Benimde ilkim3 gün dondurulmuş emriyodu tuttu ama erken doğum oldu simdi 5 gün dondurulmuş emriyo tiransfer yapildi beklemedeyim inşallah hepimiz mujdeli haberler veriririzamin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilkim3 gün dondurulmuş emriyodu tuttu ama erken doğum oldu simdi 5 gün dondurulmuş emriyo tiransfer yapildi beklemedeyim inşallah hepimiz mujdeli haberler veriririzamin canım![]()
inşaallah canım:)Hayirli olsun canm inşallah sımsıkı tutunur sana![]()
hayırlısı olsun canım 5.gün emriyosu yumurta sayısı yeterli olunca yapılan bi uygulama senin yeterli demekki :) inşaallah canım hayırlısıyla pozitif sonucu alırız:)Benimde ilkim3 gün dondurulmuş emriyodu tuttu ama erken doğum oldu simdi 5 gün dondurulmuş emriyo tiransfer yapildi beklemedeyim inşallah hepimiz mujdeli haberler veriririz
Hastaneye tup bebek icin ödediğimiz ücret ayri. Zaten histereskopu merkezde yok başka bir hastanede yapar ücreti de ayrıdır. Rahim dinlendirme yapacaksa artı ücret ben 500 vermiştim. Dondurma işlemi ücreti de ayriMerhaba herkese. Ben bu ayki adetimle baslayacam insallahh. Merak ettiğim bisey var. Ben de yapisiklik olduğu için zeki hoca önce histereskopi daha sonra da transfer yaparız dedi. Histereskopi ücreti bizim hastaneye ödediğimiz fiyata dahil mi ve bir ay dondurma işlemi olacak bunun için de ayriç ücret ödeyecek miyiz
Sağol canmmmHayirli olsun şimdiden .
Ben bugün ignelere başlıyorumVar mı aranızda hayırlı haberler alan
Var mı aranızda hayırlı haberler alan
Hayırlı olsun canım gonalf le mi başladın yanında merional falan da var mı kaçlık oluyorsunBen bugün ignelere başlıyorum![]()
Amin canım inşallah guzel haberlerle dolsun buralarHayırlı olsun canim rabbim kucağına almayı da nasip etsin ınsllh darısı bizlere olsun :)
150 gonal f 175 merionalla başlıyorum canm... Bir de vitamin hapları var tabiHayırlı olsun canım gonalf le mi başladın yanında merional falan da var mı kaçlık oluyorsun