Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrh tasarımı yandan begenmıssın zaten gercekten su ankı burnundan rahatsızlık duyuyorsan yaptırırsın bende de sızın gıbı korkular var ama yaptıranları gorunce heveslenıyorum sımdıkınden daha kotu olamaz dıye dusunuyorum umarım oyle olur ıyı sanslar[/QUO
evet yandan begendim ama önden cok farklı durur tabı insallah iyi olur herkes istedigi burna ulasır sanada iyi şanslar :)

tatlım bırde ucretını ne kadar soyledı ozelden yazarmısın

Canım şu mesaj sayısı olayı yüzünden özelden gönderemedim buradan yazıyım :) 2 hastanenin ameliyathanesiyle anlaşmış akay 5.000, bayındır 5.750 ama tüm testler,oda, hastane kalış bunların içinde. Ama eğer hastanede kalmam diyorsan(ki ben öyle diyorum :)) 4.500 oluyodu sanırım. Son olarak eğer benim gibi burnunda et varsa nefes alma zorluğu çekiyosan kbb uzmanı da girecek ve 500 lira daha eklenecek fiyata.

Kızlar bugün burun ameliyatım için kbb gerekir mi diye tomografi çektirdim ve kbb doktoru burnumda çok sorun olduğunu büyüyen bi etim olduğunu söyledi zaten geceleri hafif bi horlama veya ağzım açık uyuyodum hep bu yüzdenmiş. Ve kbb ci bana bence estetik müdahale yaptırma kbb ciye görün daha doğal bi burun olur dedi estetikçiye yaptırdığında güzel olur ama kalkık çok klasik bir burun olur, doğal olmaz diye beni soğuttu açıkçası. Zühtü Beyle görüştüğümde o da benim gibi doğallıktan yanaydı içimi rahatlatmıştı fakat bugün aşırı kafam karıştı. Zühtü Beye ameliyat olanlar nasıl bir burun olduğunu gösterebilir mi bana lütfen mesaj sayım yüzünden göremiyorum bi türlü çok kararsızım ve çok korkuyorum petek dinçöz vs. gibi belli olan kötü bi burun olur diye. Lütfen yardımmm!!!

Kızlar bugün burun ameliyatım için kbb gerekir mi diye tomografi çektirdim ve kbb doktoru burnumda çok sorun olduğunu büyüyen bi etim olduğunu söyledi zaten geceleri hafif bi horlama veya ağzım açık uyuyodum hep bu yüzdenmiş. Ve kbb ci bana bence estetik müdahale yaptırma kbb ciye görün daha doğal bi burun olur dedi estetikçiye yaptırdığında güzel olur ama kalkık çok klasik bir burun olur, doğal olmaz diye beni soğuttu açıkçası. Zühtü Beyle görüştüğümde o da benim gibi doğallıktan yanaydı içimi rahatlatmıştı fakat bugün aşırı kafam karıştı. Zühtü Beye ameliyat olanlar nasıl bir burun olduğunu gösterebilir mi bana lütfen mesaj sayım yüzünden göremiyorum bi türlü çok kararsızım ve çok korkuyorum petek dinçöz vs. gibi belli olan kötü bi burun olur diye. Lütfen yardımmm!!!

tatlım fıyat konusunda bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım.ben bır yazı okumustum burnunuzda hem sorun olup hemde estetık bırarada olsun ıstersenız plastık cerrahmı kbb cımı ,plastık cerrahı tercıh edın cunku onlar burun estetıgı yapma egıtımı alırken burun ıcındekı sorunları gıderme egıtımıde alıyolarmıs tabı tercıh senın zuhtu beyın yaptıgı burunlarda abartısız gayet dogal ve guzel

Canım şu mesaj sayısı olayı yüzünden özelden gönderemedim buradan yazıyım :) 2 hastanenin ameliyathanesiyle anlaşmış akay 5.000, bayındır 5.750 ama tüm testler,oda, hastane kalış bunların içinde. Ama eğer hastanede kalmam diyorsan(ki ben öyle diyorum :)) 4.500 oluyodu sanırım. Son olarak eğer benim gibi burnunda et varsa nefes alma zorluğu çekiyosan kbb uzmanı da girecek ve 500 lira daha eklenecek fiyata.

burnunda et oldugunu nefes alma zorlugu cektıgını bunun ıcın amelıyata kbb uzmanıda gırerse 500 tl daha eklenıcek yazmıssın benım bıldıgım kadarıyla saglık kısmını sgk karsılıyo bunu sormusmuydunuz

HocaM siz de öğretmensiniz sanırım :) Meslektaşız.Ben 3 gün önce yaptırdım.Okula 1.5 ay kaldı.(Semineri de sayarsak) O zamana kadar iyileşir diye düşünüyorum.

