Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Opu olduktan sonra 5 ci gün adet oldum estrofem e başladım cuma günü muayenem var artık transfer bu muayene den sonra mı belli olur

Opu olduktan sonra 5 ci gün adet oldum estrofem e başladım cuma günü muayenem var artık transfer bu muayene den sonra mı belli olur
Evet o gün transfer olup olmayacağınız belli oluyor. Benim geçen ay iptal olmuştu çünkü rahim kalınlığı en az 8 olmalı kontrol gününüzde. İnşallah herşey yolunda gider. Ben de bugün adet oldum. Randevumu aldım hemen. Benim Pazartesi (16 Ekim) randevum. İnşallah bu sefer transfer için hazır olurum. Geçen ay estrofem kullanmıştım siz gibi ama bu defa climara flaster kullanıyorum. Göbeğime yapıştırdım bugün. Ananas alacağım yarın. Belki bi yararı olur diye. Biraz beslenmeme falan dikkat edeceğim. Hakkımızda hayırlısı artık

İnşallah bu defa güzel haberler alırsınız ananas rahim kalınlığı için iyi diyorlar birde nar suyu iyi geliyormuş ..ben de heyecanla transfer gününü bekliyorum bu gidiş geliş ler baya yoruyor bizi inşallah emeklerimiz boşa gittmez

İnşallah bu defa güzel haberler alırsınız ananas rahim kalınlığı için iyi diyorlar birde nar suyu iyi geliyormuş ..ben de heyecanla transfer gününü bekliyorum bu gidiş geliş ler baya yoruyor bizi inşallah emeklerimiz boşa gittmez
Ben merkeze yakın oturduğum için gidiş geliş yormuyor beni ama artık transfer olmak istiyorum ben de. Sabırsızlanıyorum gün geçtikçe.

Slm arkadaşlar bugün muayene için hastaneye gittim zeki hoca rahim kalınlığı 5 mm dedi bu ay transfer yapmayacak estrofem i kes dedi yeni ilaçlar yazdı göbek ten flaster birde tarlusal verdi adet olmam için

Slm arkadaşlar bugün muayene için hastaneye gittim zeki hoca rahim kalınlığı 5 mm dedi bu ay transfer yapmayacak estrofem i kes dedi yeni ilaçlar yazdı göbek ten flaster birde tarlusal verdi adet olmam için
peki sebebi neymiş bir şey söylemedi mi ben de zeki hocayla tedaviye başlayacağım tereddütlerim de var ama iyi doktor diye duyuyorum hep

Bir sebep söylemedi sadece rahim ince ise transfer yapılsa da gebelik oluşması zor dedi bekliyecez demeki hayırlısı böyle imiş geç olsun güç olmasın

Zeki hoca iyi hastası ile ilgili biz ilk gittiğimizde enaz bir yarım saat ilgilendi bende çok araştırdım şuan Diyarbakır dakika en iyi hekim

Benimle aynı durumu yaşıyorsunuz. Benim de 6 küsürdü ve aynı ilaçları bana da yazmıştı. 27 günde adet oldum ben yani tarlusal bittikten 3 gün sonra. İnşallah sende tez zamanda adet olup tekrar başlarsın.

Slm kızlar bende zeki beyin hastasıyım 4. Denemede transferi beklerken normal yolla hamile kaldım çok şükür. Rabbim hepinize bu haberi tez zamanda Hayırlısı ile almayı nasip etsin. Tedaviden 1 gonal f 4 cetrotite kaldı son kullanma tarihleri geçmeden gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum..

Slm kızlar bende zeki beyin hastasıyım 4. Denemede transferi beklerken normal yolla hamile kaldım çok şükür. Rabbim hepinize bu haberi tez zamanda Hayırlısı ile almayı nasip etsin. Tedaviden 1 gonal f 4 cetrotite kaldı son kullanma tarihleri geçmeden gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum..
Canım çok güzel bir haber olmuş grrçekten bizede nasip etsin inşAllah Rabbim bnde bu ay sonuna doğru gidicem 2.denemem için senin problem neydi

Canım çok güzel bir haber olmuş grrçekten bizede nasip etsin inşAllah Rabbim bnde bu ay sonuna doğru gidicem 2.denemem için senin problem neydi
Yaş 39.. rezerv azlığı ..amh düşüklüğü...eşimde varikosel ..çok şükür hepsine rağmen normal oldu.. inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olur.

Yaş 39.. rezerv azlığı ..amh düşüklüğü...eşimde varikosel ..çok şükür hepsine rağmen normal oldu.. inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olur.
İnşAllah canım Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin dua edermisin bizim için

Canım zeki bey bi tanedir. Diyarbakırın en iyi doktoru o gerçekten. Çocuk isteyen dileyen herkese nasip etsin allahım.

Merhaba arkadaşlar. Benim transfer gene öbür aya kaldı. Rahim duvarım gene kalınlaşmamış. Napıcam hiç bilmiyorum. Bu kadar hamileliğe yaklaşmışken bir pürüzün çıkması çok canımı sıkıyor. Estrofem işe yaramadı, climara işe yaramadı şimdi sırada femara var. Umutlarım tükenmek üzere. Duyduğunuz bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen benimle paylaşın. Rahim duvarını nasıl kalınlaştırabilirim arkadaşlar??

Canim sıkma canını elbet vardir bir hayir sonu guzel olsun gec olsun guc olmasin bende bugun adet oldum climara flaster kullanmaya basladim sen bu ilaci nasil kullanmistin

Bunlarla birlikte nar suyu icseniz acaba nasıl olur
Nar suyunu duymuştum onu mutlaka denicem. Ama adetle birliktemi başlıcam bilmiyorum. O konuyu biraz daha araştıracağım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Canim sıkma canını elbet vardir bir hayir sonu guzel olsun gec olsun guc olmasin bende bugun adet oldum climara flaster kullanmaya basladim sen bu ilaci nasil kullanmistin
Öyle tabi herşey de vardır bir hayır diyoruz da içim içimi yiyor. Ya öbür ayda olmazsa diye kendime sorup duruyorum. Flasteri göbeğime yapıştırmamı söylediler bana. İğne yaptığımız bölgeye yapıştırıyorsun. Mümkünse yapıştırdığın bölgeye hemen tekrar yapıştırma çünkü tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor. Benim göbeğim kıpkırmızı şu anda. Bugün hepsini de çıkardım oh be dedim kurtuldum şunlardan. Bugün tek sevindiğim haber o yapışkanlardan kurtulmak oldu :)

Nar suyunu duymuştum onu mutlaka denicem. Ama adetle birliktemi başlıcam bilmiyorum. O konuyu biraz daha araştıracağım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Öyle tabi herşey de vardır bir hayır diyoruz da içim içimi yiyor. Ya öbür ayda olmazsa diye kendime sorup duruyorum. Flasteri göbeğime yapıştırmamı söylediler bana. İğne yaptığımız bölgeye yapıştırıyorsun. Mümkünse yapıştırdığın bölgeye hemen tekrar yapıştırma çünkü tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor. Benim göbeğim kıpkırmızı şu anda. Bugün hepsini de çıkardım oh be dedim kurtuldum şunlardan. Bugün tek sevindiğim haber o yapışkanlardan kurtulmak oldu :)
Ne demek rica ederim bir faydam olsa keşke ya ben de tedaviye başlayacağım zeki hocada ama benim ve eşimin sonuçlarına baktı cahilim bu konuda yeterlidir de mi onlar

Back
X