Selam canım. İğneler biti 9gün vurdum 11.gün toplandı. 7taneden 5tanesi döllendi. 3tanesi 3.gün donduruldu. Opu 'dan 6gün sonra adet oldum estrofeme başladım bugün 4.günüm. 13.gün de kontrol. Transferde Ozaman belli olur
Senin de tedavin hayırlı olsun inşallah herşey iyi gider:) sormak istediğin olursa sor tamam
Mrb canım benimde bugün 5. Günüm yarın kontrole gidecem ama çok kötü mide bulantım var aslında insülün direncim yüksek diye bide glifor 850 kullanıyorum şeker ilacı hangisi bulantı yapıyo bilemiyorum ağzımın tadı çok kötü Gerçi bugün içmedim onu kendi kafama göre yarın Zeki beyde söyliycem sende oldumu öyle bulantı falan
Yok canım Ben öyle birşey yaşamadım:/ doktora söyle mutlaka
Canım benim bugün 6. Günüm zaten her akşam gonal f iğne yapıyorum bide hergün saat 16 da cetrodite yap dedi oda yumurtaların çatlamasını engelliyormuş cumartesi tekrar gidecem kontrole o zaman opu gününe karar verecek
Kizlar merhaba sanirim bu topikte diyarbakirda oturanlar var bana da yardimci olurmusunuz 1 bucuk senelik evliyim 4 aydir korunmuyorum. Ve bebegimin olmasinida cook istiyorum adetim 4 güngecti dün kan testi yapmistim ama yine negatif cıktı devlet hastanesinde muayne olmustum ama doktordan hic memnun kalmadim zeki akkumuda duymustum birkac yerden sizce muayne icin hangi doktora gitmeliyim?
Benim eltim 10 sene önce zeki akkuma gitmis cocugu olmuyo diye cokk memnunda kalmis simdi iki kızı var bide 2 aylik hamile tabi eltim tüp bebek felan yaptirmamis normal tedavi yöntemleriyle hamile kalmis ama suan sadece tüp bebekmi yapiyo bende hic bilmiyorum bugün 5. Günüm ve halaa adet olmadim kan testi de yaptim negatif cikti neyapacagimi şasirdim yaaİlk önce sorun var mi onu bilmek lazım canım. Zeki bey sadece tüp bebek mi yapıyor bilmiyorum. İnşallah senin durumun çabuk çözülür ve bebeğine kolay kavuşursun.
Kizlar merhaba sanirim bu topikte diyarbakirda oturanlar var bana da yardimci olurmusunuz 1 bucuk senelik evliyim 4 aydir korunmuyorum. Ve bebegimin olmasinida cook istiyorum adetim 4 güngecti dün kan testi yapmistim ama yine negatif cıktı devlet hastanesinde muayne olmustum ama doktordan hic memnun kalmadim zeki akkumuda duymustum birkac yerden sizce muayne icin hangi doktora gitmeliyim?
Yadee cnm sen diyarbakirdami yasiyorsun?
Cnm ben 1 bucuk sene vajinusmusla ugrastim yaklasık 4 aydir vajinusmusu yendim ve hic korunmadim kontrol amacli gidip görünmek istiyorum ama sana hemen tüp bebek önermesi biraz ilginc neden senin bir sorunun varmiydiMrb canım şöyle söylim bende daha önce gitmiştim Zeki hocaya baktı bi sorun yok git doğal yolla olur dedi o zaman daha 1 yıllık evliydim şimdi 2 yıllık evliyim tekrar gittim daha fazla beklemeyelim dedi tup bebek önermişti bizde başladık yani anlayacağın zaten bahçeci tup bebek merkezi benim gözlemlediğim tup bebek öncelikli artık karar senin
Cnm ben 1 bucuk sene vajinusmusla ugrastim yaklasık 4 aydir vajinusmusu yendim ve hic korunmadim kontrol amacli gidip görünmek istiyorum ama sana hemen tüp bebek önermesi biraz ilginc neden senin bir sorunun varmiydi
Hmm anladim kuzumm hayırlısı olsun simdi ne durumdasin peki bu arada bende 18 yadindayimmCanım ben dr 4 ay uğraştım vajinismus denen zıkkım lâ benim rezevlerim düşmeye başladı ondan bide ben başka dr larda ilaç falan da kullanmıştım zaten en son gittim Zeki hocaya zaten aşılama yüzde 15 tup bebeğin yüzde 50 şansımız vardı benim yaşım 33 eşim 41 yaşında yani bizim için mantıklı olan tup bebekti
Hmm anladim kuzumm hayırlısı olsun simdi ne durumdasin peki bu arada bende 18 yadindayimm
Hayır mardinden gidip geliyorum.
Mrb canım sen ne durumdasın nasıl gidiyor benim salı günü opu var ama bi tane çok büyümüş hoca ilacı keselim dedi umarım diğerleri işe yarar boş çıkmaz yoksa çok üzülürüm Valla
Allah kerim canım sakın moralini bozma tamam mi. “Bitane olsun bizim olsun” :) opun güzel geçsin inşallah sayıya takılma
Bak benim ilk tedavimde 17, ikinci tedavide 12, 3.tedavimde 7 yumurtam toplandı. Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı bu son tedavimde 7taneden 1 tane tutsa ve dondurulsa yeter diye dua ederken 3tanesi 3.günü gitti. İlk defa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?