Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neden hayalkırıklıgına ugradınız?çok mu yapay olmuştu burnu arkadaşınızın arkadaşının?ben de zühtü beye ameliyat düşünüyorum da araştırıyorum...

neden hayalkırıklıgına ugradınız?çok mu yapay olmuştu burnu arkadaşınızın arkadaşının?ben de zühtü beye ameliyat düşünüyorum da araştırıyorum...

Evet cok buyuk ve yapay gozukuyordu ve burnun ucunun ortası dusuk kenarları ise kalkıktı ve cok genis geldi gozume kime gosterdiysem begenmedi ama kız oyle bir burun istemis de olabilir. İlk burnunun asırı buyuk oldugunu ve yeni burnundan cok memnun oldugunu soyledi arkadasım

Cok tesekkur ederim cevap icin,sanirim sans isi ya bu estetik isi benim burnumun derisi kalina giriyo galiba,epey de genis kemik de egri oooodff,benim sanki daha zor gibi durumum bana oyle geliyo

Kimse neden yazmiyo yorum filan?cok ilginc..
2 kisi gprdum zuhtu beye ameliyat olan ,onlarada cok tsk ederim resimleri icin

Cok tesekkur ederim cevap icin,sanirim sans isi ya bu estetik isi benim burnumun derisi kalina giriyo galiba,epey de genis kemik de egri oooodff,benim sanki daha zor gibi durumum bana oyle geliyo

Canım benimki de kalın olabilir kalın ince nasıl anlasılıyo onu bile bilmiyorum deviasyon var bende de, karar vermeden muhakkak bilgilendir beni de aynı durumdayız:) Gordugun burunları gorme imkanım varmı? henuz hic goremedim sitede(

Canım sana yazdıgım cevap gonderilemedi ozel mesaj kutun dolmus yeni mesaj alabilmen icin silmen gerekiyomus

Sildim canim mesaj posta kutumdan,ben kalin oldugunu tahmin ediyorum canim cok emin okmasam da oyle gelio cunku etli bi burnum var yani genis delikli

Zuhtu bey sanki biraz delikleri buyuk birakiyo geldi burunlarin ya.ekledigim arklar beni eklemiyenler eklermisiniz siz de gectiniz bu yollardan
Neden yardimci olmuyosunuz anlamadim ki yaaa

caseyeraa sana mesaj atamıyorum artık, hata veriyor. ama diger yolla da ulaşamadım sana.

Pardon canim ya posta kutum dolu galiba bu arada ben muhammet dilber e ameliyat olcam subatta ameliyat tarihi alip ...cok uardimci oldun sen ve tuba cok tskler :)

Kızlar merhaba bende 2 ay önce Zühtü beye muayeneye gittim.Serdar Öztürke göre cok daha ilgili ve daha uzmanmış gibi geldi bana.Burnumun gülünce aşağı doğru eğilmesinden ve biraz da burun deliklerimin büyüklüğünden mutsuzum.Zühtü hoca benim cok kolay bir ameliyat olacağımı ucuna dolgu konup biraz delikler daraltılıp cok hafifte kemiğimi torpuleyeceğini söyledi.Aranızda böyle bir ameliyat olan varmı ?

Değişiklikten çok korkan saçımı bile kestiremeyen biriyim Ama burnuma taktım çok değişmeyeceğim bir ameliyat mıdır sizce bu? Birde 6 ay sonra düğünüm var sizce iyileşme için az bir süremidir bu? Deneyimliler yardım edin bizeeee :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…