Bugün yumurta toplama işlemim vardı.çok şükür iyi geçti.hayırlısı artık.bahcecinin çalışanları o kadar güzel yüzlü ve ilgililerki insan kendini güvende hissediyor.Allah hepsinden razı olsun.herkese tesviye ediyorum zeki akkumu.Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin .hepimiz birbirimize hayırlı haberleri veririz ınş.
Amin cnm inşallah. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu yaz tüp bebek yaptıracağım inşallah.yumurta toplandiktan kaç gün sonra gelmen gerekiyor.herhangi bir gün söylediler mi?Bugün yumurta toplama işlemim vardı.çok şükür iyi geçti.hayırlısı artık.bahcecinin çalışanları o kadar güzel yüzlü ve ilgililerki insan kendini güvende hissediyor.Allah hepsinden razı olsun.herkese tesviye ediyorum zeki akkumu.Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin .hepimiz birbirimize hayırlı haberleri veririz ınş.
Amin cnm inşallah. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu yaz tüp bebek yaptıracağım inşallah.yumurta toplandiktan kaç gün sonra gelmen gerekiyor.herhangi bir gün söylediler mi?
Saol cnm teşekkür ettimYumurta toplandıktan sonra adet olunca merkezi arıyorsun. Onlar sonraki süreci anlatıyorlar canım. Seni transfer için hazırlıyorlar.
evet canım çektirdim tumsah dediğin yer neresiArkadaşlar rahim filmi çektiren varmı.Ben cektirecem çok korkuyorum.ve tumsah ta çektiren varmi
Çook sağol canmm, tebrik ediyorum seni de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimMaşallah sübhanalla canım Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah:) bende senin tavsiyenle zekı beyi seçtim. İnşallah bende kucağıma alırım yavrumu ve buraya senin gibi buraya yazarım sevincimi..
Saol cnm teşekkür ettim
Arkadaşlar rahim filmi çektiren varmı.Ben cektirecem çok korkuyorum.ve tumsah ta çektiren varmi
merhaba arkadaşlar. bişey soracaktım: ilk muayenede ne yapılıyor acaba? ben randevu aldım fakat bayram tatili geliyor ve memlekete gidicem bayramda. tedavim kesintiye uğrar mı acaba? merak ettim. bayramdan sonra mı alsam randevuyu bilemedim.
teşekkür ederim cevabınız için. Randevu için aradığımda adet dönemimde gelmemi söylediler sizin de dediğiniz gibi. Bugün yarın adet olurum hakkımızda hayırlısı artık.Merhaba. İlk randevuyu adet döneminde 2. Veya 3. Gününe al bence çünkü öbür dönemlerde de gitsen muayeneye tekrar adet döneminde çağırıyorlar. O gün muayene ediyorlar. Gerekli tetkiklerini istiyorlar. Tedavine karar veriyorlar. Başlangıcı yapıyorsun yani. Hakkında hayırlısı
teşekkür ederim cevabınız için. Randevu için aradığımda adet dönemimde gelmemi söylediler sizin de dediğiniz gibi. Bugün yarın adet olurum hakkımızda hayırlısı artık.
İnşallah. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Randevumu aldım bugün. Hem çok heyecanlıyım hem de gerginim. Siz hamile misiniz?
Hayırlı olsun bende bahcecının yanımdakı eczaneden aldım uyguna aldım en uygun yer orası benımde Allahın ıznıyle transferım bu ay.Allah hepımızın yardımcısı olsun.hanımlar ilaçlara ne kadar verdiniz acaba? Ben hemen merkezin yanındaki ezcaneden aldım 1500 tuttu. Sizinde bu civarda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?