Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Cok,sagol canim biliyorum yazdigin yeri inşallah ya yarin yada baska gun,gidicem

Ugur,beye gidiyodum sagolsun cok yogun ve ilgisiz basarisiz asilama,,kimyasal gebelik tup sayesinde,,sizin olur bekleyin diyo ,,oyuzden zeki beye gideyim,dedim
Canım Zeki Beyden memnun kalmayan görmedim ben. Bende çok sevdim çok yoğun olmasına rağmen tüm hastalarını hatrlıyor. Uğur Bey hiçbir hastasını hatrlamıyor bide konşması çok acayip anlamıyorm benn ondan bişy.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım çok üzüldüm çok umutluydm senden Hayırlısı olsun hakkında sıkma canını canm. Rabbim vericeği zamanı bilr O gün bugün değilmiş demek ki..
Sagol canim elden bisey gelmiyor herşey olumluydu ama Rabbim vermeyi nce olmuyor uzulmemek elde degil gececk elbet yeni umutlarla yola cikicam 2 tane daha var dondurulmus bebeklermz onlari almaya gidene kdr toparlaycm kendimj insallah.

Cok gecmis olsun canim nasipse,persembe gorusmem var

İnşallah canim ayy bende,konusmasindan,bisey anlamiodum,vallahi,,siz hanilemisiniz,suan

Sagol canim elden bisey gelmiyor herşey olumluydu ama Rabbim vermeyi nce olmuyor uzulmemek elde degil gececk elbet yeni umutlarla yola cikicam 2 tane daha var dondurulmus bebeklermz onlari almaya gidene kdr toparlaycm kendimj insallah.
Aynen canm Rabbim sağlık versin yeterki pes etmek yok.. Bol bol dua et canm. EtrafMDAki herkesten dua istiyodm ben belki duası makbul olan birisi vardır die..

mrb bayanlar gorusme gerceklestı..nasıpse bayramda baslıyorum adet tarıhım odonemlerde...yas genclıgı sebebıyle embrıyo dondurma ıslemlı operasyon yapılcakmıs...hakımızda hayırlısı olsun

kızlar merhaba herkese yorumlari okumaya çalıştım benim 2 başarısız denemem var bahçecide talip hocaya yaptırdım . simdi adetliyim pazartesi bi aksilik olmazsa sıfırdan baslayacaz tedaviye suan aglayarak yazıyorum cok kararsızım belki biliyorsunuzdur talip hoca rektör oldu ve artık sadece haftasonları hasta bakacakmış
kontrol icin bahçeciye çağırdı sekreteri de Ahmet Yalınkaya yapacak kontrollerimi o kadar kararsızım kı acaba direk zeki hoca da mı başlasam tedaviye yardımınıza ihtiyacım var kızlar yorumlarınız cok önemli benim icin tsk ederim

mrb bayanlar gorusme gerceklestı..nasıpse bayramda baslıyorum adet tarıhım odonemlerde...yas genclıgı sebebıyle embrıyo dondurma ıslemlı operasyon yapılcakmıs...hakımızda hayırlısı olsun
cnm zeki hoca da mı başladın bende yarin ins sıfırdan baslayacam hala kararsızım talip gul mu zeki hoca mı diye

cnm zeki hoca da mı başladın bende yarin ins sıfırdan baslayacam hala kararsızım talip gul mu zeki hoca mı diye
yok baslamadım canım adet olmayı beklıyorum byramda adet olcam sanıyodum tarıhı unuttum ...bende kararsızım ama zekı bey vesıle olcak ınsallah bana

yok baslamadım canım adet olmayı beklıyorum byramda adet olcam sanıyodum tarıhı unuttum ...bende kararsızım ama zekı bey vesıle olcak ınsallah bana
talip hoca rektör olduğu icin artık cok ilgilenemez ben 2 başarısız yaşadım
Zeki hocayla görüşmek istiyorum randevu verir ins bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…