Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Hayırlı olsun canım.darısı başımıza inşallah.sizdeki sorun neydi? Ben 5 yıl içinde 2 defa doğalbyolla gebe kaldım.biri dış gebelikle diğeri de düşükle sonuçlandı. Çok zor xamanlar geçirdim. Sbenim artık pek umudum yok:KK43: artık geceleri uyuyamıyorum.bu gidişle aklımı yitirecem. Bizde hareketlilik ve morfoloji 0. Neler yaptığını yaz olur mu.belki umut olur bizede...
Bende 4yillik evliyim,,,bizdede ayni/sorun var,,esim 3yil/once varikoselden ameliyat oldu,,,ileri/hiz 0 kaldi hep,,,,asilama/denedim negatif///ustune dogal yoldan hamile kaldim/gekismedi kurtak oldum,,,,ustune tup denedik kimyadal gebelik oldu,,,/ustune 1tup daha denedik yine sonuc hisran,,,buyilki son tupu denerken ileri/hiz 35 olmustu,,,,maşallah, ,,,esim hacemat yaptirmisti,,,,ben/ise aylar sonra dogal yine sukurler olsun hamile kaldim,,,bu/ay corekotu bal tarcin/kuru yaptım cok/sukur ilk denemede faydasi oldu/,,,birde d vitaminizi olcturduk dusuktu onun ilacini kullandik,,,seni/cok/anliyorum ayni durumdayiz,/rabbim/sanada nasip etsin Insallah, ,,uzulmemek/elde/degik/biliyorum

Yadee Yadee biZim 2 dondurulmuş embriyo var 2.tedaviye başlamadık siz ne aşamadasınız

Ben bugün 5.iğnemi vuracam. Yarın kontroll var. Pazartesi gibi opum olur .Gelecek ay transfer olacak hayırlısıyla.
İlk transfer mi olacak yoksa taze transfer yapilmismiydi sana

Mrb kizlar ben bu konuyu acmistim,,,gecen aylarda ise zeki/beyde negatif tup bebek/denemem vardi,,,,,memeroialde basarisiz asilama/ve ordada negatif tup/bebek denemem var,ve birtane de kurtajla sonuclanan dogal gebeligim vardi,,,sukurler olsun tekrar dogal yoldan hamile kaldim

,rabbimin izniyle yine dogal yoldan hamile/kaldim,,,umidimi kaybettigim/anlar cok/oldu,,,rabbim herkese nasip etsin

Haydi gözünaydın canım. Kazasız belasız kucağına alırsın inşallah.☺Çok sevindim

Arkadaşlar iyi akşamlar. Hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı bebek için uğraşanlara hayırlısı ile kavuşmalarını diliyorum.
Allah nasip ederse bi kaç güne kadar bizde tüp bebek için d.bakir bahceciye gidicez aklıma takılan bazı sorular var danışmak isterim. Hastane güvenilir mi zaman kaybı olmaz değil mi ? İlaçları devlette yazdırıp alabiliyormuyuz? Kaç tane embriyo transfer ediyorlar bunun yaşla alakası var mı? İğneleri kendimiz mi yapıyorsunuz şu göbekten yapılanlardan mi

Selam kızlar pazartesi opum olacak var mi benimle aynı zamanda bir süreci yaşayan

Arkadaşlar iyi akşamlar. Hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı bebek için uğraşanlara hayırlısı ile kavuşmalarını diliyorum.
Allah nasip ederse bi kaç güne kadar bizde tüp bebek için d.bakir bahceciye gidicez aklıma takılan bazı sorular var danışmak isterim. Hastane güvenilir mi zaman kaybı olmaz değil mi ? İlaçları devlette yazdırıp alabiliyormuyuz? Kaç tane embriyo transfer ediyorlar bunun yaşla alakası var mı? İğneleri kendimiz mi yapıyorsunuz şu göbekten yapılanlardan mi
Ben iki kez tedavi oldum 3. Ye başlayacağım bahcecide çok memnunum en ufak bi şikayetim yada aklımda soru işareti yok. Geçen sene dgm ile anlaşması yoktu o yüzden ilaçları yazdiramiyodk ama şimdi nasıl bilmiyorum. Klinigin bitişiğindeki eczane anlaşmalı ilaçları indirimli veriyorlar. Evet göbekten kendin yapıyorsun iğneleri zor bişey değil. Tedavide en önemli şey doktora guven dir eğer içine sinmediyse baslanmama/o

