Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açıkcası ben çok kavisli bir burun istemedim bilgisayarda tasarladığı burna çok yakın bir burun yaptı resim yüklüyorum ilk resim bilgisayarda tasarladığı ikinci resimde yaptığı

Eklentiler

• image.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 660

Evet bilgisayardaki tasarim tam istedigim gibi olmasada begenmistim. Ben kavisli ve ucu kalkik istemistim ama kendisi dogal taraftari oldugu icin kendisine göre en fazla yapabilicegini yapti. Ben tasarima bayilmasamda sevdim ama suan hic bi alakasi yok. Burnum gayet öncekiyle ayni boyutta ve yine kavisin olmasi gereken yer disari dogru siskin ve ucu assagiya dogru bu sürec gecici mi ya yoksa degismez mi

Merhabalar, ameliyatınız nasıl geçti? ben de Zühtü Demir düşünüyorum da, yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba doktorum Zühtü Bey çok güzel bir burnum olduğunu söyledi amelyattan çıkınca tek hatırladığım cümle bu açıkcası Henüz alçılarım çıkmadı oyüzden net bişey söyleyemicem ama çok ilgili biri Zühtü bey merak ettiğiniz her soruya bir yanıtı var ve güven veren bir yanı var tabiki:)4.güne girdim çok şükür daha bir sıkıntım yok alçılarım çıkınca daha net bir bilgi verebilirim size dilerseniz:)

canım sen gidip zühtü beyle bu konuyu konuştunmu benim bildiğim kadarıyla revizyondan zaten ücret almıyor ki.
boşuna dava felan açmana gerek yok git söyle sorununu cözsün yani cünki benim arkadaşımında burnunda ufak begenmediği yer vardı.onu revizyon yaptı ve ücrette almadı.

canım aramıza hoşgeldin.cok geçmiş olsun.sende inş memnun kalırsın

canım aramıza hoşgeldin.cok geçmiş olsun.sende inş memnun kalırsın
Cnmm çok teşekkürederim:))çok sabır isteyen bi süreçmiş şimdide alçımın çıkmasını bekliyorum cumartesiyi iple çekiyorum:))biraz korkularım var tabi hala sanki yamuk gibi burun deliklerim farklı şuan konuşmak için çok erken ama insan tedirgin oluyor işte :)))

canım daha alcın cıktığındada cok begenmeyeceksin kendimden biliyorum cünki burun sabır işi beklemek cok zor zamanla oturcak cok şiş olacak minik minik kabarcıklar olacak acıldığında alcı alerji yapıyor cünkü.1 senede anca otururuyor.kolay değil burun yaptırmak sonuç iyi olsun önemli olan bence odur.

Çok teşekkürederim doğru diyosun umarım sıkıntısız atlatırım...hakaten zorlu bi süreçmiş ağrı sızı yok çok şükürde beklemek zor işte:)

Ben Zühtü beyin parasını ameliyattan çıkınca peşin olarak verdim.Hayatımda da onun kadar zarif,anlayışlı,sevgi dolu bi doktorla karşılaşmadım.Her sıkıntımı dinledi, hep beni motive etti.Sallamamak gibi bi tavrı asla ama asla olmadı.Burnunuzun sizi mutlu etmediğini açık açık konuşun dava falan etmenize gerek yok.Zühtü bey paradan önce hastalarının mutluluğunu düşünen bi hekim.

Bende zühtü beye ameliyat oldum alçılarım çıkınca gözlerimi kapatıp açtım bi daha baktım burnum o kadar güzeldiki. Sonra gittikçe şişti tabi ucu bombeleşti bi garip oldu anlayacağınız. Ama doktotuma o kadar çok güveniyorumki eminim geçecektir. Çok anlayışlı başarılı bi doktor ne yapsa kabulumdü zaten:)

canım ne zaman oldun sen ameliyatını?yenimi eskimi yeniyse burun ucuna inmesi ve ordan ödemlerin gitmesi daha geç oluyor.eskiyse yani 1 seneyi devirmişsen burun ucunda öyle bombeleşme olmaması lazım varsada zühtü hocaya göstersen elbet bir cağresi vardır.ve düzeltirde

Çok teşekkürederim doğru diyosun umarım sıkıntısız atlatırım...hakaten zorlu bi süreçmiş ağrı sızı yok çok şükürde beklemek zor işte:)
canım sen ne yaptın alçın cıktımı nasılsın merak ettim.

Benim ameliyatım yeni sayılır 4 ay oldu daha kritik 6. Aya girmedim bile:)bi sıkıntı olmaz umarım gidişat şimdilik gayet güzel tabi nihai sonuç daha önemli. Normal bi süreç heralde ucunun tombikleşmesi çünkü ilk halini gördüğümde yani slçım çıktığında bayılmıştım şekline ucuna :)

ben de alçılarım çıkınca burnumu aşırı beğenmiştim. sonra bi şişti bi evrim geçirdi ben bile inanamadım ben de güveniyorum zühtü beye geçicek bunlar. benim 2buçuk ayı biraz geçiyo ve hala çok şiş burnum, bide benim burun kanatlarımda da ödem var ve masaj yapınca küçücük oluyo burnum çok seviyorum ama 2 dk snra falan yine eski halini alıyo.umarım alçının ilk çıktığı anki o muntazam burna kavuşuruz. üstelik benim asimetrilerim var heeepsi geçicek dedi zühtü bey, çok moral veriyo,incecik bi burun olucak umarım

canım sen ne yaptın alçın cıktımı nasılsın merak ettim.
Merhaba k.bakma geç gördüm braz alçım çıktı bantlar var şuan o da yarın çıkıcak şuan sıkıntı yok memnunum :) Birazdaha geçsin resim paylaşıcam umarım güzel istediğim gibi olur henüz alışamadım daha :)

canım cok yeni daha burunun zaten burun ucuna iniyor semsert olur burnunun ucu daha ödemler indikce yumuşuyacak daha doğal olacak biraz masaj yap burnun ucuna onun faydası oluyor.zamanla oturacak cok değişiyor 1 sene sonra cok farklı olacak ara ara burunun fotolarını cek farkı görürsün.

fıstık seninde burnun cok yeni cok değişecek zaman lazım inceliyor ödemler işte adamı sinir ediyor.beklemek var ya o cok sıkıntılı sabır lazım kızlar:)

hadi bakalım inş istediğin gibi olur canım fotolarını yükleyince bakarız.taze yeni burnuşuna biraz yorum yaparız:) eminim güzel olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…