- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Evt canım ben kendi tedavmden kalan ilaçları merkeze verdm, nöbetçi eczane uzaktı die onlarda bana bi keresnde crinone jel vermişlerdi. Embriyologu sadece transfer günü gördüm çok fikrim yok açıkçasıhı anladım cnm ben 2 gunde bır kontrole gıdılıo sanıyodum.ona göre cagırıo demekkı..
guzel uygulmaymıs hem az para harcanır hem ılaclar bosa gıtmez pekı sen kullandınmı hastaneden hıc
Ilac konusu gercekten çok iyi olurda eczande bulunmazsa fln.Evt canım ben kendi tedavmden kalan ilaçları merkeze verdm, nöbetçi eczane uzaktı die onlarda bana bi keresnde crinone jel vermişlerdi. Embriyologu sadece transfer günü gördüm çok fikrim yok açıkçası
Bilgi vermeleri gerekiyo aslinda bi cok yer oyle cunku.demekki soru sormak lazimBana hep bir bayan bilgi veriyordu üçüncü gün aradı dondurduk dedi üç tane geri kalanlar beşinci güne bekletilecek dedi beşinci gün kimse aramadı altıncı gün ben aradım o bayan eğitime gitmiş Osman bey var birde onu istedim bende neyse kalanlar iyi gelişmedi dondurulmadı dedi ama pek ayrıntı vermiyorlar ben bayağı soru sordum o şekilde içim rahat etti
Canim sagol uzun uzun yazmissin.hayirli olsun canim hakkinda hayirli zamanda..Yani mesela eşimin sperm sayısını sordum onu söylememiştiler embriyoların kaç hücreli olduğunu sordum kaç embriyo transferi olacağını kalitelerine iyi demiştiler yine sordum teyit ettim 7 embriyodan bir tane bile beşinci güne gitmedi malesef mesela ben bir denemede memorial da yaptım yine 7 embriyo olmuştu hepsini beşinci güne beklettiler iki tane kalmıştı şimdi bunlar embriyolar sayıca fazla değildi riske atmadık üçüncü gün dondurduk dediler geri kalan dört taneyi izlemeye devam ettiler onlarda gelişmedi kısmet artık üçüncü gün diye çok taktım zeki bey üçüncü embriyoları için %50 beşinci gün için % 60 şans var demişti offf ikinci adetimi oldum ama transfer için bir iki adet daha bekliycem misafirlerim var belki tatile giderim kafam rahatlayınca düşünüyorum
Gittiniz mi hiç yoksa daha gidecek misiniz ?ben de başlıyorum hadi bakalım hayırlısı.
bugün gittim adetimin üçüncü günü zaten. bu ikinci deneyişimiz bakalım.Gittiniz mi hiç yoksa daha gidecek misiniz ?
Merhaba arkadaşlar ben de zeki bey 'de başlayacam Allah' in izniyle. İnşallah hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz tez vakitte
Hayirli olsun kizlar benim de adetim 23u gozukuo Allahin izniyle basliycaz bizde rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsinben de başlıyorum hadi bakalım hayırlısı.
Ilki neden tutmadi cnm dr ne soyledibugün gittim adetimin üçüncü günü zaten. bu ikinci deneyişimiz bakalım.
canım ilkinde bir adet embriyo üçüncü günde donduruldu duruyor şu anda. transfer olmadı ihtimal düşük dedi doktor. o yüzden bir daha yapıyoruz.Ilki neden tutmadi cnm dr ne soyledi
Hi anladim cnm havuz yontemi yapilio.hayirlisi olsun cnm sansi arttirmak icin yapilio ozmn.canım ilkinde bir adet embriyo üçüncü günde donduruldu duruyor şu anda. transfer olmadı ihtimal düşük dedi doktor. o yüzden bir daha yapıyoruz.
Hadi hayırlısı olumlu sonuçlanir inşallah. Benim de üçüncü olacak ama zeki bey 'de ilk olacak.bugün gittim adetimin üçüncü günü zaten. bu ikinci deneyişimiz bakalım.
Sağol canım cümleten hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Aminn sağlıklı evlatlar istiyoruz RabbimdenHayirli olsun kizlar benim de adetim 23u gozukuo Allahin izniyle basliycaz bizde rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Canim diğer denemeleri nerde yaptirdinzHadi hayırlısı olumlu sonuçlanir inşallah. Benim de üçüncü olacak ama zeki bey 'de ilk olacak.
Sorma canım: ) şöyle başından anlatayım. Evliliğimizin ilk 7-8 ayında biz istemedik çocuk. İsteyip çalışmalara başladık 1,2,3,4.. Baktik 6 ay olmadi testlerimizi yapalim dedik ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik (gerçi zeki bey azosprem değil dedi azosprem hiç sprem olmamasiymis bizimki 40 50 falan çıkıyor ) neyse biz telaşlandik hemen arayışa girdik. Burda kimin ağzını açsak hakan coksuer ismi çıkıyordu. Biz o telaşla arastirmadan bakkala ekmek almaya gider gibi venividi 'de tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi. Merkez ve doktor çok hoşumuza gitmedi ama herkes hakan diyorsa vardır bi bildikleri dedik. Öyle başladık ikisi de dondurulmuş oldu ilki kimyasal oldu. İkincisi de tuttu ama devami gelmediCanim diğer denemeleri nerde yaptirdinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?