Evet ben de öğretmenim. Yarın ilk muayeneye gidiyorum. Hala korkularım var emin olamıyorum pişman olmaktan korkuyorum eşim de gönülsüz hala:(( Başka doktora da gitmedim. Burdaki arkadaşlar Zühtü beye iyi refeans oldu. bakılım umarım yarın şu kararsızlığım son bulur!! Şimdi nasısınız? İstediğiniz gibi olmustur umarım.

canım yazdıklarını okudum anladığım kadarıyla burun bittiği yerdeki sert kemik olan yerden olmak istiyorsun sanırım sıkıntın orada sorularına bildiğim kadar yanıtlayım..burun kökü zaten kemik olduğu için iyileşme sürecide bünyene göre değişir sert yer orası ve tabiyki ödemde yapar.burun ucunda işlem yapılmayınca anladığım bu daha cabuk iyileşirde ama şişlik morluk yapar göz altında sonuçta kemik düzeltilecek ama 3 haftadada senin yaraların cabuk iyileşiyorsa bu sana avantaj olur.daha cabuk iyileşir 2 hafatada morluk ve şişlik gider ama şişliklerin hepsi 3 haftada gitmez cok belli olacağını sanmıyorum.bünyenede baglı kimi var morluk bile olmuyor kimide cok geç düzeliyor.

bunyem aslında hassastır ama bilmiyorum tabı boyle bır operasyonda nasıl reaksıyon verir vucudum. aslında cok buyuk bı cıkıntı yok ama bılemıyorum nasıl olur. 3 haftada nasıl nır sonuc cıkar ortaya merak edıyorum

Evet ben de öğretmenim. Yarın ilk muayeneye gidiyorum. Hala korkularım var emin olamıyorum pişman olmaktan korkuyorum eşim de gönülsüz hala:(( Başka doktora da gitmedim. Burdaki arkadaşlar Zühtü beye iyi refeans oldu. bakılım umarım yarın şu kararsızlığım son bulur!! Şimdi nasısınız? İstediğiniz gibi olmustur umarım.
Zühtü Bey çok ilgiliydi sağ olsun.İçiniz rahat olsun.Ben sonucumu hala tam göremedim burnum bantlı.Ama benim de yarın randevum var sanırım bantları çıkaracak.18.30'da benim randevum orada karşılaşırsak kendiniz de görebilirsiniz. :)

burnunda et oldugunu nefes alma zorlugu cektıgını bunun ıcın amelıyata kbb uzmanıda gırerse 500 tl daha eklenıcek yazmıssın benım bıldıgım kadarıyla saglık kısmını sgk karsılıyo bunu sormusmuydunuz

Annem de bugün öyle dedi ama bakalım artık zaten haftaya bi daha görüşücem Zühtü Beyle umarım illahlah etmez çünkü tereddütlerim var :) Kbb ciye yaptırma fikrinden de vazgeçtim dediğin gibi ucuz etin yahnisi durumu olmasın sonra. Sen naptın canım görüşmeye gittin mi?

xyzm merak etme zuhtu bey benim kardesimden illalah etmediyse sizden hic etmez.bana bile gina geliyodu bazen sordugu sorulardan :) ama her seferinde guleryuzle sakinlestiriyodu zuhtu bey saolsun.ozelliklede muayenelerde.her seferinde arkadaslarindan ameliyat tampon hikayeleri dinleyip zorla gidiyodu.aciycakmi diye.her seferinde sabirla aciklamalarda bulunuyodu zuhtu bey sen bana inan cevreye bakma diye.gercekten cok sabirli bi insan ben olsam bilmiyorum ne kadar sabirli olabilirdim :)

