Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

tk sen ne kontrolune gidion hala yaf ikinci gelio desem imkanı yok sezersin sende beklicen merak ettim zeki beye slmımı iletin kim derse elvan hoca dersiniz

tk sen ne kontrolune gidion hala yaf ikinci gelio desem imkanı yok sezersin sende beklicen merak ettim zeki beye slmımı iletin kim derse elvan hoca dersiniz

6 Aylık kontrol canım benimki bide ben pko luymuşum onun için rutin kontrole gidiom ikinci değil Allah korusun süprizzzzz

Nerdesinizzzz kızlarrr?

Çİmen yarın büyük gün ha yaramazı görcen:)

Ay ben bu gidişimde usg ekanını boş gördümya içim bi garip oldu iyimi :)))))

selam menekşe ben lavanta.evet bende hamileyim 4 aylık hamileyim.

Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimki 6.5 aylık bi canavar.:jeyyar:

Kızmı olacak erkekmi ne heyecanlısındır şimdi:1hug:

erkek olacak.heycanlıyım gerçekten ilk bebegim olacak.::

kızlar merhaba bende diyarbakırdayım dünya doğumdan ömer beye gidiyorum veni vidinin arkasında çok memnunum tavsiye ederim.13 haftalık hamileyim beimde arkadaşlarım tavsiye etti.zeki beyide duydum ama burası bana daha huzur veriyor.yoğunluğa katlansaydım figen hanıma giderdim.

hayırlı olsun hasancan hoşgeldin aramıza nerde rahat ediyorsan oraya gitmelisin tabi ama ben 2 gun beklicegimi bilsem yine zeki beye giderdim herhalde :) tk cım tşk ederim darısı basına az kaldı sizinde bir seneyi devirmeye zaman su gibi akıp gidiyor

hanımlar şu bebeler sarayının yeri am olarak neresi bende duymuştum .ama dağkapıda diye hatırlıyorum.orda herşey var mı

hanımlar şu bebeler sarayının yeri am olarak neresi bende duymuştum .ama dağkapıda diye hatırlıyorum.orda herşey var mı

Canım diclekent bulvarına gir boydan boya bebe mağazası dolu ilk sağda bebeğim var az ilerde bebeler sarayı galiba devamında dastini bebe öncesinde tillo bebe geçince benzinliğin yanında bücürük var ama en çok dastini bebe işini görür.,
Ha birde Alipınarda bebe mağazası var alay kavşaktan girince sağ kolunda hemen .

Dahada aradığın bişi olursa galeriada giriş katta muya bebemiydi ne o var. Ama Diyarbakır bebek alışverişi için çok pahalı bi şehir Ankara'da herşey 3te1i fiyatına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…