Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Bugün kan testimide yaptım sonuç 0 . Şimdi aynı merkezde devam edeyim mi İstanbul a mı gideyim bilmiyorum

Bugün kan testimide yaptım sonuç 0 . Şimdi aynı merkezde devam edeyim mi İstanbul a mı gideyim bilmiyorum
çok üzüldüm sizin adınıza . Bende iki negatif sonuç aldım ardarda hemde .merkezden memnun degil sen aklında soru işareti varsa değiştir için ne kadar rahatsa ne kadar guvenihorsan o kadar iyi geçer tedavi. Hakkında hayırlısı insallah

TEşkkür ederim doktor iyi aslında merkezin laboratuvarından emin değilim açıkçası memorial var birde orda ki doktorada ilgisiz diyorlar İstanbul'da abim kayınvalidem var ama orada olursa evden uzak zor oluyor birde duymayan kalmıyor şaştım kaldım bende siz nerede deneme yaptınız

Ben. De zeki bey in hastasıyım. İki kez denedik üçüncüyü de önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz . Bende istanbulu düşünmüştüm ama git gel orda kalacak yer bul millete hesap ver derken fdaha çok strese girerim diye düşündüm kendi evimde kapımı kapatıp yatıyorum diye istemedim ben gene zeki bey de devam edeceğim. Ben hiç problem yasamadim çok memnun kaldım. Ama negatif oldu sonuç klinikle alakalı bi sorunum yoktu yani. Sende eğer gerçekten aklında şüphe varsa değiştir cunki güven çok önemli insanı motive eden şey doktora olan guven dir. Ben memorial a hiç gitmedim bilmiyorum canim

Diyarbakír da ki bahçeci tüp bebek merkezin de yumurta dondurma işlemi yaptıran var mí?bozulma ihtimali oluyormuş.En iyi tüp bebek merkezini araştırıyorum.istanbulda ki kalamış tüp bebek merkezini mi,diyarbakırda ki dr.zeki akkum mu tavsiye edersiniz?bu konuda yardımlarınızı bekliyorum;(

Slm. İnşallah son negatifiniz olur. Bende zeki beyin hastasıyım ilk iki tedavimde 2 ve 3 adet kaliteli 3.gün emb. Transfer edildi sonuç negatif olunca bende 3.denemeyi şişli memorialde yaptım. 3yumurtadan 2si döllendikten sonra 3.gün gelişimleri durdu transfer iptal edildi. Şahsen ben iki merkez arasında fark göremedim. Şimdi yine zeki beyde devam ediyorum.

Ablam için konuştum bahçeci ve şişli nemorial ile ikiside folekül içinde sıvı olduğundan embriyo kadar başarılı olunmadığını mutlaka %20 kadarını kaybettiklerini söylediler.bu işlemde toplayıp dondurmak dışında birşey yapılmadığından bilinen biryere yaptırmanız bence yeterli fiyatlar tüp bebek ile aynı civarda

mrb b
ayanlar dr zeki akkumda tüp bebek yaptıran var mı bılgınıze ıhtıyacım var
zeki akkum tavsiye etmem gittim bana direk tüp bebek yapman lazım dedi bende erken karar vermek istemedim doç dr hakan coksüer onerdiler gittim bana 3 ay boyunca akupunktur onerdi ve ilaç verdi 2 ay geçti gebe oldugumu ogrendim

Selamm,çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Ama tam anlayamadım.Dondurulan yumurtalarımı kaybetme ihtimali var(( Ben bu ay mutlaka dondurma işlemine başlamak istiyorum.Geçen zamanda daha fazla kayba uğramamak için...Ya istanbul ya diyarbakırda ki zeki akkum.istanbulun maliyeti çok fazla.Ne yapacagimi bilemiyorum.diyarbakırda ki bahçeli de dondurma işlemi yapılıyor mu acaba?sizin tercih neresi oldu?

Yapılıyor , yumurtalar dondurulup cozuldukten sonra birkaç tanesi bozulabiliyor ama embriyolar cozulurken bozulmuyor.bu nedenle daha fazla sayıda dondurmakta fayda var.mesela 10tane olsa güzel olur.
Biz ablam için diyarbakırda yazın yapıcaz sayı az olursa 2defa toplama işlemi yaptırabiliriz. Ucret tek sefer için 5000 lirayı buluyor. Bende aynı merkezde tüp bebek tedavisi görüyorum memnunum.

Çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..İnşallah sizinde ablanızın da herşey gönlünce olur.haklısınız bu durumda ne kadar fazla olursa o kadar iyiKısmet olursa bu ay başlayacağım.diyarbakırı tercih ediyorum o zaman.İnşallahhh güzel haberlerle size yazarım.

Ablanízın fsh değeri kaç?benim 7 iken 12 ye yükseldi bi anda.tabii rezerv de azalmış oldu bu arada((( size yardımcı olur mu bilmiyorum ama yarin tavsiye üzerine hayıt otuna ve bitkisel kapsule de başlayacağím.iyi geldiği söylendi.sizlerde deneyebilirsiniz aslında

En son 10 civarıydı uzun süre hayır kullandı her zaman adet düzensizliği vardı

Fsh değeri rezerv ile ilgili pek net bilgi vermez önemli olan amh tahlili sonucu..

Benim ki fsh değerine ve muayeneye bakılarak,çok az yumurta sayım olduğu söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…