- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Rahimde yapışıklık var, amh 0.54. Önceki üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde Ahmet Özdoğruya yaptırmıştımCanım sizin sorun ne ve 3 denemeyi nerde yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahimde yapışıklık var, amh 0.54. Önceki üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde Ahmet Özdoğruya yaptırmıştımCanım sizin sorun ne ve 3 denemeyi nerde yaptınız
Hadi hakkında hayırlısı canmmBende zeki beyin hastasıyım hanımlar yarın kontrolüm var yine ınsllah iyi haberler alırız hepimiz
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız burdaRahimde yapışıklık var, amh 0.54. Önceki üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde Ahmet Özdoğruya yaptırmıştım
InsallhHadi hakkında hayırlısı canmm
İmşallaahhh canmm. Artık dayanacak gücüm yok sanki. RABBİM hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinİnşaallah güzel sonuçlar alırsınız burda
Normal canım yoğun ilaç aliniyor hassaslık olabilirCanlar ya göğüslerim çok ağrımaya başladı neden aceba yumurta çatlaması önleyen iğneye başladık ondan mı aceba
İnsallah hersey hayırlıca olur yaNormal canım yoğun ilaç aliniyor hassaslık olabilir
İnşallah bu yolda olan herkesİnsallah hersey hayırlıca olur ya
Senin sorunun ne canım ilk defa mi yapıyorsunRabbım herkese hayırlıca naisp etsin ınslalah
Evet ilk denememiş pko hastasıyım bende esımde sorun yok 4 yıllık evliyiz bu ay denemeye karar verdik o yüzdenSenin sorunun ne canım ilk defa mi yapıyorsun
Pazartesi gittim kontrole çok iyi dedi 9 dan aşağı yok boyutu olan dedi 14 var dedi ve yaklaşık 14 falan saydıYumurta rezefin nasıl
Eşinden sorun yoksa inşallah tutar canim yas kaçPazartesi gittim kontrole çok iyi dedi 9 dan aşağı yok boyutu olan dedi 14 var dedi ve yaklaşık 14 falan saydı
İnsallah hayırlıca 26Eşinden sorun yoksa inşallah tutar canim yas kaç
Rahat ol tutar inşallah hayırlı haberlerle gelİnsallah hayırlıca 26