Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

İnşallah bu sefer olur sizin. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Benim de pazar günü opu var. Bugün doktor herşey yolunda dedi. O kadar sevindim ki. Hatta Zeki bey dedi ki sanki hamile kalmış gibi seviniyorsunuz dedi. Napim bu günler benim için çok kıymetli. Tadını çıkarıyorum

Kızlar bugün opu oldum. Çok şükür iyi geçti. Bir sonraki ay Histereskopi olacağım fakat merkezde yapılmıyormuş. Başka bir hastane ismi söylediler orada yapılacakmış. Sizler nerde yaptırmıştınız?

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine baslayacam Dr zeki akkum a gitmeyi düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler pontik 123 bende adet olmayı bekliyorum bu ikinci tüp bebek denemem olacak ilkini veni vidi de yapmış tim tutmadı bu defa araştırıp öyle başlamak istiyorum ilkinde hiç araştırma dan yaptım çok pişman oldum

Ben de burada olumlu yorumları okuduktan sonra zeki beye karar kılmıştım ve pişman da değilim. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Bi görüşmenizi tavsiye ederim. Bir de merkez olarak tanınmış bir yer ve tecrübeliler.

Ben de durmadan araştırıyorum ilkinde yaptığım hatayı yapmak istemiyorum şuan a kadar zeki bey hakkında olumlu yorumlar var inşallah bu defa pozitif sonuç alırız emeklerinin boşa cikmaz

Benim 7 yaşında bir kızım var ondan sonra hiç olmadı bütün tedavileri gördük bir aşılama birde tüp bebek denemem oldu ikiside negatif cikti

aa ne güzel en azından bi çocuğunuz var. Allah bize de nasip eder inşallah. Bence sizin şansınız daha yüksek çünkü hamile kalmışsınız. Adet olmayı mı bekliyorsunuz? Ben de adet olmayı bekliyorum histereskopi için.

benim adetim düzenlidir ama opu dan sonra ne zaman olur bilmiyorum. Normalde 12 günüm var adet olmaya.

bizde de sorun benim tüplerim tıkalı. Dış gebelik geçirdim 3 kez. İnşallah bu defa normal bir hamilelik geçiririm. Polikistik misiniz siz?

Yok değilim bütün testler yaptım aklınıza ne gelirse en son amh testi yaptım oda normal çıktı

Biz şehir dışından gelecek zeki hoca güler yüzlü mı hastası ile ilgili mı birde fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…