Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cünkü ben kımseye soylemeyı planlamıyorum bide yazın ortasında olmak benı biraz endıselendırıyor. odemlerımın fazla olcagını soylıyolar dogru mu

ben cok bi degisiklik olsun istemiyorum zaten sadece cıkıntılar gitsin. extra kücültme ve daraltma falan yaptırmıcam

lütfen yardım edin bana bu hafta zühtü beyle konusmaya gıdıp bu isi kesinlestirmek istiyorum
Ben sana yardımcı olmaya çok isterim ama en taze benim burada.Daha alçım çıkmadı.Ama daha tecrübeli arkadaşlar var.Umarım onlar sana yardımcı olacaklardır mesajını görünce.Ben 3 haftada öyle aşırı şişlik olacağına inanmıyorum ama tabii kesin bir bilgim yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben sana yardımcı olmaya çok isterim ama en taze benim burada.Daha alçım çıkmadı.Ama daha tecrübeli arkadaşlar var.Umarım onlar sana yardımcı olacaklardır mesajını görünce.Ben 3 haftada öyle aşırı şişlik olacağına inanmıyorum ama tabii kesin bir bilgim yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar merhaba . ben eskişehirde yaşıyorum ama burda beklentilerimi karşılycak bir doktor bulamadım bu yüzden şehir dışında burun estetiği olmayı düşünüyorum ilk olarak tabiki yakın diye ankarayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar merhaba . ben eskişehirde yaşıyorum ama burda beklentilerimi karşılycak bir doktor bulamadım bu yüzden şehir dışında burun estetiği olmayı düşünüyorum ilk olarak tabiki yakın diye ankarayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Ankara'da Zühtü Demir,Tevfik Sözen ve Serdar Öztürk isimlerini duydum ben.Forumda aratırsan hepsinin hastaları ve yaptığı burunların resimleri var.Resimlere bir bak önce derim ben.

Ben Zühtü Hoca'ya oldum.İlgi ve alakası güzeldi.Ama şöyle bir durum var,ben henüz alçılı haldeyim yani sonuç hakkında bir fikrim yok :) Şu alçılar çıksın daha net yazarım ben size.

çook geçmiş olsun ozaman umarım alçılar çıktığında sonuç yüz güldürücü olur :) bide sanırım fiyatı 4500-5000 arası . peki taksiy yapıyormu yoksa direk nakitmi alıyor ?

canım yazdıklarını okudum.zamanında bende bu konularda cok araştırdığım ve burdaki tecrübelerimden dolayı sana yazmak istedim..serdar beyi tanımam ama seninde anlatığın gibi kapalı teknikle yapıyormuş ve zühtü beyde kapalı teknikle burun deliklerinden girerek yapıyor.burun kanatlarında büyükse burun içinden ufaltarak yapıyor yanlız serdar beyin dediği gibi iz kalmıyor.olsaydı bendede olurdu cünki bendede burun kanatları ufaltıldı.hiçbir iz yok.bu işte uzman olmak gerekli bence sana açıkla kapalı arasında ne fark olduğunu bildiğim ve araştırdığım kadarıyla anlatayım..kapalıda burun deliklerinden girip yapıyorlar hiç iz kalmıyor kesik felan iyileşme sürecide daha erken oluyor.açık ameliyatta ise burun alttan yani burun ucundan kesilip yukarı kadar sıyrılıp kemiği görere göre sekil veriliyor.bu daha basit ve kolaylıkla yapılan ameliyat oluyor.ama burun altında iz kalıyor ve burun ucunda ilerde sarkmada oluyor. ayrıca burun ucuyla ameliyat olmuş bir insanı nerde görürsen gör burnunun estetik olduğunu hemen anlarsın ben kaç sene oldu.bir kişide cıkıp burunun estetikmi demedi.cünki kapalı teknik ve doğal olması sayesinde bu kişinin istegine baglı tabi coğu kişide acık oluyor ve esteik olduğu belli olsun diyen bile var.kişinin kendi tercihi bence ve iyi doktora olması zühtü bey bana göre cok tecrübeli bir doktor.ben kendisine sadece burun olmadım gögüs lipo felanda yaptırdım.tabi ilk burunla tanıştık:)önemli olan içine sinmesi ve tecrübesi bana göre bide senin ne istediğini doktora iyi anlatabilmen gerisi geliyor.

çok teşekkür ederim verdiğin cevap için :) evet ben bu teknik konusunu biraz daha araştırıcam.
zühtü beye de sorcam nasıl yapıcakmıs diye. ona göre karar vericem artık. peki diyelimki karar verdik bir kez daha doktorla görüşüyormuyuz ameliyattan önce. yoksa ön muayenedeki ile kalıyor mu?

yinede cvp attıgın için saol.sen ameliyat olalı kaç gün oldu ve ne zaman alçın cıkıcak umarım sonuç istedıgın gıbı olur :)

yinede cvp attıgın için saol.sen ameliyat olalı kaç gün oldu ve ne zaman alçın cıkıcak umarım sonuç istedıgın gıbı olur :)

Rica ederim cnm.Ben Cuma oldum ameliyatı.Yani bugün 6.günüm :) Cumartesi günü de alçım çıkar herhalde.Doktor Bey randevu verdi.Bakalım göreceğiz artık.Umarım memnun edici bir sonuç olur cnm sağol iyi dileklerin için.

Back
X