anlaşılıyor keşke bnide bu kadar uyaran olsaydı pişmanım ne zevki burnumda çöküntü eşitsizlik faxla alınan kıkırdak nefes problemi daha ne olsunnnnn ucuz diye saglignzdan olmayın

Resim koyuyorum ama çok görmek Istyrm dersen özelden yaz faceden gostereyim ..Bu hastane fabrika gbi dr günde bi tane ameliyat a girmyr bnm ameliyatımı düşün 10 da yaptı çıktık neyse akşam 10 da geldi yanima

nee inanmiyorum ya. gercekten günde bilmem kactane amelyata giriosa özensiz yapiyodur.. aslinda insanlarin dava acma hakki olmasi lazim böyle durumlarda.. doktora güvenipte hayal kirikligina ugramak cok kötü ya.
gecmis olsun.. ismi duyulan emre ilhan muhammet dilber gibi doktorlara gitmek lazim.. tabi para varsa o da :/// resmini görmek isterim..

bu kadar olumsuz yoruma ragmen neden bu kadar ısrarcı olurlar anlamış değilim keşke benim zamanımda bu yorumlar olsaydı anında vazgeçerdim iki üç tane olumsuz olsa bile burun işi ciiddi bir amliyat pişman olmayın...ben ameliyat olduguma degıl ama orda olduguma çook pişmaınm

bu hafta buradan bir üyemiz (ki söylememi istemiyor) burnunu görüp Veli Bey'e gidiyorum demişti. Arkasından mesaj atmış Veli Bey Boğaziçi Tıp Merkezi'nden ayrılmış diye. Söyleyeyim bilmiyordum arkadaşlar, sonra öğrendim. Kendi muayenehanesine geçmiş. Çok daha temiz, çok daha özenli bir ortamda çalışacak olmasına çok sevindim.

bir de yanlış anlamayın ama (hocayı savunmuyorum, hiç bir bağım yok kendisiyle) ben burnumdan çok memnunum. Fotoğraflarım söylüyor zaten, ne demek istediğimi...Açıp bakabilirsiniz. Benim önerimle çok arkadaşım gitti bir çoğu memnun. Boğaziçi'nin fiyat politikası nedeniyle ucuz yaptığını biliyorum. Yoksa hiç bir Hacettepeli doktor bu fiyata operasyon yapmaz. Nitekim artık o fiyatlara da yapmıyordur.

Sevgiler güzeller....

sende varya amma meth edip durdun ..istisnalar kaideyi bozmaz seninki veya bir iki kişi memnun oldu dye kaç kişi var ne halde görmedin galba burnunun üstü ne hale gelmiş bir üyenin burda yazık cok yazık...vebal almayın artık..ayrıca bu beceri işi yetenek hacettepeyle falan ilgisi yok..kaför vardır bagdat cad saçı mahveder kuaför vardır mahalle arasında ne iş çıkarır okumayla değil bu iş sanat işi ..

nezleden gripen kbb doktoruna gidiorum hemen burnunu kime yaptrdın dio tabi anlaması doğalda bu nasıl burun yapmak allah askına dior ucu lastik gibi uzuyor deviasyon tam düzeltilememiş üstü kıkırdak fazla alınmış ucu hiç kaldrlmamış hey allahım yaa

burun ameliyatı olalıı 1 sene oldu şu an burun sırtım aşırı çökük kemik kıkırdaktan ayrılmış burun deliğimin bi büyük biri küçük yan profil denen bişi yok burun sırtımı öle bi oymuşki anlatamam göz var nizam var o kadar oyulurmu yan profilime kesinlikle dokunmamasını sölemiştim oda aynen duracağını söledi ve burnumun kısalmasımı dersiniz burun ucumun ufacık olması dersiniz hele oyulması tarif edilemez yüzde yüz yan profilimi değiştirdi ve yüzüme oranla çok kötü bi hale geldi .bi çok doktorla görüştüm hepsi kalça veya göğüs kafesinden kemik alıcaklarını söylediler aşırı kemik ve kıkırdak alınmış. Muhammet dilbere çok yakın zamanda ameliyat olucam bide farkındamısınız hep aynı kişiler veli aslanı savunuyo insan hayatıyla oynamayın !!!!!!! bu arada nefes problemine değinmiyorum bile hiç nefes alamıyorum çekildiğim röntgen sonrası veli beyin gösterdiği masajlardan ötürü tüm kanallar tıkanmış .. aynalara bakamaz hale geldim

