merhaba kızlar,
çoğunuzun bildidği gibi 1 nisanda ameliyat oldum.
ameliyatım sorunsuz geçti çok şükür.
sadece narkozun etkisiyle kısa bir süreliğine ağlama krizi geçirdim. :)))
ameliyat sonrası başımda rahatsız edici bir ağrı hissettim. sağolsun hemşire hanımın ağrı kesici iğnesi ile o sorunda hal oldu.
pazar günü yavuz bey tamponları aldı. hassas biri olmamama rağmen, yinede hafif bir ağrı oldu.
bugün 5. günüm ve kendimi oldukca rahat hissediyorum. ara ara burun içinde bir sızlama oluyor, onun dışında bir sorunum yok çok şükür.
morarma ve şişmeye gelince, inanın ameliyat sonrası çok çok hafif bir sararma ve şişlik oldu.
ancak 3. gün yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı, suratım bir anda şişti ve morardı.
şimdi daha iyiyim ama.
perşembe günü yavuz beye tekrar kontrole gidicem, cumartesi günüde veli bey ateli çıkaracak.
bu arada veli bey burnumun üzerine ten rengi bir alçı takmış, onun üzerinde herhangi bir sargı felan yok. diğer ameliyat olanların hepsinin burunları tamamen sargılıydı. bunun sebebini bilen var mı aranızda????
fark ettiğim diğer bir konuda, bayanlardan çok erkeklerin ameliyat olması.
ameliyat olduğum gün, 2 erkekde estetik olmuşlardı. tamponlar için gittiğimde, 3 erkek ameliyat sonrası kontrol için gelmişlerdi. tek bayan bendim yani. :)))
burnum alçıdan dolayı henüz pek belli olmuyor, ama burun ucu hoş görünüyor.
merakla bekliyorum sonucu.
ben şöyle olsun böyle olsun demedim. veli bey "sana yakışacak bişey olacak, merak etme " dedi.
alçılar alınsın, fotoları koyucam kızlar.
hepbirlikte biraz daha merak edicez yani :)))