Kız Yok Sabah Erken den Sıra Alıyoruz :) Ama Artık Sıkıntı Cekmıyorum Cunku Sabah Saat 6 bucukta Kocacımı uyandırıom ufLaya PufLaya Gıdıoo Fıs Alıo Sonra ben saatımı Ogrenıp OyLe Gıdıyorum Canım bu Arada En Son ugur beye Gıttım Normal yada Sezeryan hakkında bır sey demedı zekı bey ızınde ıdı yarın Gıderım zekı beye Ama ben normaL Istıyorum NormaL Dogumda Zekı bey G ırmez mı Acaba ?
:) Ben Sorarım Zekı beye :) Gırmesını Isterım Dogumuma Ama sunu Unutmayın Doktorlardansa EbeLer Daha Tecrubelı :)
Bu konuda haklısın dr kitaptan bilir ebeyse pratikte zengindir aslında bana sorsalar en iyi dr la sezeryan olacağıma ebeyle normal doğum derim ahhhh dikişlerimm halaa acııyooooo:1shok::a015:
paramda cebimde kalır
valla keşke zamanım olsada bekleye bilsem zeki bey ciddi anlamda çok fazla yoğun
yine gittik ama o kadar bekleyemeyiz eşimde geliyor yanlız olsam beklerim
ama onunda işi oluyor çok bekleyemiyoruuz dünya doğumda nazımız geçiyor çelebi bey bizim geldiğimizi duyunca hemen çağırtıyor beklemiyoruz buda eşimin hoşuna gidiyor
oda sadece sezaryana giriyormuş bende sezaryan yapıcam ben kendimi biliyorum çünkü eğer tanımadığım biri olursa doğumda herşey zor olur yapamam insan kendini tanıyor az çok
ee doğurmayıpta napıcaksın dersen elbet doğurucam ama bozuk bi psikolojiyle kii en önemli an bizim için rahat olmamız lazım ben aman iyimi biliyormu ya bilmiyorsa sanki ilk ben doğuruyormuşum gibi 500 tane şey kurucam fazla pimpirikliyim bu konuda napayim
Bu konuda haklısın dr kitaptan bilir ebeyse pratikte zengindir aslında bana sorsalar en iyi dr la sezeryan olacağıma ebeyle normal doğum derim ahhhh dikişlerimm halaa acııyooooo:1shok::a015:
Canım Çelebi beyi nerden tanıyorsun yani akraba falan bağınız varmı? Yanlış anlama ciddi soruyorum bunu.
Ben Sezeryana karsııyım Daha Oncekı mesajlarımdan Bılırsın. Ama Dun Aksam Cok korktum Dun Genesıste Yatalaktım Cok Fecı bas Agrısı cekıyordum hastaneye gıttık nst falan aldılar Sancılarım vardı bıde suyum gıtmıstı bebegın hareketlerıde azalmıstı anlayacagın erken dogum rıskı vardı o yuzden yatırdılar Saolsun Zekı bey Aksam hıc ugramadı bana ama Zekı beyın hastasıyım dıe cok ılgılendıler Zekı beyde sureklı Telefon ıle talımat verıyordu Bugun Gorundum Zekı beye ay bı seker olmus kı Doktorumuz Sorma Allah o Gulen yuzunu hıc aglatmasın ıns Cok guLer yuzLu Samımı Bırı.. Neyse Iste Zekı bey baktı Suan bı Sorunum yok ama ıhmal Etme dedı her sey normal ıyıyım ben Sonra ruyamda erkek cocuk gormustum Zekı beyde erkek cocuk ıstedıgımı bılıo o yuzden sureklı kendılıgınden ah cınsıyetını yıne degıstıremedık dedı :d gulduk hep beraber Ruyanda gordugun de ucuncu cocugundur dedıben daha once Erkek olursa son dogumum olur demıstım Esıme de mujdeyı Gozunuz aydın 3. Cocugunuz gelecek dıe vermıstı :d yanı buda kız erkek olana kadar devam dıo :icecream:
yok canım diyarbakırda hiç akrabamız yok eşimde bende izmirliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?