Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Merhaba arkadaşlar. Benim transferim iptal oldu. Rahim kalınlığı 8 olmalıymış en az benimkisi 6 küsürdü o yüzden öbür aya kaldım. Climara forte flaster verdi. Estrofem kullanmayacağım öbür adetimde. İlaç değişikliğine gittik. Hayırlısı bakalım.
Kısmet canım İnşallah gelecek ay sana Uğur getirir Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Merhaba arkadaşlar biz de inşallah Kasım gibi düşünüyoruz da ucret nasıl ve ne zaman ödeniyor taksit oluyor mu acaba.bilgi verir misiniz.

Merhaba arkadaşlar biz de inşallah Kasım gibi düşünüyoruz da ucret nasıl ve ne zaman ödeniyor taksit oluyor mu acaba.bilgi verir misiniz.
Merhaba transfer öncesi bir kısım alıyorlar geri kalanını transfer sonrasında kredi kartı geçiyordu 4900 fln tutmuştu tabi ilaçlar muayene flnda var

Merhaba arkadaşlar. Benim transferim iptal oldu. Rahim kalınlığı 8 olmalıymış en az benimkisi 6 küsürdü o yüzden öbür aya kaldım. Climara forte flaster verdi. Estrofem kullanmayacağım öbür adetimde. İlaç değişikliğine gittik. Hayırlısı bakalım.
Her işte hayır vardır yeter ki pozitif olsun da hangi ay olduğu önemli değil.

Slm arkadaşlar bugün beni hastaneden aradılar embriyolar hakkında bilgi verdiler 21 yumurta toplandı 20 tanesi bölündü 17 tane embriyom oluştu 5 ci güne kadar bekleyip pazar haber erecek dediler

Slm arkadaşlar birşey sormak istiyorum opu dan sonra erken adet oldunuz mu ben çok erken adet oldum bilgi verirseniz sevinirim

Benim de 21 yumurta toplandı 20 tanesi bölündü 17 tane embriyo oluştu 17 tane den 4 tane kaliteli embriyom kaldı 4 dünü donduruldu 6 Ekim muayene var

Transferin ne zaman yapılacak
adet olmayı bekliyorum canım. 1 hafta sonra olurum sanırım. Sonra 13. günü çağırıyor biliyosun. Tam tarihi yok şimdilik. Senin yumurtanda çokmuş ama niye böyle oluyor anlamıyorum. Demek ki kaliteli değiller ki çok azı embriyo oluyor.

hanımlar merhaba bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım
heyet raporum çıktı
özel koç üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ağustosta 2. aşılamam oldu ama malesef negatif sonuç
ilaçlarımı bu gün aldım
orgalutran 0,25mg5 7 paket
gonal f 75 4 paket
gonal f 450 6 paket
progestan 200 mg 2 paket
ovıtrelle 250 mcg 05 1 adet

bu kadar çok ilaç iğne herkesin aynımıdır ?
sizlerde bu kadar mı kullandınız
raporlu olmasına ragmen 1050 tl tuttu

Slm arkadaşlar yumurta dondurulup ne zaman transfer yapılıyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim benim 4 embriyom donduruldu cuma günü muayenem var transfer ne zaman yapılıyor

Slm arkadaşlar yumurta dondurulup ne zaman transfer yapılıyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim benim 4 embriyom donduruldu cuma günü muayenem var transfer ne zaman yapılıyor
Adet oldugunuzda ilaca başlanıcak bazı tahliller yapılacak e2 fln Rahim kalınlıgınız da uygunsa transfer için gün verilecek kaçıncı gün embriyosuydu sizin

Back
X