Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Benimde ilkim3 gün dondurulmuş emriyodu tuttu ama erken doğum oldu simdi 5 gün dondurulmuş emriyo tiransfer yapildi beklemedeyim inşallah hepimiz mujdeli haberler veriririz
hayırlısı olsun canım 5.gün emriyosu yumurta sayısı yeterli olunca yapılan bi uygulama senin yeterli demekki :) inşaallah canım hayırlısıyla pozitif sonucu alırız:)

Merhaba herkese. Ben bu ayki adetimle baslayacam insallahh. Merak ettiğim bisey var. Ben de yapisiklik olduğu için zeki hoca önce histereskopi daha sonra da transfer yaparız dedi. Histereskopi ücreti bizim hastaneye ödediğimiz fiyata dahil mi ve bir ay dondurma işlemi olacak bunun için de ayriç ücret ödeyecek miyiz

Merhaba herkese. Ben bu ayki adetimle baslayacam insallahh. Merak ettiğim bisey var. Ben de yapisiklik olduğu için zeki hoca önce histereskopi daha sonra da transfer yaparız dedi. Histereskopi ücreti bizim hastaneye ödediğimiz fiyata dahil mi ve bir ay dondurma işlemi olacak bunun için de ayriç ücret ödeyecek miyiz
Hastaneye tup bebek icin ödediğimiz ücret ayri. Zaten histereskopu merkezde yok başka bir hastanede yapar ücreti de ayrıdır. Rahim dinlendirme yapacaksa artı ücret ben 500 vermiştim. Dondurma işlemi ücreti de ayri

Ben de yarından itibaren iğnelere başlayacamm inşallahhh. Tahliller yapıldı kist erimiş çok şükür

Back
X