Ben iki kez tedavi oldum 3. Ye başlayacağım bahcecide çok memnunum en ufak bi şikayetim yada aklımda soru işareti yok. Geçen sene dgm ile anlaşması yoktu o yüzden ilaçları yazdiramiyodk ama şimdi nasıl bilmiyorum. Klinigin bitişiğindeki eczane anlaşmalı ilaçları indirimli veriyorlar. Evet göbekten kendin yapıyorsun iğneleri zor bişey değil. Tedavide en önemli şey doktora guven dir eğer içine sinmediyse baslanmama/o
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah güzel mutlu haberi en kısa zamanda alırsın umarım.. Ya hiç gitmedim hastaneye ama sanırım en güvenilir diyarbakir da orası nasip artık gidip görüşmek lazım. İnsan korkuyor yani doktor çok önemli bence en önemli olan bizim durumumuzdakiler için doktorun ve diğer çalışanların güleryuzu .. kaç tane embriyo transfer etmişlerdi peki canım sana

Senin içinde hayırlısı olsun inşallah güzel mutlu haberi en kısa zamanda alırsın umarım.. Ya hiç gitmedim hastaneye ama sanırım en güvenilir diyarbakir da orası nasip artık gidip görüşmek lazım. İnsan korkuyor yani doktor çok önemli bence en önemli olan bizim durumumuzdakiler için doktorun ve diğer çalışanların güleryuzu .. kaç tane embriyo transfer etmişlerdi peki canım sana
Doktor yaş ne olursa olsun eğer varsa iki tane embriyo transfer ediyor benim yaşım a göre 1 tane edilmeliydi ama iki etmişti sağolsun. Zeki bey çok iyi bir doktor tüccar değil en azından boş ümit de vermiyor herşeyi açık açık anlatıyor sağolsun. Ben ekiptendende doktordanda çok memnunum zaten gidip görüşünde anlayacaksın ilgili ve çok bilgili bir doktor oldugunu

Doktor yaş ne olursa olsun eğer varsa iki tane embriyo transfer ediyor benim yaşım a göre 1 tane edilmeliydi ama iki etmişti sağolsun. Zeki bey çok iyi bir doktor tüccar değil en azından boş ümit de vermiyor herşeyi açık açık anlatıyor sağolsun. Ben ekiptendende doktordanda çok memnunum zaten gidip görüşünde anlayacaksın ilgili ve çok bilgili bir doktor oldugunu
Canım teşekkür ederim bilgiler için hayırlısı olsun hepimiz için inşallah çok sağol

Merhaba Canım
Bahçeci ye gerçekten güvenebilirsin. Böyle etik çalışan çok merkez kalmadı artık. Hastanenin SGK anlaşması yok. İlaçlarda raporla alındığı için başka doktorlar reçete etmekten yana değil, problem yaratıyorlar. Embriyo transfer sayısı yaş ile bağlantılı zaten. Ona göre transfer sayısını söylüyorlar. İğneleri de onlar anlatıyor nasıl yapılacağını sen de göbekten uyguluyorsun canım. Hadi hayırlısı bakalım...

Selam canım Bende 3.tedavimi Bahceci zekki akumda basladim. Yumurta toplandı ve 3embriyo donduruldu gelecek ay transfer olacak hayırlısıyla. Bana zekı bey 3tane transfer olabilir dedi kaliteye göre. Yaş 27

Denizinkokusu Denizinkokusu canım ne yaptin? Ben dün mutlu haberi aldım 3embriyo 3.gün donduruldu ve zekı bey duruma göre 3transfer yapılabilir dedi:). Bu benim 3.denemem.
Şimdi adet olmayı bekliyorum 1.gün estrofeme başlayacam.

ben bu ay kesin karar vermiştim artık gidecektik tüp bebek için heyecanla adet olacağım günü bekliyordum salı günü olmam gerekiyordu ama olmadım 3 gün geciktim ister istemez aklıma hamileyim geldi bir heyecan tabi sardı ama ne yazıkki az evvel hastalandım. üstelik ilk kez gecikme oldu nasip elbette artık bir dahaki aya kaldı bizim

ben bu ay kesin karar vermiştim artık gidecektik tüp bebek için heyecanla adet olacağım günü bekliyordum salı günü olmam gerekiyordu ama olmadım 3 gün geciktim ister istemez aklıma hamileyim geldi bir heyecan tabi sardı ama ne yazıkki az evvel hastalandım. üstelik ilk kez gecikme oldu nasip elbette artık bir dahaki aya kaldı bizim

Heycandan oluyor birde dogal yolla kalma isteği bence bizlerin en büyük hayali.. Canini sıkma Rabbim sabır güç kuvvet versin canım

Back
X