Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben gecen sene 13.500 e ameliyat oldum ve benim burnum kucuk, ve cok cok haifif kemeri olan bir burundu,, pahali geldi bana

Ben nedense insanlari anlayamiyorum ya paranin pekte muhim olmamasi hatta hic olmamasi gerekir insanlar kredi cekiyor ev aliyor kredi cekiyor araba aliyor parayi bunlara yatiriyor onunda garantisi yok bir depremde ev bir kazada araba hoppp elinden ucup gidiyor bu ise bir uzvunuz bir organiniz hemde yuzunuzun tam ortasinda sagliginiza geleceginize yatirim ben gercekten anlayamiyorum gecen bi arkadasin kayinvalidesine disleri icin 15 bin demisler guldum vallahi dedimki ayyyy benim burnumdan bile pahaliymisss.

merhaba men Azerbeycandan yaziyorum. burun ameliyati olmak istiyorum. Yakub avsar nasil bir doktor? yardimci olurmusunuz? Simdiden tesekkurler

Bende ameliyat olali fazla olmadi zaten 19 gunluk daha burnum ama ilerleyen gunleri bilemem tabi ama sunu soyleyebilirim sana iyi bir dr turkiyede kendini kanitlamis dr lardan bir tanesi ben cok guvenerek gittim su an allaha sukur hicbir terslik yok umarim bundan sonrada olmaz.

[Yakup Avşar'a , özellikle Kadınlar Kulübü'nde yazılanlara güvenerek ameliyat oldum.Henüz ameliyatın onbesinci günündeyim. Atel-bandaj çıktı. Burnumu beğenmedim. Herkese yaapılan tasarım yan profilden , önden facia...İnşallah sadece erken dönem olduğu için ve şişlik olduğu içindir. Yalnız ameliyat olan başka ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum, bandaj vs açıldıktan sonra da temel şekil belli idi. Çok huzursuzum, tam olarak ne kadar süre sonra burun gerçek şeklini alır , yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkürler

bnce bukadar dertlenme doktorun bu konuda en basarılılardan sıslıklerden dola<yı canın sıkkın olabılır uzulme zamanla duzelecek

merak etme, sürecin hiçbir aşamasında canın acımıyor. ne ameliyat sonrası ne ateli çıkarırken. tek gıcık yanı ameliyat sonrasındaki akıntı ve nefes alamama durumu. 1 hafta sonra sokağa çıkabilecek duruma geliyor yüzün. ama şişliklerin tamamen geçmesi ve şeklinin oturması sabır istiyor. mesela bu sabah uyandğımda burnumun sağ tarafının tekrar şişmiş olduğunu gördüm. bu arada morarma ve şişlik olmayabilir de, kişiye göre değişiklik gösteriyor.

burundaki akıntı ne kadar süre geliyor ve tıkanıklık süreci nedir?

burundaki akıntı ne kadar süre geliyor ve tıkanıklık süreci nedir?

Kisiden kisiye ve yapilan isleme gore degisiyor bazisinin bir hafta oluyor akintisi bazisinin 3 gun bazisinin hic,tikaniklikta haliyle burun icini temizleyemiyoruz ve ameliyattan cikmissin burnunun ici islem gormus normal bunlar hatta hic sikayet edilecek gibide degil tamponlulari dusunursekk,ateli cikarinca yakup bey dediki cek bakalim bir kerelik soyle nefesini iceri ayyy normalde kapali olan sol burun deliginden hava girisini hissetmek ne hostu.

Öncelikle geçmiş olsun...Yani ''keşke'' demenin bi faydası yok.Olmuşsun bir kere...Bence kırk yıllık burnunu farklı bi şeklde gördüğün için sana garip geliyor olabilir.Zamanla alışırsın...

Bende bugün ameliyat tarihi aldım Yakup beyden ameliyattan sonra burundan nefes alın demesi ilgimi çekti. Bana 4-5 ay kesinlikle burnundan nefes almiyacaksin dedi. Gerçi ben ameliyatı estetik kaygısıyla yaptırmıyorum kemik devilasyonu ve bir sürü problem var. Genelde okuduğum kadarıyla ameliyattan sonra nefes alamamaktan şikayet ediliyor herhalde benim böyle bir problemim olmaz zaten burnumdan nefes alamıyorum neyse olup göreceğiz artı k daha 2.5 ay var ameliyatıma çok merak ediyorum

Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.

Fotografına baktım hiç beğenmedim daha dogrusu evet güzel bir burun ama hiç doğal durmuyor kafam karıştı ben Eylül sonu na randevumuz aldım ama bilmiyorum. Çünkü arkadaslar benim derdim sizin gibi değil benim estetik kaygım yok benim burnumda nefes problemi var kemik tanıklığı fazla kemik et falan iste bu yüzden ameliyat oluyorum. O yüzden doktora da üstüne basa basa minimum dıştan değişmesini istedim , yaptıgı tasarımı beğendim onden bir degisiklik olmayacağı , burnumun ucuna dokunmayacagini sadece kemir olmayacağını söyledi yaa bilmiyorm hala kafam karışık yardım edin vazgeçmek mı lazım bilmiyorum

