Kızlar merhaba tekrardan. Ben transfer için adet olmayı bekliyorum ama bi türlü adetim gelmedi. Bugün 39. günüm. 3 kez test aldım yaptım bişey çıkmadı. Histereskopi olmuştum acaba onun etkisi mi bilemedim. Bu hafta da gelmezse öbür haftaya doktora gideceğim artık. Sizde durumlar nasıl? Var mı yeni başlayanlar?
Merhaba dr a görün bi bence kist fln mı var acaba belkide dediğin gibi histereskopi sebep olmuştur
İlk tedavin mi bahçecide cnm
Bizde dondurulmuşlarla deniycz 3.gün embriyosu var tarih belli değil ama ekimde deneyebilirz yalnız aklım karışık 3.gün çözdürüp 5.güne götürmek doğru olur mu yoksa akışına mı bırakmalıyım
Doktorum bekletmeyelim diyecek ilk tedavide de aynı şeyi söylemişti zeynepcim 3.gün embriyosu eğer iyi durumda değilse tutunmada da problem olmazmı sence şunu düşünüyorum eğer yaşayacaksa 5.güne gidecek gitmezse zaten transfer sonrası da yaşamazSadece 2 embriyon varsa bence kararı doktorun versin. 5. Güne bırakmakta riskli olabilir bu konuda bence doktorundan destek al canım
Evet aynı şeyi bi kaç kişi daha söyledi hayırlısı hangisiyse o olacak dediğin gibi canım canım hayırlısıyla başla sende tedavine beraber güzel haberler verelimBenim ilk denemem olacak kısmetse. Hiç kistim olmamıştı inşallah da yoktur. Bence akışına bırak çünkü 5. gün embriyosunun tutacağını kimse garanti veremez. Bi arkadaş vardı 5. gün tutmadı beklemeden tekrar başladı tedaviye ve 3. gün embriyosu transfer edildi ve tuttu. Nasibinde varsa olur. Bu gidişle benimkisi de ekime kalacak sanırım. Hayırlısı olsun bakalım ne diyelim. Bunda da vardır bir hayır :)
muayene ücreti doğru canım. Ben bir kez ödedim şimdiye kadar. Toplamda 9000 i buldu bizim tedavimiz. Sen de farklı olabilir.Birde toplam maliyeti ne kadar oluyor
Tahlillerin hepsini orda yapmanız şart değil başka yerde devlette falan yatırabilirsin ama e2 lh progesteron gibi hormonlar 20.liradan başlıyor ama ne tahlil isteyeceğine bağlı. Herkesin tedavisi değişiyor yani ilaçlar özellikleYarın gidecek bakalım hayırlısı birde tahlillerde ne kadar ücret alıyorlar bilginiz varmı
ben transfer gününü bekliyorum artık. Adetimin 3. günündeyim. Sona yaklaştım inşallah güzel haberler alırız hepimiz.Anladım sizin tedavi hangi aşamada
1000 tl transfer sanırım. Bi sorun genede.Arkadaşlar merhaba dondurulmus embriyom var sadece transfer ücreti ne kadar bilginiz var mi acaba?
Ayhhh inşallah 1000'dir :) benm tahminim 2bin 500 üstü. Adetimi bekliyorm soracağız gidince ama öncesinde öğrenmek istiyorum1000 tl transfer sanırım. Bi sorun genede.
Siz daha öncesinde ne kadar ödediniz? Benim ilk tedavim daha hiç transfer olmadım bekliyorum. Biz 1000 vereceğiz ama sizinki biraz daha değişik yani bu ikinci denemeniz oluyor sanırım. Onun için belki daha fazla olabilir 2. deneme.Ayhhh inşallah 1000'dir :) benm tahminim 2bin 500 üstü. Adetimi bekliyorm soracağız gidince ama öncesinde öğrenmek istiyorum
Bir yıl olmak üzere inan tam olarak hatirlayamiyorum ama sanirim 6bin di. Sizin ilk olmasina rağmen nasıl 1ooo lira oluyor ki.. Gerçi yumurta toplama için ayri ödemiştik sahiSiz daha öncesinde ne kadar ödediniz? Benim ilk tedavim daha hiç transfer olmadım bekliyorum. Biz 1000 vereceğiz ama sizinki biraz daha değişik yani bu ikinci denemeniz oluyor sanırım. Onun için belki daha fazla olabilir 2. deneme.
Bizim toplamda 9 bini buldu canım. Transfer günü 1000 tl ödeyeceğiz. Durumumu tam anlatamadım sanırım :)Bir yıl olmak üzere inan tam olarak hatirlayamiyorum ama sanirim 6bin di. Sizin ilk olmasina rağmen nasıl 1ooo lira oluyor ki.. Gerçi yumurta toplama için ayri ödemiştik sahi
Yok yok ben anlamamistim başta :) sonradan aklıma geldi ödemenin ayrı ayri yapıldığı.. Geçen aralik ayında yapmıştık biz. Dondurulmusu denesek mi denemesek mi kararsiziz açıkçası onun için transfer ücretine göre karar vermek istedikBizim toplamda 9 bini buldu canım. Transfer günü 1000 tl ödeyeceğiz. Durumumu tam anlatamadım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?