Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Denizinkokusu yedim canm bol bol..
Kızlar crinone jel sabah pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadm ama az önce lavaboya gittim iççamaşırmda pembe bi kanama farkettim. Şuan bişy yok ama korkuyorm adet mi oluyorm acaba ?

Canim hic kullanmadim ama okudugum kadariyla jel le beraber pembe akinti gelebiliyomus kirmiziya donerse sikinti oluyo sanirim ama cnm sen yinede yarin bi ara konuş hastaneyle.insallah seninledir bebegin

Canim hic kullanmadim ama okudugum kadariyla jel le beraber pembe akinti gelebiliyomus kirmiziya donerse sikinti oluyo sanirim ama cnm sen yinede yarin bi ara konuş hastaneyle.insallah seninledir bebegin
Canım pembe lekelenme devam etmedi çok şükür.. Yarın bayram millet bebek sorup durucak gene.. Bide eltim 3. ye hamile kayınvalidemlere gidicem herkes gelip bebek muhabbeti yapçak Offf keşke bayramda tatile çıksaydm

İyi geceler kizlar. Negatif sonuc alanlarla bi konusqbilir miyim varsa . sonuctan sonrqki adetleri gecijti mi ? Yada kasik agrisi ceken oldu mu ? Memelerde hassasiyet falan ? Haziranin basinda negatif sonuc aldim her zamanki gibi adetimi gordum simdi bayramin 3. Adet olmam lazim ama bir haftadir goguslerim aciyo birde kasiklarim agriyo sebebini anlayamadim. Normal bi durum mu acaba kist falan mi olustu bazilarinda adet baya gecikmeli oluyormus sizlerdede oyle oldu mu bilenler bi yazsin valla kafam karisti. Uzun oldu k.bakmayin

Canım pembe lekelenme devam etmedi çok şükür.. Yarın bayram millet bebek sorup durucak gene.. Bide eltim 3. ye hamile kayınvalidemlere gidicem herkes gelip bebek muhabbeti yapçak Offf keşke bayramda tatile çıksaydm
Iyi cok sukur cnm sevindim.Aman boşver sorsunlar.bebegin orda dusun. Gerisini boşver

Canım cok uzuldum Allah yardımcın olsun dr ne dedi..
Konuyla ilgili bi fikrim yok bi dr a gorunsen

Canım cok uzuldum Allah yardımcın olsun dr ne dedi..
Konuyla ilgili bi fikrim yok bi dr a gorunsen
Bayram tatili gecsin diye bekliyorim canim sanirim cook sancili bi adet gecirecegim zaten esim hergun calisiyor bayrama da gidemedim memlekete bayramda yaptigim tek etkinlik gece balkonda oturmakti giderek kafayi yiyorum Ben yandan agrilarim bi yandan aldigim kilolar bi yandan negatif sonuc hersey mi ters gider insanin hayatinda

Sıkma canını çaresiz değilsiniz hayattasınız yine denersiniz üzülmek fayda etmiyor önünüzde ki denemeye hazırlanın

Kızlar yarın test günüm ama yapamicam sanırım,, kuzenimin nişanı var vakit bulup bi ara bi koşu yapıp gelebilr miyim acaba ayy kafam karışık İdrar testim var evde yapSam mı şimdi çıkar mı idrarda ??

Evet canım akıntı jelden kaynaklı oluyor maalesef. Ben herhangi bir belirti yaşamamıştım ama yaşadığını söyleyenler oluyor.

İdrar testi yanıltır ama. en iyisi, en kesin sonuç kan testi :)

Evet canım akıntı jelden kaynaklı oluyor maalesef. Ben herhangi bir belirti yaşamamıştım ama yaşadığını söyleyenler oluyor.
Canım ben pembe bi lekelenme yaşamştm transferin 5. günü sanırm tek belrtim oydu Dün gece dayanamadm idrar testi yaptm silik çıktı Bugün test günüm ama hastaneye gidemiyom fırsatını bulabilirsem bi koşu gidip yapacağm

Canim hadi guzel haberler verirsin insallah.naptin yaptinmi test merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…