Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

canım hiçbir merkezde ilaçlar dahil değilki bahçecide de ben ilaçları eczaneden ekstra aldım
Teşekkürler ilaçlar da galiba yapılacak tedaviye göre farklılık gösteriyormuş ben bu ayın 9unda adet olmayı bekliyorum olur da bir mucize olsa keşke gerek kalmasa adetin 2. Günü mü gitmek mantıklı

Hamile olan arkadaşlar zeki hoca ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullandırıyor. Hamilelik takibinizi zeki hoca da mı devam ediyorsunuz

canım bahçecide genelde kalp atışına kadar devam ettiriyorlar ilaçları ama bence kliniği arayıp sor sen

Tatillerde merkez kapalı mı olur mesela büyük bir ihtimalle bayram tatiline 2. Günüm denk gelecek acaba nasıl olacak

Tatillerde merkez kapalı mı olur mesela büyük bir ihtimalle bayram tatiline 2. Günüm denk gelecek acaba nasıl olacak

Geçen gün kontrole gittiğimde hocam acil bir şey olursa bayramda size nasıl ulaşırız diye sormuştum. Bayram programı henüz belli değil demişti hoca ama 2 doktor beraber çalışıyorlarmış biri olmazsa diğeri muhakkak orada oluyormuş öyle demişti Zeki bey.

Geçen gün kontrole gittiğimde hocam acil bir şey olursa bayramda size nasıl ulaşırız diye sormuştum. Bayram programı henüz belli değil demişti hoca ama 2 doktor beraber çalışıyorlarmış biri olmazsa diğeri muhakkak orada oluyormuş öyle demişti Zeki bey.
Çok teşekkür ederim canım benim

Merhabalar herkese. 5 haftalık bebeğimi kaybettim. Zeki hoca kontrole çağırdı. Kontrole gittiğim zaman rahimde parça alınıp patoloji ye gönderilecek mi. Ya da düştüğün sebebi araştırılıyor mu. Eğer bunlar yapılmayacaksa başka bir doktora gitmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben de Zeki beyin hastasıyım. Şu an transfer sürecini bekliyorum. Rahim duvarım kalınlaşmadığı için transfer olamıyorum. Bunun için farklı ilaçlar kullanıyorum. Elimde bu ay kullandığım ve sonuç alamadığım climara Forte flaster var. 1 kutu artı bir tane de diğer kutudan kalma flaster. Toplamda 5 flaster yani. 70tl ye satıyorum isteyen varsa elden ulaştırabilirim.

Arkadaşlar merhaba. Ben de Zeki beyin hastasıyım. Şu an transfer sürecini bekliyorum. Rahim duvarım kalınlaşmadığı için transfer olamıyorum. Bunun için farklı ilaçlar kullanıyorum. Elimde bu ay kullandığım ve sonuç alamadığım climara Forte flaster var. 1 kutu artı bir tane de diğer kutudan kalma flaster. Toplamda 5 flaster yani. 70tl ye satıyorum isteyen varsa elden ulaştırabilirim.
canım rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu içmeyi denedin mi nar suyu kalınlaştırıyor diye biliyorum. Bende transfer için estrofem kullanıyorum şuan

Zeki hocada tedavide olan var mı şuan. Prp yöntemini kullanıyor mu acaba

Back
X