gecmiş olsun canım bence zamanla cok güzel olacak birazcık zamana ihtiyacın var o kadar.aramıza hoşgeldin.Ben 15 gün oldu zühtü beye ameliyat olalı 2. Ameliyatımdı ilk alçım çıktığında ağlayacaktım sonradan o estetikli ifade kaybolmaya başladı şuam sargılı zaten çok şiş ama güzel olacak inince heralde ama onun dışında ne morluk ne ağrı ne sizi hiçbirşey yaşamadım zühtü beye güveniyorum zaten bi sıkıntı bile olursa bizburdayız diyor bence çok iyi ve mütevazi bi doktor
genelde fiyatı burnuna baktıktan sonra söylüyor.cünki her burun bir değil yapılacak işleme görede değişiyor.ama bildiğim kadarıyla son fiyatlarından haberim yok 4.500..5.000 diye hatırlıyorum.tabi kesin bu fiyatlar olamayadabilir.Bende bu yıl sonu düsünüyorm.. ameliyat için ücret nedir sgk marsılarmı iri beni aydınlatsın lütfen
işte o zaman fiyat değişebilir.gidip bir göster fiyat almış olursun.daha net olur.Ufffff çokms. Ama söyle brnum kırık biraz da eğri nfste güçlük çekiyorm .
Hiç mi kimse yok ???Bakalım bende 21 ekim tarihi için Zühtü Bey'den ameliyat randevusu aldım. Umarım problem yaşamadan bu süreci atlatırız :) Ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum .. Özellikle ameliyat öncesi hazırlık dönemi ve sonrası iyileşme dönemini ve de korkum anesteziyi :)
Ya en başta ilk çıktığında yüz ifaden de bi çirkinlik oluyo bu benim 2. Ameliyatımdı ilkini başka doktora oldum beğenmedim ama o çirkin ifade bi süre sonra kayboluyor dün sargılarım yenilendiğinde baktım gerçekten azalmıştı ve daha da geçiyo yani ben memnunum zühtü bey çok iyi bi doktor zaten ama burnum daha çok şiş kendisi de diyor alakası olmucak bu haliyle diye p yüzden içimde rahat
Ben şu an memnun değilim yine yandan uzun burnum ucu aşağıda bilmiyorum çok güvenmiştim ama revizyonda iyi değil demişlerdi sanırım öyle 1 ay oldu daha yeni ama ..bilmiyorum şu anda burnum hala uzun beğenmiyorum
canım burnum gayet iyi hiçbir sıkıntım yok bozulma düşme gibi bişey yaşamadım bundan sonrada inş olmaz gayet memnunum tavsiyede ederim.
kaça oldun acabaZühtü hocaya bugün sabah ameliyat oldum. Buradaki tavsiyelere yorumlara uyarak karar verdim. Ameliyat öncesi süreçten ve sonrasından şu an için memnunum. Çabucak iyileşebilmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarıyla ve yorumlarıyla destek olan Arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?