Annem de bugün öyle dedi ama bakalım artık zaten haftaya bi daha görüşücem Zühtü Beyle umarım illahlah etmez çünkü tereddütlerim var :) Kbb ciye yaptırma fikrinden de vazgeçtim dediğin gibi ucuz etin yahnisi durumu olmasın sonra. Sen naptın canım görüşmeye gittin mi?

hayır tatlım ben agustosun sonunda muayne olup esımde ıkna olursa hemen ınsallah eylul gıbı amelıyat olmak ıstıyorum uzatmak ıstemıyorum ınsallah burunlarımız cok guzel olurda mutu oluruz

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza açıkçası sırf burun estetiği için üye oldum :) Yarın annemle Zühtü beyden randevu aldık ikimiz de yaptırmayı düşünüyoruz ama kararsızız biraz acaba Zühtü Bey muayene ücreti alır mı?

canım merhaba hoşgeldin aramıza zühtü bey muayene ücreti almıyor.kendisi ankarada iyi bir doktordur.

Bende burun estetiği olmak istiyorum da Zühtü bey ne kadara ameliyat yapıyor yazar mısınız ? Bide devlet hastanelerimde önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Ankarada yaşıyorum ve bi an önce karar vermem lazımm

canım zühtü bey en son buraya yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 4500-5000 diye duydum.ben cok eskiden burun ameliyatı olduğum için şimdi fiyat nedir bilemem.bide burnuna göre fiyat veriyordu.burunda darbeden dolayı bi sıkıntı varsa kbbcı felanda giriyor.ameliyata onun için fiyat değişiyordu.he bide hangi hastanede olacağınada baglı oda fiyatı değiştiriyodu..devlet hastanelerini bilemeyecem.

Görüşme olumlu geçti muayene ücreti almıyor Zühtü Bey. Adım adım anlattı gayet iyi bir doktora benziyor zaten o da benim gibi doğal burundan yana öyle küçük, kalkık burunlara pek olumlu bakmıyor zaten benim gibi :) Ama bana yaptığı tasarımı tam olarak hatırlayamıyorum çıktı vermedi biraz içime sinmediği hissediyorum o yüzden bi ara tekrar gidip hem kbb için tomografi sonuçlarımı vericem hem de bir daha konuşucam. Fakat dediğim gibi eski hastalarını gösterdiğinde hepsi çok başarılı olmuş o yüzden güvendim 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah :)

canım tasarımda begenmediğin bişey olduğunda söylersen zaten değiştiriyor.biz doktorla tasarımı beraber yaptık ve en önemlisi yüzüme yakışan ve oturan abartısız cok doğal bir burun yaptı.sonuç öyle oldu zaten tasarımı iste mailde atıyorlar sana ona göre begenmediğin yerleri söylersin oda değiştirir.zaten günde almışsın herşeyin hayırlısı olsun.zühtü bey gercekten ilgili ve sabırlı bir doktordur.ben kendisine ara ara başka ameliyatlarda oldum kaç senedirde tanıyorum kendisini ve ailemden cok kişide ona ameliyat oldu.herkes allaha şükür memnun kaldı.umarım sende memnun kalırsın canım.karar vermek ne kadar zordur cok iyi bilirim.

kızlar bende burun için zühtü beyi düşünüyorum ama cok endişelerim var ameliyattan sonra cıkacak burun ya bana yakısmazsa istedigime uygun burun olmAzsa diye korkuyorum doktora anlatıyoruz sunu bunu istıyoruz dıye ama eli neye alısmıssa onu yapar mı acaba evet burnumda sorun var ama cirkin durmuyo. ya amelıyattan sonra yakısmayan bır burun olursa psikolojim bozulursa sonucta herkesın güzellik anlayışı farklı doktorun yuzume yakıstırdıgını ben yakıstırmayabılırım zühtü bey yandan burnumun nasıl olacagını gosterdi ama önden göstermedi yani işim doktora kaldı o neyi yakıstırırsa öyle olacak gibi yani bende begenmemekten korkuyorum.offff cok endişeliyim

