- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
sagol cnm Allah razı olsun o sayıyı görmek bile ruya gibiydi hayırlısı AllahtanYaaa... 12.günün müydü canım.? Dur bakalım Allah' tan umut kesilmez. 0 değil en azından. Birçok kişi var bu değerlerle başlayıp sonra yükselen. Ne olur yitirme umudunu. Ilaçlara dikkat et. Bol dua et. Ben de edecem inşallahhhh yükselir canım
hayırlı olsun cnm ins ilkinde tutar hemenMerhaba arkadaşlar. Bugün Zeki Bey de tedaviye başladım. Çok heyecanlıyım. Nolur bana dua edin. İyi dileklerinize ihtiyacım var. Moralimiz çok yüksek. Hakkımızda hayırlısı . Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin. Çok araştırdık Bahcecı yi çok önerdiler bize. Birçok arkadaşım ve sizler olumlu sonuç almışsınız hep. Umarım ben de sizin gibi olurum.
Şu 5 yılda o kadar çok şey yaşadım ki.anlatmakla bitmez.biz aslında bu aylarda yapacaktık ama yeni bir polipim oluşmuş.bu ay onu aldıracam.bu 3. polip ameliyatım olacak.rahim de perde ameliyatıda oldum.bir dış gebeliğim bir 6 haftalık düşüğüm var.daha neler var neler.neden mayıs'a kadar bekliyorsun cnm geciktirme ben keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum
Bide canım tedavi masrafların ne kadar tuttu.zeki beyden memnun kaldın mı.sence istanbul a ya da ankara gitmeye gerek var mı.aklımda binlerce soru. 1 ay önce aradım diyarbakır bahçeciyi.hala geri dönüş yapmadılar .neden mayıs'a kadar bekliyorsun cnm geciktirme ben keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum
umarım tedavin olumlu sonuçlanır canım.sende içini ferah tut.burdan tüp bebek sürecini paylaşırsan çok sevinirim.doktor ilgili mi merkezden memnun musun? yedavi masrafları falan filan.benim kafam çok karışık.lütfen bizi bilgilendir.Güzel haberlerini bekliyoruz.sevgilerMerhaba arkadaşlar. Bugün Zeki Bey de tedaviye başladım. Çok heyecanlıyım. Nolur bana dua edin. İyi dileklerinize ihtiyacım var. Moralimiz çok yüksek. Hakkımızda hayırlısı . Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin. Çok araştırdık Bahcecı yi çok önerdiler bize. Birçok arkadaşım ve sizler olumlu sonuç almışsınız hep. Umarım ben de sizin gibi olurum.
Cevabın için çok teşekkür ederim.sanırım bende zeki beyle devam edecem.ama önce şu polibimden kurtulmalıyım. keşke poliple beraber korkularım, yaşadığım olumsuzluklarda gitse.koskoca 5 yıl geçti.umarım bir gün burdan güzel haberler paylaşırım...sevgilerr❤D Diremmm slm cnm. Yaşım38 amh
0.01 fsh dalgalı 2 kez zeki beyde tup bebek denedim 1.de 2 tane kaliteli 3.gün emb. donduruldu 1 ay sonra transfer edildi olmadi..2.den önce eşim amelyat oldu 3 emb. Kaliteli 3.gun donduruldu genesisde histereskopi yapıldı rahime çizik attilar 1ay gecti 3 emb. Tranfer edildi sonuç yine negatif. 3. Deneme icin şişli memoriale gittim..başta tüm süreç aynıydı ilac dozu 225 verdiler zeki bey hep 375 vermisti..2 embriyo 3.gun gelişim durdu tedavi iptal hersey boşa gitti. Şimdi fsh biraz yuksek düşmesini bekiyorum bindan sonra son yumurtaya kadar zeki beyde devam..çünkü istanbul ile arada hic fark yok...umarım vakti geldiğinde bebeklerimize kavusuruz...
Yok tek canım. Allah kazasız belasız kucağımıza almayı nasib eder inşallah. Hepimiz içinins guzel seyler yazarım cnm , senin ikiz mi değerin kaçtı cnm
Bide canım tedavi masrafların ne kadar tuttu.zeki beyden memnun kaldın mı.sence istanbul a ya da ankara gitmeye gerek var mı.aklımda binlerce soru. 1 ay önce aradım diyarbakır bahçeciyi.hala geri dönüş yapmadılar .
Yapma o zaman canım mutlaka gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin c.tesi
Yapma o zaman canım mutlaka gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin c.tesi
Slm transferiniz gerçekleşti mi?Yaaa... 12.günün müydü canım.? Dur bakalım Allah' tan umut kesilmez. 0 değil en azından. Birçok kişi var bu değerlerle başlayıp sonra yükselen. Ne olur yitirme umudunu. Ilaçlara dikkat et. Bol dua et. Ben de edecem inşallahhhh yükselir canım
Hadi ya üzüldüm şimdiEvet gerçekleşti sonuç bile aldim(( negatif
İyi akşamlar benim bugün transferim oldu umarım herşey yolunda gider sormak istediğim benim kan pıhtılaşma sorunumun olup olmadığını bilmiyorum bakılmadı clexane 6000 iğne verdiler sizde kullandınız mı sizinkide 6000 ilk mi genelde 4000 kullananları gördüm tüp bebekte yanlış almış olmayalım
Maşallah siz hamilesiniz sanırım Sizin kaçıncı gün transferi oldu kaç embriyo birde transfer sonrası özellikle dikkat ettiğiniz birşey var mıydı şimdi kafamda deli sorular :)Tedbir amaçlı kullandiriyorlar canım
bana da clexane 6000bin verdiler..sureyya hanımla görüşmüştüm bu konuda 4000 e düşürülünce sorunlar olabilir ısrarla 6000 kullanmamı istemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?