Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmiş olsun canım bence zamanla cok güzel olacak birazcık zamana ihtiyacın var o kadar.aramıza hoşgeldin.

Bende bu yıl sonu düsünüyorm.. ameliyat için ücret nedir sgk marsılarmı iri beni aydınlatsın lütfen

Bende bu yıl sonu düsünüyorm.. ameliyat için ücret nedir sgk marsılarmı iri beni aydınlatsın lütfen
genelde fiyatı burnuna baktıktan sonra söylüyor.cünki her burun bir değil yapılacak işleme görede değişiyor.ama bildiğim kadarıyla son fiyatlarından haberim yok 4.500..5.000 diye hatırlıyorum.tabi kesin bu fiyatlar olamayadabilir.

Ufffff çokms. Ama söyle brnum kırık biraz da eğri nfste güçlük çekiyorm .

Bakalım bende 21 ekim tarihi için Zühtü Bey'den ameliyat randevusu aldım. Umarım problem yaşamadan bu süreci atlatırız :) Ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum .. Özellikle ameliyat öncesi hazırlık dönemi ve sonrası iyileşme dönemini ve de korkum anesteziyi :)

Hiç mi kimse yok ???

Ben şu an memnun değilim yine yandan uzun burnum ucu aşağıda bilmiyorum çok güvenmiştim ama revizyonda iyi değil demişlerdi sanırım öyle 1 ay oldu daha yeni ama ..bilmiyorum şu anda burnum hala uzun beğenmiyorum

Siz Zühtü beyden memnun kalmadınız mı ? İkinci ameliyatınızdan ?
Fotoğraf gönderebilmeniz mümkün mü ?

Zühtü hocaya bugün sabah ameliyat oldum. Buradaki tavsiyelere yorumlara uyarak karar verdim. Ameliyat öncesi süreçten ve sonrasından şu an için memnunum. Çabucak iyileşebilmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarıyla ve yorumlarıyla destek olan Arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun :)

valla bende memnun değilim çok güvenmiştim ama olmadı.ewt boyutlarını fazla ellemiyo sadece düzeltme yapıyo oda doğal yapacam diye kötü yapıo bence iyi bir doktor değil

Olumsuz yorum yapanlar fotoğraf paylaşabilirlerse bence daha uygun olur. Yüze uygunluk ve dudak açısı bence önemli büyüklük veya küçüklük kişiye göre değişir diye düşünüyorum. :)

kaça oldun acaba

Zühtü bey'e burun ucu ameliyatı olan var mı? muayene ücreti alıyor mu? Burun ucu ameliyatı ne kadardır acaba bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…