Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Hayırlısı olsun inşallah .. Öncelik sağlık.
Tedavin hayırlı olsun tekrar canım ne kadar az bilirsek okadar kafamız rahat olur

Canım hayırlı olsun inşAllah bu sefer olacak ben beklemedeyim hala 2 dondurulmuş embriyo duruo ekim kasım gibi düşünüyorum

merhabalar ben de bahçecide tüp bebek denemeyi düsünüyorum daha önce urfada 3 denemem oldu ama sonuc negatif maalesef.. suan arastırma asamasındayım ben urfada öğretmenim ailem diyarbaırda eşimin ailesi malatyada... suan maalatya doğu fertil ve diyarbakır bahçeci arasındayım benm rahim problemli yapışıklık var kanallar kapalı ve ilaçsız adet olamıyorum.. benm durumumda olup pozitif sonuç alan var mı

Selam. Benim de 3.denemem bahcecide oldu ve tutu şükür , diğer denemelerim ankarada oldu. Bizim sorun erkek infertiletesi. Merkez iyi doktor da samimi ilgili. Yinede içine sinen bir doktor da tedavi olmanı tavsiye ediyorum. Psikoloji moral çok önemli bu süreçte.
İnşallah en kısa zamanda herkes kavuşur bebeğine

rabbim hayırlısıyla bebeğini sağlıklı birsekilde kucağına almayı nasip etsin...5 yıllık evliyim cocuğumuzun olmasını çok istiyoruz ben suan gideceğim doktorun kadın faktörlü sorunlarda iyi olmasına dikkat ediyorum...zeki akkumla ilgili güzel şeyler okudum hep benm durumumda olup olumlu sonuç alan birileri varsa içim rahat bir sekilde gidecem

Merhaba Canım
Bende tedavime başlarken burdan yorum alarak yola çıkmıştım. Çoğunluk gitmelisin demişti. Herşey senin için bir vesile aslında. Bence bir git görüş. Denemekte fayda var. Beni Bahçeci'ye yönlendiren kişilere her evladıma baktığımda dua ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar ben şimdiye kadar yanlış doktorlara gittim.şuan doktorumu buldum zeki hoca hayırlısıyla önümüzdeki ay başlıyacaz.üç tane negatif denemem oldu.iki tanesi hastane diye geçinen venividi 'de oldu.

11 yıllık evliyim ilk iki yılımda normal üç hamileliğim oldu ama düşükle sonuçlandılar.ve bir daha nasip olmadı.Üç tanede başarısız tüp bebek yaşadadım.şimdi zeki hocaya gidiyorum hayırlısıyla önümüzdeki ay başlayacaz.Bu yazıyı okuyan herkes bana ve benim gibi çocuk hasreti çekenlere duanızı esirgemeyin.herkesin dualarını bekliyorum

Slmlar kızlar bende bahçeciye ve tabiki Sevgili Zeki Akkum hocama teşekkür etmek için yazmak istedim buraya. Şükürler olsun oğlumu kucağıma aldm. Rabbim isteyen herkese yaşatsn bu mutluluğu. Geçen sene bu vakitlerde kk^ya girip Zeki hocayı araştırıyodm, ramazan öncesi tedaviye başladık çok umutluydum çok şükür nasp oldu bize; umudunuzu sakın yitrmeyin. Şimdi tavsiye isteyen herkese Zeki Beye gitmeyi öneriyorm. Bu arada bizim sorunumz erkek infertilitesiydi (morfoloji bozukluğu vardı)

Allah bağışlasın yavrunuzu...rabbim bize de nasip eder inş..bizde de ben de sorun var ben de bugün tarlusal kullanmaya başladım adet olduğumda gidip başlayacaz hayırlısıyla

Herkesin kandili mübarek olsun.bugünün hürmetine Rabbim hepimizi tüm gunahlarimizdan berat etsin.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Herkese anne babalığı tatirsin.Elini açıp rabbimden kim ne dilemisse boş cevirilmesin.

Slm kızlar bende zeki hocada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum sizlerin sorunları ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…