- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Cok,sagol canim biliyorum yazdigin yeri inşallah ya yarin yada baska gun,gidicem
Canım Zeki Beyden memnun kalmayan görmedim ben. Bende çok sevdim çok yoğun olmasına rağmen tüm hastalarını hatrlıyor. Uğur Bey hiçbir hastasını hatrlamıyor bide konşması çok acayip anlamıyorm benn ondan bişy.. İnşallah güzel sonuçlar alırsınUgur,beye gidiyodum sagolsun cok yogun ve ilgisiz basarisiz asilama,,kimyasal gebelik tup sayesinde,,sizin olur bekleyin diyo ,,oyuzden zeki beye gideyim,dedim
Canım çok üzüldüm çok umutluydm sendenKizlar benim sonucum negatif baska umutlarla basliycm insallah
Sagol canim elden bisey gelmiyor herşey olumluydu ama Rabbim vermeyi nce olmuyor uzulmemek elde degil gececk elbet yeni umutlarla yola cikicam 2 tane daha var dondurulmus bebeklermz onlari almaya gidene kdr toparlaycm kendimj insallah.Canım çok üzüldüm çok umutluydm sendenHayırlısı olsun hakkında sıkma canını canm. Rabbim vericeği zamanı bilr O gün bugün değilmiş demek ki..
Cok gecmis olsun canim nasipse,persembe gorusmem varSenin için de hayırlısı olsun canım. Biz de tam baslayacaz derken bişeyler çıkıyor ilk gittiğimizde yeni düşük yapmıştım dinlen dedi ikinci adetimde doktor yoktu tatildeydi galiba. Yerine başka doktor bakiyordu kist var demişti. Bu ay adetim geldi gelecek ama bu sefer de aniden bazı sıkıntılarimiz çıktı maddi anlamda hazır değiliz. Birkaç ay erteleyecez galiba. Sen git görün mutlaka
İnşallah canim ayy bende,konusmasindan,bisey anlamiodum,vallahi,,siz hanilemisiniz,suanCanım Zeki Beyden memnun kalmayan görmedim ben. Bende çok sevdim çok yoğun olmasına rağmen tüm hastalarını hatrlıyor. Uğur Bey hiçbir hastasını hatrlamıyor bide konşması çok acayip anlamıyorm benn ondan bişy.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Hadi hayırlısı olsun.. canım sagolasinCok gecmis olsun canim nasipse,persembe gorusmem var
Aynen canm Rabbim sağlık versin yeterki pes etmek yok.. Bol bol dua et canm. EtrafMDAki herkesten dua istiyodm ben belki duası makbul olan birisi vardır die..Sagol canim elden bisey gelmiyor herşey olumluydu ama Rabbim vermeyi nce olmuyor uzulmemek elde degil gececk elbet yeni umutlarla yola cikicam 2 tane daha var dondurulmus bebeklermz onlari almaya gidene kdr toparlaycm kendimj insallah.
Evt canım şükürler olsun 3. ayımız bitti.. Allah verdi Zeki Bey vesile oldu ondan da Rabbim razı olsun inşallahİnşallah canim ayy bende,konusmasindan,bisey anlamiodum,vallahi,,siz hanilemisiniz,suan
rabbim tamamine erdirsin inşallah. Isteyen,herkese nasip etsin,,,bizlerede duaci olun inşallahEvt canım şükürler olsun 3. ayımız bitti.. Allah verdi Zeki Bey vesile oldu ondan da Rabbim razı olsun inşallah
Ikiz,mi,tekmi canimEvt canım şükürler olsun 3. ayımız bitti.. Allah verdi Zeki Bey vesile oldu ondan da Rabbim razı olsun inşallah
rabbim tamamine erdirsin inşallah. Isteyen,herkese nasip etsin,,,bizlerede duaci olun inşallah
Tek canm. Dua ediyorum sürekli tüm isteyenlere, Allahım nasip etsin inşaallahIkiz,mi,tekmi canim
amınnn canım amın allah sesını duysunTek canm. Dua ediyorum sürekli tüm isteyenlere, Allahım nasip etsin inşaallah
Hayırlısıyla pozitif sonçlar gelsin o zamanmrb bayanlar gorusme gerceklestı..nasıpse bayramda baslıyorum adet tarıhım odonemlerde...yas genclıgı sebebıyle embrıyo dondurma ıslemlı operasyon yapılcakmıs...hakımızda hayırlısı olsun
İnşallah canim duaci olun inşallahHayırlısıyla pozitif sonçlar gelsin o zaman
cnm zeki hoca da mı başladın bende yarin ins sıfırdan baslayacam hala kararsızım talip gul mu zeki hoca mı diyemrb bayanlar gorusme gerceklestı..nasıpse bayramda baslıyorum adet tarıhım odonemlerde...yas genclıgı sebebıyle embrıyo dondurma ıslemlı operasyon yapılcakmıs...hakımızda hayırlısı olsun
yok baslamadım canım adet olmayı beklıyorum byramda adet olcam sanıyodum tarıhı unuttum ...bende kararsızım ama zekı bey vesıle olcak ınsallah banacnm zeki hoca da mı başladın bende yarin ins sıfırdan baslayacam hala kararsızım talip gul mu zeki hoca mı diye
talip hoca rektör olduğu icin artık cok ilgilenemezyok baslamadım canım adet olmayı beklıyorum byramda adet olcam sanıyodum tarıhı unuttum ...bende kararsızım ama zekı bey vesıle olcak ınsallah bana
cnm zeki hocanın cep nosu sende var mı acabayok baslamadım canım adet olmayı beklıyorum byramda adet olcam sanıyodum tarıhı unuttum ...bende kararsızım ama zekı bey vesıle olcak ınsallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?