Bende 4yillik evliyim,,,bizdede ayni/sorun var,,esim 3yil/once varikoselden ameliyat oldu,,,ileri/hiz 0 kaldi hep,,,,asilama/denedim negatif///ustune dogal yoldan hamile kaldim/gekismedi kurtak oldum,,,,ustune tup denedik kimyadal gebelik oldu,,,/ustune 1tup daha denedik yine sonuc hisran,,,buyilki son tupu denerken ileri/hiz 35 olmustu,,,,maşallah, ,,,esim hacemat yaptirmisti,,,,ben/ise aylar sonra dogal yine sukurler olsun hamile kaldim,,,bu/ay corekotu bal tarcin/kuru yaptım cok/sukur ilk denemede faydasi oldu/,,,birde d vitaminizi olcturduk dusuktu onun ilacini kullandik,,,seni/cok/anliyorum ayni durumdayiz,/rabbim/sanada nasip etsin Insallah, ,,uzulmemek/elde/degik/biliyorumHayırlı olsun canım.darısı başımıza inşallah.sizdeki sorun neydi? Ben 5 yıl içinde 2 defa doğalbyolla gebe kaldım.biri dış gebelikle diğeri de düşükle sonuçlandı. Çok zor xamanlar geçirdim. Sbenim artık pek umudum yokartık geceleri uyuyamıyorum.bu gidişle aklımı yitirecem. Bizde hareketlilik ve morfoloji 0. Neler yaptığını yaz olur mu.belki umut olur bizede...