Tek merak ettiğim aslında burun alçıdan çıktığı ilk haline dönüyor mu yoksa az da olsa şiş mi kalıyo.burnum çok şiştiği zaman ilk aylardaki fotoğralarıma bakıp kendimi teselli ediyorum baya bi şişti o zamanlar:)canım cok yeni daha burunun zaten burun ucuna iniyor semsert olur burnunun ucu daha ödemler indikce yumuşuyacak daha doğal olacak biraz masaj yap burnun ucuna onun faydası oluyor.zamanla oturacak cok değişiyor 1 sene sonra cok farklı olacak ara ara burunun fotolarını cek farkı görürsün.
Merhaba benim amelyat sürecim rahat geçti 1hafta dinlendim ben ağrı sızı hiç olmadı 2gün çok fazla şişmiştim..alçı çıkınca normal hayatıma geçtim ama çok yürümek biraz baş ağrısı yaptı..zaten Zühtü beyde bu şekilde söylemişti aynen dediği gibide oldu:)resimlerimi gün içerisinde yollayacağım 3.hafta olmasına rağmen memnunum yadırgamadım hiç inş hep böyle olur:)sizinde benimde:)kkbra canım merhabalar bende amaliyat için randevu alcam fotolarını benimle payşaırmısın ve süreç hakkında bilgi verirmisin kaç günde iyileşiyo çalışıyorum uzun süre rapor alamam.nowam_1984@hotmail.com eklersen sevinirim resim olanlar gönderirse sevinirim karasızımda
3.hafta olmasına rağmen tasarımla birebir sayılır yani şuan sadece ucu kalkık ki oda ineceğini söylüyo doktor..belki yorum için erken olabilir ama şimdiden aldığım yorumlar güzel ki amelyat olduğumu bilmeyen bile anlamıyor yani eğer doğal istiyosanız tavsiye ederim:)mainş canım memnun kaldın mı peki tasarımla yapılan aynı oldu mu?
Mail adresinize resim yolladım umarım dilediğiniz gğvi olur sizinde çünkü iyi biliyorum zor bi karar..inş canım memnun kaldın mı peki tasarımla yapılan aynı oldu mu?
Asıl ben teşekkürederim umarım memnun kalırsınız sizde :)çok teşekkür ediyorum harika olmuş gerçekten...içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?