- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Uzulmek yok cnm bebegini etkiliyosun bi cok insan hic birsey hissetmio Allaha dua et cnm hayirli saglikli evlatlar versin.Ananas yeseydinTest günüme var daha cuma günü. Ama hiçbişy hissetmedm belrti falan yok. Çook korkuyorm
Canim hic kullanmadim ama okudugum kadariyla jel le beraber pembe akinti gelebiliyomus kirmiziya donerse sikinti oluyo sanirim ama cnm sen yinede yarin bi ara konuş hastaneyle.insallah seninledir bebeginDenizinkokusu yedim canm bol bol..
Kızlar crinone jel sabah pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadm ama az önce lavaboya gittim iççamaşırmda pembe bi kanama farkettim. Şuan bişy yok ama korkuyorm adet mi oluyorm acaba ?
Canım pembe lekelenme devam etmedi çok şükür.. Yarın bayram millet bebek sorup durucak gene.. Bide eltim 3. ye hamile kayınvalidemlere gidicem herkes gelip bebek muhabbeti yapçakCanim hic kullanmadim ama okudugum kadariyla jel le beraber pembe akinti gelebiliyomus kirmiziya donerse sikinti oluyo sanirim ama cnm sen yinede yarin bi ara konuş hastaneyle.insallah seninledir bebegin
Iyi cok sukur cnm sevindim.Aman boşver sorsunlar.bebegin orda dusun. Gerisini boşverCanım pembe lekelenme devam etmedi çok şükür.. Yarın bayram millet bebek sorup durucak gene.. Bide eltim 3. ye hamile kayınvalidemlere gidicem herkes gelip bebek muhabbeti yapçakOfff keşke bayramda tatile çıksaydm
Canım cok uzuldum Allah yardımcın olsun dr ne dedi..İyi geceler kizlar. Negatif sonuc alanlarla bi konusqbilir miyim varsa . sonuctan sonrqki adetleri gecijti mi ? Yada kasik agrisi ceken oldu mu ? Memelerde hassasiyet falan ? Haziranin basinda negatif sonuc aldimher zamanki gibi adetimi gordum simdi bayramin 3. Adet olmam lazim ama bir haftadir goguslerim aciyo birde kasiklarim agriyo sebebini anlayamadim. Normal bi durum mu acaba kist falan mi olustu bazilarinda adet baya gecikmeli oluyormus sizlerdede oyle oldu mu bilenler bi yazsin valla kafam karisti. Uzun oldu k.bakmayin
Bayram tatili gecsin diye bekliyorim canimCanım cok uzuldum Allah yardımcın olsun dr ne dedi..
Konuyla ilgili bi fikrim yok bi dr a gorunsen
Sıkma canını çaresiz değilsiniz hayattasınız yine denersiniz üzülmek fayda etmiyor önünüzde ki denemeye hazırlanınBayram tatili gecsin diye bekliyorim canimsanirim cook sancili bi adet gecirecegim zaten esim hergun calisiyor bayrama da gidemedim memlekete bayramda yaptigim tek etkinlik gece balkonda oturmakti giderek kafayi yiyorum Ben yandan agrilarim bi yandan aldigim kilolar bi yandan negatif sonuc hersey mi ters gider insanin hayatinda
Kızlar transferden sonra belirti yaşadınz mı ?? Ben önceki tedavimde hamile kalmştm ilk belirtim akıntıydı. Çok fazla artmştı akıntm ama bahçeci jel kullandrdığı için akıntı jelden kaynaklı oluyor sanırım. Çünkü transferden öncede akıntm vardı.
Kızlar yarın test günüm ama yapamicam sanırım,, kuzenimin nişanı var vakit bulup bi ara bi koşu yapıp gelebilr miyim acaba ayy kafam karışıkİdrar testim var evde yapSam mı şimdi çıkar mı idrarda ??
Canım ben pembe bi lekelenme yaşamştm transferin 5. günü sanırm tek belrtim oyduEvet canım akıntı jelden kaynaklı oluyor maalesef. Ben herhangi bir belirti yaşamamıştım ama yaşadığını söyleyenler oluyor.
İnsallah canim cok sagolSıkma canını çaresiz değilsiniz hayattasınız yine denersiniz üzülmek fayda etmiyor önünüzde ki denemeye hazırlanın
Canim hadi guzel haberler verirsin insallah.naptin yaptinmi test merak ettimCanım ben pembe bi lekelenme yaşamştm transferin 5. günü sanırm tek belrtim oyduDün gece dayanamadm idrar testi yaptm silik çıktı Bugün test günüm ama hastaneye gidemiyom fırsatını bulabilirsem bi koşu gidip yapacağm
Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmCanim hadi guzel haberler verirsin insallah.naptin yaptinmi test merak ettim
Hayırlı olsun :)Kızlar yaptm test 165 çıktı hamişimmmmAradm merkezi 3 gün sonra tekrar et dediler normalde 2 gün sonra olması gerekmiyo mu ??
Sağoll canmHayırlı olsun :)
Can'ım kaç embriyo transferi yapıldı size birde kaçıncı gün oldu transferSağoll canm
Canımm 5. gün embriyosydu 2 tane 28 haziranda transferm olduCan'ım kaç embriyo transferi yapıldı size birde kaçıncı gün oldu transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?