Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

slm kızlar topici yeni farkettim zeki beye gidiorum bende...

yunurtam oluşmuyo onun için aşılamaya geçeceğini söledi zeki beyde aşılama olan var mı aranızda???

arkadaşlar genesiste yeni tüp bebek yaptıran varmı?ben zeki beye gideceğim.2.tüp bebek denemem olacak.raporumu çıkarttım.maliyetinin ne kadar olacağını merak ediyorum.bilgilendirirseniz beni çok sevinirim

zeki bey genesisten ayrılacakmış inşallah diyarbakırda kalır.umarım genesiste kalır.onca hastası var aralarında doğumuna az kalmış olanlar tüp bebekle hamile kalanlar.heralde bi açıklaması olacaktır zeki beyin

ya arkadaşlar ayrılmış zeki bey tatl dönüşü büyük bi şok oldu benm için....
nerde olduuunu duyan bilen var mı??*

zeki bey şu anda özel dünya doğumda acil hastalarına bakıyor.benden söylemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar.genesisin aşılama fiyatlarına bakarken sizin topiği gördüm.çok sevindim hemşerilerimi görünce!!!!.

bende yarın gidecem zeki beyin yanına.
inş olumlu haberler alırım ondan
geçensene gittiğimde yumurtalıklarımın tembel olmasından ötürü git düğününden sonra gel demişti,tedaviye alacak bakalım ne olacak.
hadi hayırlısı

geçmiş olsun canım.ben de geçen sene zeki akkumun hastasıydım.5 ay boyunca bir türlü şifa bulamadım drdan.tüp bebek yapacaktık.ilaçların ikinci günü 3 tane yumoşum oldu diye tedaviti sonlandırdı.ondan sonrak, aylarda da bir türlü başlayamadık tedaviye.biz artık vazgeçtik orada taptırmaktan.

sonra tesadüfen osm ye muhittin beyin yanına gittik.ve şok hemen ilaçlarım yazıldı tedaviye başladık:))) inanamadık o kadar ay boşu boşuna oyalanmışız ve yanlış doz ilaç verilmiş bana.çok şükür ilk denemede muhittin beyle gebe kaldım:))) şimdi 33 haftalık hamişim bir kızım olacak:))).muhittin bey bizim tedaviden sonra oradan ayrıldı mersine taşındı artık yok.

bunları senin moralini bozmak için yazmadım.bazen her doktor her hastaya şifa olamayabiliyor.aslında bana zeki beyi tavsiye eden arkadaşım orda tüp yaptırmış ve megatifle sonuçlanmış olmasına rağmen önerdi çünkü kendinden memnundu.bir çok arkadaşım çok memnun ama ben şifa bulamaadım dr dan.inşallah senin bizim kadar zorlu bir tedavin olmaz<da tez zamanda hamiş kalırsın

tşk ederim yazdıkların için
bugün gittim ultrasyonda birşey çıkmadı.
sadece yumurtalıklarda biraz dengesizlik varmış
ama engel olacak boyutta da değilmiş
gelecek ay tedaviye başlıcaz gayri
bakalım neler olacak

kızlar genesis hastahanesinde dr.Niyazi Gülfidan normal doğuma giriyormu?bilgisi olan varmı bu konuda

aynı yerde yasayanlardan bılgı almak guzelde kımse gırmıyor heralde ugrarsanız bana da cevap verın ben de yunus beye gıdıyorum almanda bakalım ınsallah ıyı olur sonuc

canım bende son gidişimde yunus beye gittim çok degerli bir dr.klomen başlattı bakalım ayın ikisinde test yaptıracağım Allah yardımcımız olsun...eğer yine negatif olursa maddi olarak kendimizi hazırlayıp tüpe geçeceğiz...

Zeki beyi bilmiyorum da ben Memorial diclede uğur değere gittim ikinci asilamamla ikizlerine hamileyim su anda. Çok fazla iletişime girmiyor hastasiyla ama mesleki bilgisi ve tecrübesi mükemmel. İnançlı birisi birde bismillahsiz muayeneye başlanıyor. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…