Fotografına baktım hiç beğenmedim daha dogrusu evet güzel bir burun ama hiç doğal durmuyor kafam karıştı ben Eylül sonu na randevumuz aldım ama bilmiyorum. Çünkü arkadaslar benim derdim sizin gibi değil benim estetik kaygım yok benim burnumda nefes problemi var kemik tanıklığı fazla kemik et falan iste bu yüzden ameliyat oluyorum. O yüzden doktora da üstüne basa basa minimum dıştan değişmesini istedim , yaptıgı tasarımı beğendim onden bir degisiklik olmayacağı , burnumun ucuna dokunmayacagini sadece kemir olmayacağını söyledi yaa bilmiyorm hala kafam karışık yardım edin vazgeçmek mı lazım bilmiyorum

Canim ben leonanin burnunu begeniyorum sasirdim begenmemene,benimde deviasyon vardi nefesi evet icine cek bakalim dedi ve cektim kapali olan sol tarafim tamamen acilmisti o o anlik biseydi yani gostermek istedi problemin bittigini simdi agzim hep acik burunu ice cekmek falan yasak amaaa zaten istesenizde istemesenizde o burundan mis gibi hava giriyor drma sordugumda cvp suydu zorlamayacaksin problem olmaz birde gece uyurken ben bir guzel agzimi kapatip uyuyormusum bunuda sordum uyurken kontrol edemeyecegimize gore sorun yok,ben haftaya foto koyucam tatlim bakarsin aynen kemik egriligim giderildi ve kemerim alindi kemer alinirkende haliyle ucun toparlanmasi gerekiyo yoksa burun ucu dusuyo iste bunlar disardan minumum ben ameliyat olali bugun 35.gunum 40 olsun foto koyucam sanada fikir olur canim,umarim yardimci olmudsumdur.

merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:

süper bi doktor ama çok pahalı gerçi değer ama yani:))) bizi aşar hacı bu şey gibi kızım burnunumu yaptıralım arabamı alalım hangısı?

Canim ben leonanin burnunu begeniyorum sasirdim begenmemene,benimde deviasyon vardi nefesi evet icine cek bakalim dedi ve cektim kapali olan sol tarafim tamamen acilmisti o o anlik biseydi yani gostermek istedi problemin bittigini simdi agzim hep acik burunu ice cekmek falan yasak amaaa zaten istesenizde istemesenizde o burundan mis gibi hava giriyor drma sordugumda cvp suydu zorlamayacaksin problem olmaz birde gece uyurken ben bir guzel agzimi kapatip uyuyormusum bunuda sordum uyurken kontrol edemeyecegimize gore sorun yok,ben haftaya foto koyucam tatlim bakarsin aynen kemik egriligim giderildi ve kemerim alindi kemer alinirkende haliyle ucun toparlanmasi gerekiyo yoksa burun ucu dusuyo iste bunlar disardan minumum ben ameliyat olali bugun 35.gunum 40 olsun foto koyucam sanada fikir olur canim,umarim yardimci olmudsumdur.

Teşekkür ederim. Merakla bekliyorum fotonu . Benim derdim estetik olmadıgı icin ister istemez burnumun seklinin çok ama çok doğal olmasını istiyorum inşallah pişman olmam

Tatlim burada resimlerimi paylasacagimi soylemistim ama yuklemiycem resim sizlerden ozur diliyorum,bana git sen burnunla ilgilen boy boy fotolarini gostermissin diye cevap gelince cok kirildim ve incindim ne cevremden ne akrabalarimda bir tepki almadim hep desteklediler k.validem bile ama burada baska konulara yorum yapma hakkim yokmus gibi git burnunla ilgilen denildi cokkkk uzucuu.......

burdaki herkeste herkesin burnunu begemniyor bana hiç dürüst gelmiyor bazılarınız öle burunlar var begenen var yani saçma. hiç yorum yapma daha iyi.Bu arada Yakup Avşar senin yüzünden bunalıma girdim burnumu sana yaotırmak istiyorum ama fiyatlar uçmuş biraz indirim yaaa nedir bu öbür tarafa giderken götürmeyeceksin o kadar parayı Allahım yarabbim insanlar doyumsuz.

Herkese merhabaa:) arkadaslar hicbirinizin burnunu gormesem de eminim hepsi
guzel olmustur,gule gule kullanin:) bnm merak ettgm sey su,
yakup beyden randevu almak kolay mi??Cok uzak bir tarihe mi atiyor randevuyu?
Bgn ameliyat olmak istesem szce tahminen ne zamana ameliyat eder?
Zaten ucret konusuna hic girmiyorum bile tek tesellim gordugum en dogal
burunlarin kendisine ait olmasi..
Surekli ders calismak durumunda oldgm icin sunu da sormadan edemicem
ameliyat sonrasinda ne kadar sure skinti cekerim sizce?? Smdiden cok tesekkurler

Evett toplam ayri ucret alinmiyor ameliyata girmeden cilt bakimin ameliyattan sonra atel cikinca cilt bakimi hepsi icimnde sonraki 1 ay sonraki kontrol 2 ay sonraki kontrol ek ucret kesinlikle yok bunlarin hepside icinde ucret ayni ekk yokk.iyikide yakup avsara olmusum herkesede tavsiye ederim,ben yurt disindayim orayi bile arayip takip ediyorlar birakmitorlar allahima binlerce kez sukurler olsun gayett memnunum keskee cok onceden olsaymisim.

Back
X