Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Kız Yok Sabah Erken den Sıra Alıyoruz :) Ama Artık Sıkıntı Cekmıyorum Cunku Sabah Saat 6 bucukta Kocacımı uyandırıom ufLaya PufLaya Gıdıo o Fıs Alıo Sonra ben saatımı Ogrenıp OyLe Gıdıyorum Canım bu Arada En Son ugur beye Gıttım Normal yada Sezeryan hakkında bır sey demedı zekı bey ızınde ıdı yarın Gıderım zekı beye Ama ben normaL Istıyorum NormaL Dogumda Zekı bey G ırmez mı Acaba ?

Canım beni biliyon başından beri hep normal istedim olmadı o ayrı ama Zeki beyin gireceğini konuşmuştuk şööle yaparız bööle yaparız falan dedi hep kendii dahil etti yani ama doğum aşamasında girer galiba sancı kısmında değil tabiiikia.s

normal doüğuma niye girmiyor bu doktorlar anlamadım valla
ben rahat edemem yaa tanımadığım biri gelcek o kadar ay boşunamı o doktora kendimizi alıştırıyoruz biz
bu konu sinir ediyor beni sezaryan yapıcam ben bu gidişle

:) Ben Sorarım Zekı beye :) Gırmesını Isterım Dogumuma Ama sunu Unutmayın Doktorlardansa EbeLer Daha Tecrubelı :)

:) Ben Sorarım Zekı beye :) Gırmesını Isterım Dogumuma Ama sunu Unutmayın Doktorlardansa EbeLer Daha Tecrubelı :)

Bu konuda haklısın dr kitaptan bilir ebeyse pratikte zengindir aslında bana sorsalar en iyi dr la sezeryan olacağıma ebeyle normal doğum derim ahhhh dikişlerimm halaa acııyooooo:1shok::a015:

ben 5 kasım doğumluyum oğlumda 16 kasimda bekleniyor ben 5 kasimda sezaryanla dünyaya getirmeye karar verdim

Bu konuda haklısın dr kitaptan bilir ebeyse pratikte zengindir aslında bana sorsalar en iyi dr la sezeryan olacağıma ebeyle normal doğum derim ahhhh dikişlerimm halaa acııyooooo:1shok::a015:

diyarbakırda evet sadece kitaptan bilirler hepsi için aynı şey denemez hatta ben sadece burada duydum gider köyde ebe bulur doğururum o zaman tecrübeyse olay ne gerek var hastaneye gitmeme

paramda cebimde kalır

Farklı bi yaklaşım seninkide benneyaptımki

Ama sancı odasında belli bi açılmaya gelene kadar hiçbir yerde dr olmaz zaten şekerim yanında.Doğum esnasında girer dr doğuma Genesiste'de aynı şey sancını çekersin paşa paşa sonra alır Zeki bey seni doğum odasına yada yaparsın prenses doğumunu yatarsın bıçak altına:uhm:

valla keşke zamanım olsada bekleye bilsem zeki bey ciddi anlamda çok fazla yoğun
yine gittik ama o kadar bekleyemeyiz eşimde geliyor yanlız olsam beklerim
ama onunda işi oluyor çok bekleyemiyoruuz dünya doğumda nazımız geçiyor çelebi bey bizim geldiğimizi duyunca hemen çağırtıyor beklemiyoruz buda eşimin hoşuna gidiyor
oda sadece sezaryana giriyormuş bende sezaryan yapıcam ben kendimi biliyorum çünkü eğer tanımadığım biri olursa doğumda herşey zor olur yapamam insan kendini tanıyor az çok
ee doğurmayıpta napıcaksın dersen elbet doğurucam ama bozuk bi psikolojiyle kii en önemli an bizim için rahat olmamız lazım ben aman iyimi biliyormu ya bilmiyorsa sanki ilk ben doğuruyormuşum gibi 500 tane şey kurucam fazla pimpirikliyim bu konuda napayim

yatacam neşterin altına öteki türlüde yine bıçak yiyoruz sonuçta dikişse yine dikiş var
sadece geç iyleşiyor sezaryan o sorun
allahh yardımcımız olsun

Canım Çelebi beyi nerden tanıyorsun yani akraba falan bağınız varmı? Yanlış anlama ciddi soruyorum bunu.