canım kolay değil bu aşamalardan hepimiz gectik.herkesin yüz anatomisi farklı ayrıca herkese aynı burunu yapması olanaksız o zaman hepimizin burnu aynı olurdu ve tasarıma gerek olmazdı.burda yanılıyosun genelde hangi doktora gidersen git yandan tasarım yaparlar ben cok doktor araştırdım ankarada gittim.hepsi yandan tasarım yaptılar ve onların tasarımını begenmedim.esasında doktora kalmıyor sen nasıl istersen ne sekilde tasarım yaparsan doktorla sonuçta o cıkıyor kendimden biliyorum.tabiyki ilk zamanlardan ödemlerden burnun yüze oturmamasından tuhafına gidiyor takma burun gibi geliyor sana begenmiyosun.ama bunlar aşama aşama geciyor.bi bakmışın burun oturmuş ve cok doğal güzel bir burun cıkmış.burun öyle hemen olayım bitsin değil zaman lazım kısa zamanda değil 1 yılda burun oturuyor.herşey doktoru bulup olana kadar sonrası zaten geciyor.

canım kafanın karışmasına gerek yok benimde sol tarafta kemikte içte egrilik vardı.ve bende senin gibi kbbcıya gittim ama cok kötü burun akıntım ve geceleri sıkıntım vardı senelercede cektim.kbbcıya gittiğimde bana burunumdan ameliyat olmam gerektiğini ayrıca olmuşkende burununu yaptır demişti ve zaten zühtü beyle tanışmamda böyle oldu.kbb.ci ve zühtü bey girdi ameliyatıma tabi tasarımıda zühtü bey yaptı.beraber sonuç söyle ne burum kalkık nede ben estetikliyim diye bagırıyor.cok doğal ve cok güzel oldu.ayrıca gittiğin zaman sana yapmış olduğu burunları göstermedimi? burda kaç tane kişi oldu.bugüne kadarda havada yapay duran bir burun görmedim. endişelenmekte haklısın ama örnekleri var.mesaj sayın dolduysa zaten arkadaş olarakta ekliysen fotoları görürsün canım

canım kafanın karışmasına gerek yok benimde sol tarafta kemikte içte egrilik vardı.ve bende senin gibi kbbcıya gittim ama cok kötü burun akıntım ve geceleri sıkıntım vardı senelercede cektim.kbbcıya gittiğimde bana burunumdan ameliyat olmam gerektiğini ayrıca olmuşkende burununu yaptır demişti ve zaten zühtü beyle tanışmamda böyle oldu.kbb.ci ve zühtü bey girdi ameliyatıma tabi tasarımıda zühtü bey yaptı.beraber sonuç söyle ne burum kalkık nede ben estetikliyim diye bagırıyor.cok doğal ve cok güzel oldu.ayrıca gittiğin zaman sana yapmış olduğu burunları göstermedimi? burda kaç tane kişi oldu.bugüne kadarda havada yapay duran bir burun görmedim. endişelenmekte haklısın ama örnekleri var.mesaj sayın dolduysa zaten arkadaş olarakta ekliysen fotoları görürsün canım

zühtü bey, muayeneden ücret alıyor mu ki? benim 2.ameliyatım olacak, revizyon olacağım. ama doktor konusunda aklım çok karışık. acaba doktor beyin revizyon başarısı nedir, bir bilginiz var mı?

Canım çok saol bilgilendirdiğin için kararlıyım artık kesinlikle Zühtü Bey hele ki senin burnunu gördükten sonra kesin diyorum :) Baktım albümüne ve çok doğal bir burnun var hiçkimse anlamıyordur eminim estetik olduğunu. Tasarımımda biraz uzun durdu burnum çok doğal ama yaptırmışken daha güzel olsun diyorum senin burnunu örnek olarak gösterebilir miyim rica etsem sorun olmaz değil mi?

canım zühtü bey en son buraya yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 4500-5000 diye duydum.ben cok eskiden burun ameliyatı olduğum için şimdi fiyat nedir bilemem.bide burnuna göre fiyat veriyordu.burunda darbeden dolayı bi sıkıntı varsa kbbcı felanda giriyor.ameliyata onun için fiyat değişiyordu.he bide hangi hastanede olacağınada baglı oda fiyatı değiştiriyodu..devlet hastanelerini bilemeyecem.

Çok teşekkürler canım, karar verdim pazar günü ameliyat oluyorum inş :)

Back
X