banada yollayabilirmisin ? irmkoc@hotmail.com
Sana da yolladm cnm geldi mi
Çok güzel olmuş çok beğendim maşallah :))tereddüt ettim çünkü burda bikaç kişinin şikayetlerini okudum olur ya ya banada olursa diye korktum ne bileyim daha kötü olursa falan diye işte emin olamadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim, bnm ilk 8 aypek hoşuma gitmiyodu amaöncesinden iyi diye sesimi de çıkarmıyodum açıkcası,şişler indikçe çok sevdim ama hala birazşişim var, inmelerini sabırsızlıkla bekliyorum. burun oturmadan şeklini çok almadan yorum yapılamıyor malesef ama çoğuhasta ödemli burnunu acımasızca eleştiriyo ama 1 yıl sonrası şikayetlere lafım yoktur, inşallah herkesin burnu istediği gibi oluuuurrrr aminnnnn
arkadaşlar merhaba ben de zühtü beye 11 temmuzda ameliyat oldum ve zühtü beyi seçmem de burda okuduğum yorumlar etkili oldu açıkcası ve henüz 1 ay olmasına rağmen çok memnunum ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirdim üstelik daha yeni olmasına rağmen beni daha önce tanımayan insanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyorlar bile o derece doğal bir burun yapıyo ve zühtü bey çok ilgili ve alakalı bir doktor daha söylenecek çok şey var aslında ama kıssadan hisse ankara da burun ameliyatı zühtü beye yaptırılır :) bu önce ki şimdiki hali burnumun
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.3 hafta önce oldum ben de.Hiçbi şekilde ağrı çekmedim sızlamadı bile burnum. Zühtü Bey gerçekten çok mükemmel bi doktor, kararsız kaldıysanız gidip görüşmenizde fayda var. Umarım benim de şişlerim bi an evvel iner de fotoğraf paylaşırım.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:)
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.Ya ben de 19 gün önce zühtü hocaya estetik oldum.burnum çok şiş ya özellikle burun ucum ya da görüntüm mü böyle anlamadım
Bi garipsiyorum(
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.Arkadaşlar 9 ay önce zühtü beye ameliyat oldum bandaj çıkınca burun çok güzeldi kalkıklığı filan ama şişler indikçe burun ucuda indi ozamanlar söylediğimde 1 yıl dolsun hallederiz dedi ama parayı tam ödedikten sonra burna hiç bişey yapmayacağını çok güzel olduğunu söylüyor ben kalkık istiyodum memnun değilim sizce ücretsiz revizyon yapmak zorunda değilmi dava filan açsam sonuç ne olur belli ki işi yokuşa sürecek kısacası parayı ödeyene kadar adamsınız arkadaşlar parasını alınca sallamamaya başlıyor o yüzden ya hiç yaptırmayın yaptırırsanızda tam 1 yıl olup burun şekli belli olmadan paranın yarısını vermeyin.
meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.bende zühtü beye ameliyat oldum 1.5 yıl geçti ama burnum kesinlikle istedğim gibi olmadı. şiş olduğunuda zannetmiyorum. son şekli bu heralde yamuk yumuk, fazlasıyla büyük. keşke daha çok araştırsaydım diyorum.
Kararsızsan eğer olma sakın paranla rezil olmak istiyosan ayrı tabi.meraba ben de zühtü beyi düşünüyorum ancak kararsızım.acaba özelden resimlerinizi atabilirmisiniz? begumulgen_90@hotmail.com mailim.
resimlerinizi görmek isterim ameliyat sonrası.mail adresimi yazmıştım.Kararsızsan eğer olma sakın paranla rezil olmak istiyosan ayrı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?