Ben Sezeryana karsııyım Daha Oncekı mesajlarımdan Bılırsın. Ama Dun Aksam Cok korktum Dun Genesıste Yatalaktım Cok Fecı bas Agrısı cekıyordum hastaneye gıttık nst falan aldılar Sancılarım vardı bıde suyum gıtmıstı bebegın hareketlerıde azalmıstı anlayacagın erken dogum rıskı vardı o yuzden yatırdılar Saolsun Zekı bey Aksam hıc ugramadı bana ama Zekı beyın hastasıyım dıe cok ılgılendıler Zekı beyde sureklı Telefon ıle talımat verıyordu Bugun Gorundum Zekı beye ay bı seker olmus kı Doktorumuz Sorma Allah o Gulen yuzunu hıc aglatmasın ıns Cok guLer yuzLu Samımı Bırı.. Neyse Iste Zekı bey baktı Suan bı Sorunum yok ama ıhmal Etme dedı her sey normal ıyıyım ben Sonra ruyamda erkek cocuk gormustum Zekı beyde erkek cocuk ıstedıgımı bılıo o yuzden sureklı kendılıgınden ah cınsıyetını yıne degıstıremedık dedı :d gulduk hep beraber Ruyanda gordugun de ucuncu cocugundur dedı ben daha once Erkek olursa son dogumum olur demıstım Esıme de mujdeyı Gozunuz aydın 3. Cocugunuz gelecek dıe vermıstı :d yanı buda kız erkek olana kadar devam dıo :icecream:

Kıızzz getir değiştirek bizim oğlanla senin doğacak kızı benim eşimde zor alıştı oğlana kız istiyodu hep:roflol:

yok canım diyarbakırda hiç akrabamız yok eşimde bende izmirliyiz

Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin ama yabancı bi şehirde az çok güvenebileceğin insanların referanslarını iyi değerlendir bence ben Dünya Hast. pek iyisini duymadım.

Genesis için Allah'tan bu konuyu açmışım saolsun giden arkadaşlar çok yardımcı olduk birbirimize hep .
31 haftalık hamileydim Zeki beyi bulduğumda Ankara'da doğum yapmaktan vazgeçebildim okadar güven verici biri perşembe yine kont. randevum var özledim karizmatik dr umuzu:sm_cool:

aY Ay GuLmekten oldum karızmatık doktor hea benım gorumcem ve onun kayınvalıdesı gıl tanıyorlar zekı beyı gorumcem ona kupelı dıo bende dun ole ballandıra ballandıra anlattım kı doktorumuzu sorma Kupesı dun yoktu kulagında ama gıydıgı gomlek ole bı yakısıyordu kı sorma acaba bu mesajlarımızı okuyor mu Ama harbıden karızma hea hem tkcım Degıstırelım valla hazır buyutmussun cocugu ayın 17. ınde gıdecem Ya bu arada bısı Soracam Sımdı ben SskLıyım ama benden yatıs ucretı alındı. Sen sezeryan oldun dogal olarak senınde karnen var senden sezeryan ucretı ne kadar alındı yada normal dogum parası Falan alınıormu bılgın var mı ?

Şekercim kendine sööledim böyle bi sitede konu açtım sizi çekiştiriyoruz dedim kızım takip ediyor sizi dedi aaa desenize canım arkanızdan atmayalım dedim :)

Benim karnem memur karnesi canım ama ssk ve memur aynıydı ben doğum yaptığımda 500 ytl sabitti ücret normalde olsa sezeryanda olsa onun haricinde bişi vermedik biz.

Bide benim hastaneden çıkışım yapılırken ödeme yaptıköncesinde yatış falan için bişi ödemedik.

AnLadım :) Hıym Cıkıs Ucretı Zaten yatıs Ucretıdır bende Cıkıs yaparken Odedım.. Demek kı normal Dogumdan da o kadar alıyorlar Cunku benım kaldıgım odaya sabah dogum yapan bırını getırdıler bı baktım esı sınırlenmıs doktor bı sanıye ugramadı ustelık ssk lı oldugumuz ıcın para alıyorlar dıe solenıyordu hıc sormadım ne kadar alıyorlar :=)) ee ozeL hastane zaten ek ucret alınır dıe kucuk kucuk tabelalar da asmıslar :)

slmm zeki bey bi kee bana şöyle demişti normalde anne dogurur sezeryanda dr zeki bey girio normal doğuma hatta bikere tam bana gelmişti muayene sırası doguma gitmişti hemen dogurtttu geldi valla bi sigara içiyim gelim elim titrio dediydi beklemiştik bu arada ugur beyden kimse memnun degil ya zeki bey yada niyazi bey dogum yapıcak olanlarda genesis derim baska biyer demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…