Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Eveet kızlar bugün histereskopimi oldum. Kısaca bahsedeyim belki yaptıracaklar vardır bilgi olsun. Hastanenin fiziki koşulları biraz kötü kızlar yani devlette gibi hissediyorsunuz. Neyse önemli olan işlemin düzgün yapılması. Odamda saatimin gelmesini bekledim yaklaşık bir saat kadar. Biraz erken gittik biz. Zeki bey önceden konuştuğumuz saatte geldi ameliyathaneye o konuda bi sıkıntı olmadı. İşlem kısa ama hazırlıklar biraz uzun sürüyo. Yani ben yaklaşık 40 dk falan ameliyathanedeydim ama işlem 10 -15 dk bişey sürüyormuş. Neyse işlemden sonra odaya aldılar ve baya ağrım oldu kızlar. Yaklaşık 2 saat kadar adet ağrısı gibi ağrım oldu. İğne yapıldı biraz hafifledi ama dediğim gibi 2 saat çektim. Çıkmadan önce Zeki bey geldi ve kamerayla çektiği görüntüyü gösterdi. İşlemin nasıl olduğuyla alakalı. Sonra ilaçlarımı yazdı ve 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi. Şimdi evdeyim ve hiç bir şeyim yok çok şükür. Sadece biraz kanamam var o da normal. Durum böyle işte :)

gecmis olsun.ins.hayirli gecmistir.bende cumartesi transferimi oldum.Rabbim ins.hepimizin kucagini doldurur.

gecmis olsun.ins.hayirli gecmistir.bende cumartesi transferimi oldum.Rabbim ins.hepimizin kucagini doldurur.
Hayırlı olsun canım. Nasıl geçti transfer? Kaç tane koydular ve kaçıncı gün embriyosudu? Bugün 4. gününüz. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız.

Saol canim.cok sukur iyi gecti.3 gun embriyosu 2 tane yerlestirdi.ins.tutunmustur.bu benim 5 denemem.bana dua edin.yiprandik artik.Rabbim ins.hepimizin kucagini doldurur.transfer cok guzel gecti.ins.Rabbim bize hayirli haberide gosterir.sizin icinde dua ediyorum.Allah hepimizin emegini bosa goturmesin.

İnşallah tutunmuştur canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum. Biz de 6 senedir uğraşıyoruz. Test tarihini ne zaman? Transferden sonra ne kadar yattın acaba?

İnşallah tutunmuştur canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum. Biz de 6 senedir uğraşıyoruz. Test tarihini ne zaman? Transferden sonra ne kadar yattın acaba?
Tahlil gunum ayin 17 si.canim bana surekli yatma dediler.ama ben ilk gun hic kalkmadim hep uyudum.sonrasinda kalktim evin icinde dolastim.bugun 6 gunumdu.bugun ciktim dolmusa bindim hz.suleymana gittim.aradim doktoru gitmende hic bir sakinca yok dedi.is yapmiyorum.ama iki uc gundur.aksam disari cikip bir yuruyus yapiyorum.zor bir surec.Allah yardimcimiz olsun.seninde ins.hayirlisiyla transferin olur.pozitif sonucuda alirsin.Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin.

benim dondurulmuş yok iyiki dondurmadik veni vidi de yapmış tim ilk denemem i şimdi bahçeci ye karar verdik artık hayırlısı çok yiprandik bu süreçte artık herşeyi akışına bırakmak istiyorum Rabbim nasip te varsa olacak

Hatırladım sizi. Daha önce yazmıştınız sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin transfer o zaman ekim gibi olur.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Bizde Bahçecide tedavi olduk. çok şükür 5 aylık ikizlerime hamileyim. 7 senelik evliyiz.
2 sene önce adana başkent hastanesinde tedavi gördük. hiç memnun kalmadık. doktorumuzu sadece transfer günü gördük. diğer günlerde başka doktorlar baktı. 11 yumurta toplanmıştı 5 tanesine işlem yapıldı. 4 tanesi döllendi . 3.günde 4 tanesi ulaştı. 5.günü bekleyelim dediler. 5.güne sadece 1 tane kalmıştı onunda kalitesi çok düşüktü. transfer edildi ama tutmadı.

Şubat ayında zeki beyin yanına gittik. Eşim şimdilik kontrole gidelim tedaviye 3 ay sonra başlarız diyordu. ama Zeki bey bizi o ay tedaviye başlamamız için ikna etti. Hayırlısı deyip başladık. Kendisinden çok memnun kaldık. çok yoğun olmasına rağmen işini çok iyi yapıyor, gerekli ilgiyi, gösterdi sağolsun. hastaneden genel olarak memnun kaldık.

24 şubat Muayane (ilaçlara başladım)
1 mart kontrol
4 mart yumurta toplandı. 15 yumurta toplandı. 8 tanesi olgun çıktı hepside tuttu 1.kalite
7 martta 3.güne 7 tane kaldı. 1.kalite yeterli emriyo var 5.günü bekleyelim dediler.
9 martta 5.güne 4 tane 1.kalite kaldı. donduruldular.
15 martta adet oldum.
3 nisanda 2 tane transfer edildi.
Çok şükür ikiside tuttu. şuan 21+5 haftalık hamileyim çok şükür. ikiside erkek. :)

varsa sormak istedikleriniz seve seve yardımcı olurum. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah.

Hayırlı olsun darisi bizim başımıza sizin sorun neydi birde doktorun ilgili olması çok iyi birde şehir dışından mı gelip gittiniz bizde eylül ayında başlamayı dusunuyoruz zeki beyde karar kıldık

Hayırlı olsun darisi bizim başımıza sizin sorun neydi birde doktorun ilgili olması çok iyi birde şehir dışından mı gelip gittiniz bizde eylül ayında başlamayı dusunuyoruz zeki beyde karar kıldık
Çok teşekkür ederim, Amin darısı tüm isteyenlerin başına. rahmimde yapışıklık vardı ameliyat oldum, sonra kist çıktı 6 ay ilaç kullandım, eşimin sonuçlarında sorun yoktu, ama olmadı bir türlü. Mardinden gidiyorduk. Aynı gün gidip geldik arabayla, sıkıntı olmadı çok şükür. Toplam 5 kere gidip geldik, Tedavi için. 3 . aydan sonrada 3 kere kontrol için gittik, yol uzun olmasa tüm kontrolleri orda yapmak istiyordum, ama yol uzun olduğu için çekiniyorum. Devlet hastanelerinde bir hasta çıkmadan biri giriyor, ilgi kontrol sıfır, iyi bir özel doktor bulursak ona gideceğiz kontrole.

Son düzenleme:
Bizde siirten gelip gideceğiz bu benim 2 ci denemem olacak artık hep araştırıyorum zeki bey çok iyi diyorlar

Bizim sorun eşim varikosel ameliyatı oldu birde morfoloji bozukluğu var benim 7 yaşında bir kızım var ondan sonra hiç olmadı

Bizim sorun eşim varikosel ameliyatı oldu birde morfoloji bozukluğu var benim 7 yaşında bir kızım var ondan sonra hiç olmadı
İnşallah olumlu sonuç alırsınız, bizede morfoloji %2 idi. Mikroçip yöntemini tavsiye edermisiniz dediğimizde, gerek olmadığını söyledi Zeki bey, imsi yöntemi kullanıldığı için, en iyi yapıdaki spermlerin seçildiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…