Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Rabbim mucizeler verir isterse bak benim bir tanesi bölündü iki tane oldu , bir kesede iki can maşallah. inşallah gönlünce olsun canım.

ay inşallah canım benim, senin de transferin tutsun beraber kutlayalım inşallah :)
İnşallah canim benimde orta kalite nin 2ci kalitesi,,,basta cok uzuldum sadece bitane bolundu sansim az die,,ama tabiki en,basta dusunmem gerekeni agladiktan icimi doktukten sonra aklima geldi, ,rabbun eger can verirse allah verir diger turlu ne ben ne dr neyapsa bos bizler can veremeyiz,,dr bugun uzulmek yok dedi orta kalite ninde 1 2 3 4 derecesi var dedi seninki 2ci grade ve 9 hucreli gayet iyi dedi,,bakalim inşallah bende hayırlı haberler veririm,

İnşallah canim benimde orta kalite nin 2ci kalitesi,,,basta cok uzuldum sadece bitane bolundu sansim az die,,ama tabiki en,basta dusunmem gerekeni agladiktan icimi doktukten sonra aklima geldi, ,rabbun eger can verirse allah verir diger turlu ne ben ne dr neyapsa bos bizler can veremeyiz,,dr bugun uzulmek yok dedi orta kalite ninde 1 2 3 4 derecesi var dedi seninki 2ci grade ve 9 hucreli gayet iyi dedi,,bakalim inşallah bende hayırlı haberler veririm,
ay benimkide 9 hücreliydi inşallah tutacak seninki de canım.

ay benimkide 9 hücreliydi inşallah tutacak seninki de canım.
Ayyy rabbim,sesinizi,duysun inşallah ben de,guzel,haberler almayi,cook,istiyorum rabbim,hayirli olani banada nasip etsin inşallah, ,duaci ol arkadasim anne adayisin ,,inşallah bebeklerini sagsalim kucagina da alirsin

Ayyy rabbim,sesinizi,duysun inşallah ben de,guzel,haberler almayi,cook,istiyorum rabbim,hayirli olani banada nasip etsin inşallah, ,duaci ol arkadasim anne adayisin ,,inşallah bebeklerini sagsalim kucagina da alirsin
amin inşallah dualarımdasın canım benim.

Bu donemde neler yedin ictin nasil davrandin yazar misin canim bize tavsiyen varmi
canım inan herşeyden yedim içtim kilo bile aldım, transfer sonrası iki üç günde bir ananas yedim, bol bol havuç suyu içtim ( günde bir bardak) dinlendim, stres yapmadım, heyecan yapmadım sakin sakin bekledim, dua ettim canım.

Bende ananas yiyorum bende stres yapmama ya ozen gstercem sabah 11bucujta hastanede olmam lazim duaci olun inşallah

hadı hayırlısı canım senın hakkındada...bugun adetımın 13.gunu persembe 16 .gun oluo canım duacı olun ınsallah bana
cnm biliyorsun bölgede internet sıkıntısı var hic soramadim cnm ya transfer oldu mu hadi hayirlsii en zor süreç bekleme suresi ins guzel Haberler verirsin

Back
X