biz çok düşünüyoruz da sen de düşün bak canım beğenmemişsin ucunu, güzel olmamış demek ki 2.ameliyatını olmuşsun....burdan herkesin anlayacağı bir tek şey var...2.ameliyatını olmuşsun işte bu kadar basit:)
insanlar bizim sözlerimizle gidip ameliyat oluyorlar, bu yükün altına girmeyin...
zor burun kolay burun diye hatasını kapatmaya çalışıyo drlar. kulak burun druna gösterdim 2 ay önce sağlık olarak bir sıkıntı çıkmasın diye, adam kusura bakmayın, ben
estetik yapmıyorum ama ben bile yapsam bin kat iyi yapardım dedi...yani ben söylemiyorum sadece toplam 2 dra gösterdim ikisi de alalade yapıldığını söyledi.
ayrıca herkesin bilmesini istediğim birşey daha var...benim revizyon olma sebebim o kadar saçma ki...burnumun üzerinde kıkırdak vardı biliyorsunuz...tıkır tıkır oynuyordu dokununca ve küçük bir kemer gibiydi, hergün ağlıyordum...neyse 2.ameliyattan çıktım dr.yanıma geldi ne dese beğenirsiniz 'senin burnunu hiç başka dr.a gösterdin mi?hiç başka bişey falan sıktılar mı burnuna böyle iğneyle? dedi, nejdet beye falan muayene oldun mu hiç dedi...hayır dedim...'allah allah burnundaki kıkırdağın altına birisi jel sıkmış ben sıkmış olamam kim sıktı acaba...dedi...kimin sıktığı belli olmayan o jel katılaşmış ve ıonun yüzünden kıkırdağım havaya kalkmış yuhhh yaniii ne diyim!! .'o kadar sinirlendim ki ameliyatı siz yapmadınız mı haberiniz yok heralde ne yaptığınızdan dedim.ben sinirlenince çevirdi lafı neyse aldık, ben sıkmışımdır canım kim sıkacak falan dedi...
nejdet bey niye gelip benim burnuma jel sıksın demek ki böyle bir şeyim mümkün olabileceğini düşünüyor:)ayrıca bu ne biçim hastane drlar birbirlerine düşman mı ki hastalarının burnunu bozmaya çalışsın hahahaha bu kişi senin işinin ehli dediğin kişi canım....daha ameliyatta burnunun içine ne koyduğundan haberi yok

ben 15 dkda tek kesikle burnuma revizyon yapılacak diye girdim, 2 kesikle bildiğin 1 saatlik ameliyat oldum.birinci ameliyatan tek farklı morluk olmaması...neymiş jel BULMUŞ içinde ondan uzun sürmüş....güler misin ağlar mısın....
gidin güvenin siz güvenmekte özgürsünüz ama milleti etkilemeye hakkınız yok vebali boynunuza...
valla o kadar güzel yazmışsın ki bravo dedim.. memnun olmayan bir daha yaptırır.. benim burun derisi kalın ve zor deriydi 8 ayda iyileşmişti ama yinede beğenmiyordum burun ucumu nisan ayında ameliyat oldum 3 ay olmuş yine ara ara şişiyor ve şekli hala oturmadı.. zaman bekliyorum ama ne mutlu ki veli bey gerçekten bu işin ehli... doktorlara birşeyler demeden önce biraz düşünün !!
em