Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Amin cnm inşallah. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu yaz tüp bebek yaptıracağım inşallah.yumurta toplandiktan kaç gün sonra gelmen gerekiyor.herhangi bir gün söylediler mi?

Amin cnm inşallah. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu yaz tüp bebek yaptıracağım inşallah.yumurta toplandiktan kaç gün sonra gelmen gerekiyor.herhangi bir gün söylediler mi?

Yumurta toplandıktan sonra adet olunca merkezi arıyorsun. Onlar sonraki süreci anlatıyorlar canım. Seni transfer için hazırlıyorlar.

Maşallah sübhanalla canım Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah:) bende senin tavsiyenle zekı beyi seçtim. İnşallah bende kucağıma alırım yavrumu ve buraya senin gibi buraya yazarım sevincimi..
Çook sağol canmm, tebrik ediyorum seni de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim

Arkadaşlar rahim filmi çektiren varmı.Ben cektirecem çok korkuyorum.ve tumsah ta çektiren varmi

Çok eski dönemlerde çektirmiştim ben. Çok büyük bir sıkıntı yaşamamıştım. Ama cihazlar falan çok değişmiş eskisi gibi değil artık çok daha rahat ağrısı pek yok diyor doktorlar. Söylediğin yeri bilmiyorum ama. Umarım sende rahat geçirirsin.

merhaba arkadaşlar. bişey soracaktım: ilk muayenede ne yapılıyor acaba? ben randevu aldım fakat bayram tatili geliyor ve memlekete gidicem bayramda. tedavim kesintiye uğrar mı acaba? merak ettim. bayramdan sonra mı alsam randevuyu bilemedim.

Merhaba. İlk randevuyu adet döneminde 2. Veya 3. Gününe al bence çünkü öbür dönemlerde de gitsen muayeneye tekrar adet döneminde çağırıyorlar. O gün muayene ediyorlar. Gerekli tetkiklerini istiyorlar. Tedavine karar veriyorlar. Başlangıcı yapıyorsun yani. Hakkında hayırlısı

teşekkür ederim cevabınız için. Randevu için aradığımda adet dönemimde gelmemi söylediler sizin de dediğiniz gibi. Bugün yarın adet olurum hakkımızda hayırlısı artık.

teşekkür ederim cevabınız için. Randevu için aradığımda adet dönemimde gelmemi söylediler sizin de dediğiniz gibi. Bugün yarın adet olurum hakkımızda hayırlısı artık.

Amin. Hayırlı olur inşallah. Bahçeci sayesinde sende bizler gibi gülen yüzlerden olursun inşallah

İnşallah. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Randevumu aldım bugün. Hem çok heyecanlıyım hem de gerginim. Siz hamile misiniz?

İnşallah. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Randevumu aldım bugün. Hem çok heyecanlıyım hem de gerginim. Siz hamile misiniz?

Hiç gerilmeyin, korkmayın rahat olun. Evet benim Bahçeci Grubu sayesinde 2. Gebeliğim. Ne zaman gideceksiniz muayeneye?

Aaa ne güzel. Darısı başımıza inşallah. Muayene oldum. Çok rahat geçti. Zeki bey gayet ilgiliydi, sakin sakin konuştu benimle. İlaçlarımı da aldım. İlk iğnemi akşam yapacağım. Bu ay yumurta toplama işlemi yapılacak, diğer ay histereskopi olacağım sonrası ise transfer. Tahminim eylülün sonu gibi transfer olacak. İçimde şu an sadece heyecan var. Çok rahatladım.

hanımlar ilaçlara ne kadar verdiniz acaba? Ben hemen merkezin yanındaki ezcaneden aldım 1500 tuttu. Sizinde bu civarda mı?

hanımlar ilaçlara ne kadar verdiniz acaba? Ben hemen merkezin yanındaki ezcaneden aldım 1500 tuttu. Sizinde bu civarda mı?
Hayırlı olsun bende bahcecının yanımdakı eczaneden aldım uyguna aldım en uygun yer orası benımde Allahın ıznıyle transferım bu ay.Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun tedaviniz. Adet olmayı mı bekliyorsunuz? Ben daha iğne aşamasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…