bu arada önden şişlik harici burnum mükemmeldi herşeyi geçtim nasıl bu kadar kemik ve kıkırdak alabiliyor resmen beni sakat bırakmak için uğraşmış

aynen benimde öyle öyle kıkırdak çıkarmış ve oymuşki önden kendime bakamıyorum moralim sıfır ucu lastik gibi uzuyor ve agzıma yakın kaldrma diye bir şey yok nasıl böle insan hayatıyla oynnuyorlar allahtan korkmuyorlamı bir kaç kişi iyi oldu diye bu kadar kişinin ne peki o zaman..ayrıca onlar memnun olabilir ama o kadar da güzel değil bence önden kalın duruyor bu rekalmını yapanların.bir kaç zamandırda deviasyon agrı yapıo tam düzeltilemeyecegını sölemişlerdi halbuki burdaki doktorlar öle demiyor düzeltilebilirmiş benim sag taraf yamuk hala ve agrıyor..bir daha ameliyat olacak ne param ne cesaretim var

gecen hafta ameliyat oldum kaburgdam parça alınıp burnum yeniden inşa edildi inanılmaz ağrılar çektim burun ve burun ucu normale göre yüzde 60 oranında küçültülmüş neredeyse ne kıkırdak nede kemik bıraıkılmış saolsun veli bey sayesinde hiç yaşamadığım maddi ve manevi zorluklar yaşadım insan hayatıyla bu kadar güzel oynadığı için kendisini tebrik ediyorum ... o gün görüşme için yanına gittiğimde dediğim tek şey yan profilimle hiç oynanmasın uzunluğylada burun ucumda harikaydı sadece hafif inceltilip bırakılsın kesinlikle aynı duracağını söyledi burun ucumuda çok hafif kaldırıp hiç bozulmadan daha güzel duracağını söyledi ve ameliyat onrası alçı çıktıktan sonra burnumu katledilmişti. benim anlamadığım çok ufak bi sorunu olan hani zor bir burun olsa neyse gerçekten kusursuza yakın bi burnu sadece haffif incelitelecek bi burunu nasıl mahvedebildiği nasıl bir doktor bu !!!!! başıma neler açtı ya şu an vucudumda onun eseri koca bi kesik var kaburgamdan alınan parça için

gecen hafta ameliyat oldum kaburgdam parça alınıp burnum yeniden inşa edildi inanılmaz ağrılar çektim burun ve burun ucu normale göre yüzde 60 oranında küçültülmüş neredeyse ne kıkırdak nede kemik bıraıkılmış saolsun veli bey sayesinde hiç yaşamadığım maddi ve manevi zorluklar yaşadım insan hayatıyla bu kadar güzel oynadığı için kendisini tebrik ediyorum ... o gün görüşme için yanına gittiğimde dediğim tek şey yan profilimle hiç oynanmasın uzunluğylada burun ucumda harikaydı sadece hafif inceltilip bırakılsın kesinlikle aynı duracağını söyledi burun ucumuda çok hafif kaldırıp hiç bozulmadan daha güzel duracağını söyledi ve ameliyat onrası alçı çıktıktan sonra burnumu katledilmişti. benim anlamadığım çok ufak bi sorunu olan hani zor bir burun olsa neyse gerçekten kusursuza yakın bi burnu sadece haffif incelitelecek bi burunu nasıl mahvedebildiği nasıl bir doktor bu !!!!! başıma neler açtı ya şu an vucudumda onun eseri koca bi kesik var kaburgamdan alınan parça için

Burnunu merak ettim sen burnunda sadece az biraz bi sorun vardi diyosun ama doktor yüzde 60 kücülltttü..
doktor sorunsuz burunda büyük sorunmu gördü??

Veli beye cumartesi ameliyat olmuştum ameliyatımı ethica levent hastanesinde yapmıştı gece 1 de beni ziyaret edip ilaçlarımı bile getirdi seçim dolayısıyla gelemeyeceğini söylemişti gayet ilgili davrandı. şuan ağrım var ama abartılıcak düzeyde değil sadece akıntım devam ediyor bugun 2. günüm ama şişliklerim inmeye başladı umarım güzel olur.

biz ucuz kurtulmuşuz desene şu an burnum berbat aynaya bakamıyorum artık sırtında sorun varken ucuda düştü uzuyor mandalla sıkılmış gibi çok moralim bozuk revizyonn olacak ne param nede cesaretim var

Back
X