Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Sabredemiyorum aslında ama kararsiz kaldım baya..canim ama hic bi his yok icimde olumsz dusunyorm Rabbim hayirlisini versin.
Y yok yazmadi merak ettim insallah pozitiftr.
Canım inan o hiç belli olmuyor herkesin bünyesi farklı. Kimi diyo hiç hissetmiyorum ama bi bakiyosun sonuç pozitif kimi diyor adet belirtisi ya pozitif oluyor yada gerçekten adet oluyor kimisi de resmen hamilelik belirtileri yaşıyor sonuç negatif vs vs.. Sen ona bakma pozitif düşün. Benim mesela bünyem hamilelige inanılmaz hassas düşün ki diş agrilarim başladı kasiklarda hassasiyet falan bel ağrısı inanilmazz. Ama aynı kişide bile farkli hamilelik süreci olabiliyor. Hayırlısı olur inşallah dediğin gibi. Sabredemiyorsan yap bence. Ben de neşeli hatun gibi 8.günde idrarda silik görüp 10.gün kan testi yapiyordum. Hayırlısı inşallahhhh Y yok arkadaşın da senin de pozitiftir canım

Mrb bayanlar,,rabbim herkesin gonlune gore versin,,guzel,haberler alsin herkes,,sizlerden ricam,zeki,beyin,adresini,alabilirmiyim
İnşallah bayram sonunda nasipse tedaviye baslamak,istiyorum,,kisaca gecmisim,ise 5 yıllık evliyim negatif asilama,, sonra dogal yoldan gebelik oldu dustu,,,sonra tup,denedik kimyasal oldu dustu,,kismetse zeki beye gideyim diyorum gorusmeye,,simdiden,tesekkurler

Kimse girmiyo galiba sayfaya
Canım nerde oturyosun diyarbakırda msn ?

Canım Devlet Hastanesine giderken Levent lojmanlarının tam karşısında. Galeriyadan giderken

kızlar evlatkokusu_ve aysegulsen pozitif sonucum ctesi ögrendm degerim düşükmüş bugun tekrar yapacam yukselirse zeki bey bakalım ne diyecek cok sevindim merak etmişsiniz beni cok cok saolun
Hadi hayırlısı canım çok çok sevindim Allah' im inşallah sana bağışlar değerin güzel güzel artar

Kizlar cik gecmis olsun,,benimde sonuc 5,8cikip 35 kadar yukselmisti sonuc kimyasal oluyormuş dustu nasipse zeki beyde baslicam bukez
Senin için de hayırlısı olsun canım. Biz de tam baslayacaz derken bişeyler çıkıyor ilk gittiğimizde yeni düşük yapmıştım dinlen dedi ikinci adetimde doktor yoktu tatildeydi galiba. Yerine başka doktor bakiyordu kist var demişti. Bu ay adetim geldi gelecek ama bu sefer de aniden bazı sıkıntılarimiz çıktı maddi anlamda hazır değiliz. Birkaç ay erteleyecez galiba. Sen git görün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…