Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de Yakup Avşar'a çok güveniyorum ama fiyatlar 12,500'den başlıyomuş.Az para mı be,üstelik doktor burnu dahi görmeden sekreter bu fiyattan başlıyo dedi.Benim burnum kolay bi burun,yaptırıp yaptırmamakta bile kararsız kalmaya başladım.Bilmiyorum ama bu fiyatı duyduktan sonra moralim bozuldu.Ne biliym yaaaa :93:

Burun ameliyatı olmak istiyorum ama artık araştırmaktan kafayı yemek üzereim.. herkes gibi benimde endişelerim aynı Yakup avşara ameliyat olan kişilerle irtibata geçmek istiorum. bana yardım ederseniz çok sevinirimmm

Canım minik düzgün hokka gibi bir burun istiyorsan Yakup Bey'in çalıştığı bütün burunlar böyle. Büyük, düzgün ve doğal görünümlü olmasını istiyorsan Nazım Çerkeş ya da diğer doktorları düşünebilirsin. Karar senin. Büyük ve çirkin bir burnum vardı. Yakup Bey minik düzgün bir burun yaptı. Nişan resimlerime doyamadım. Ama çevremdeki birçok kişi de burnumun yüzüme göre çok küçük olduğunu düşünüyor. Eski burnunun nesi vardı diyorlar. Çok karışık işler. Ben şimdiki halinden memnunum. Uzun zamandır kontrole gitmiyorum. İlk bir iki kere gitmiştim kontrole. Hiç bir sorun yok. Çökme yapışma nefes alamama gibi şikayetlerim hiç olmadı. Sorunsuz oldu ameliyat sonrası dönem. Bundan sonra kendimizle barışık olucaz. Büyük ve kemerli bir burundansa minik hafif kalkık düzgün bir burnu tercih ederim.

merhaba kızlar,
özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum. leona, poephila, telvintelvin ve elif8989 a fotoğraflarınıza bakabilmek için arkadaşlık teklifi yolladım. kabul ederseniz çok sevinirim :66:

bende şuan araştırmalar içindeyim yakup beyle görüştüm ameliyat olmak için fakat bana o kadar yüksek bir rakam vermedi sizinkiler neden o kadar yüksek anlamadım doğrusu ama daha doktordan yana kararlı değilim bilmiyorum nasıl pişman olmak istemiyorum ilerde yakup beye ameliyat olan arkadaşlar sizin resimlerinizi göremiyorum nasıl görücem onları merak ettim :34:

Ben de Yakup Avşar'a çok güveniyorum ama fiyatlar 12,500'den başlıyomuş.Az para mı be,üstelik doktor burnu dahi görmeden sekreter bu fiyattan başlıyo dedi.Benim burnum kolay bi burun,yaptırıp yaptırmamakta bile kararsız kalmaya başladım.Bilmiyorum ama bu fiyatı duyduktan sonra moralim bozuldu.Ne biliym yaaaa :93:

çokk pahalı cnm bende ameliyat oldum 3.000 tl :)

merhaba kızlar,
özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum. leona, poephila, telvintelvin ve elif8989 a fotoğraflarınıza bakabilmek için arkadaşlık teklifi yolladım. kabul ederseniz çok sevinirim :66:

ben kendi resimlerimi ve arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum :58:

Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana ;)
burnundan memnun olman çok güzel etrafımda tanıdığım bir sürü estetik mağduru arkadaşım var :5:

arkadaşlar ben 2.5 yıl önce çok araştırarak,inanarak ve güvenrek yakup beye ameliyat oldum.iyileşir die epey bekledim ama bir türlü düzelmedi.burunum ucu ve septum denen orta yer taş gibi hala.yan profilde burnum ucu hala şiş ve kemerdeki şiş indiği çin uzun görünüyo.güldügüm de burun deliklerim yana çekilio gibi.yandan da burun deliklerim sivri görünüo.funda ararın ki gibi.anlayacagınız çooooooook mutsuzum.ist.dışında oldugum ve çalıştıgım için hemen çekip gideöiyorum.bunları tel.de sordugum da da bekleyecez demişlerdi.ama 2.5 sene geçti.ne yapacagımı şaşırdım kaldım.tekrar ameliyat yeni bir bütçe demek.ama profili bile bana ameliyat öncesi tasarladığı gibi deil.çok ii bi hekim ama bana denk geldi bu şansızlık herhalde.:43:

burnundan memnun olman çok güzel etrafımda tanıdığım bir sürü estetik mağduru arkadaşım var :5:

Evet canım haklısın. Bu işi devlet hastanelerindeki doktorlar yapamaz asistanların eline veriyorlar. Özel hastanelerdeki doktorlar da çok farklı değil. İsim yapmış tanınan doktorlara gitmek gerekiyor. Para hesabı yapayım derken sonu hüsran olursa daha çok para harcamak gerekecek ve ikinci üçüncü ameliyatlar çok başarılı olmayacak. İyi düşünüp iyi karar vermek lazım. Bir de ameliyat photoshoptaki gibi olmaz. Doktor yapabileceğinin en iyisini yapar. Mükemmeli aramamak lazım. Eskisine göre iyi olduysa sorun yok :)) Hayat kısa. Bu tip şeyleri dert etmeyelim kendimize.

aynen öle kendimizle barışmak en güzeli.. tabiki insna en kötüsünü düşünüo ama Yakup Beyin yaptıı burunlar ortada.. faceiniz varsa özelden msj atar mısınız sizi ekliim ve bu aşamada neler yaşadıınızı öğrenmek istiorum. ya gidip yarın ameliyat olmak istiorum ama bi yanım korkuo deliricem.!!

merhaba cnmm.. herkesin dediğine göre burun tasarımının aynısını yapıyor evet.. fakat benım suan 15 gün oldu ve o şekli alması 6 ay sürüyomuş burunun oturması.. resim henuz yuklemedım ama yukleyınce bakarsın ben yınede eklıyorum senı ya da bı sekılde faceden fln haberleşiriz gösteririm ;) sormak ıstedıgın soru varsa sorabilirsin yardımcı olurum ..
Arkadas olarak eklermisin, yeni burnunun resmini gormek istiyorum, mumkunse :)

Back
X