Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım burun alcıdan cıktığında cok şiş oluyor o hale dönmez git gide incelir.kemiik şekli yapısı zaten değişmez sadece ödemler gidecek zamanla oturcak

arkadaşlar resim atarsanız sevinirim memnun olmayan bazı arkadaşlar yorum yazmış ,nsan korkuyo ister istemez

canım resimlerini paylaş biraz yorum yapalım:)daha alışman biraz zaman alacak alışıncada zaten hep sana eskiden beri bu burunla yaşıyormuşsun gibi olacak..ben artık eski burnumu unuttum nasıldı.:))

Merhaba ank32,

ben yeni üyeyim. 2010 mesajlarınızı okudum. 2014 ekime kadar aradaki mesajları okumam çok zaman alacağı için size sormak istedim. şu an burnunuzdan memnun musunuz? 4 senede bozulma oldumu? bu cevaba çok ihtiyacım var.

Ben 15 gün oldu zühtü beye ameliyat olalı 2. Ameliyatımdı ilk alçım çıktığında ağlayacaktım sonradan o estetikli ifade kaybolmaya başladı şuam sargılı zaten çok şiş ama güzel olacak inince heralde ama onun dışında ne morluk ne ağrı ne sizi hiçbirşey yaşamadım zühtü beye güveniyorum zaten bi sıkıntı bile olursa bizburdayız diyor bence çok iyi ve mütevazi bi doktor

Canım merhaba ben de Zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Bugün görüşmeye gittim hatta. Sana soracağım şey ilk anda neden ağlayacak gibi oldun yani burun çok mu kalkıktı, şişti, büyüktü vs... Burun oturdukça düşüyor diyorlar. O yüzden sanırım ilk başta biraz kalkık duruyor ama bunun ölçütü ne?

Ya en başta ilk çıktığında yüz ifaden de bi çirkinlik oluyo bu benim 2. Ameliyatımdı ilkini başka doktora oldum beğenmedim ama o çirkin ifade bi süre sonra kayboluyor dün sargılarım yenilendiğinde baktım gerçekten azalmıştı ve daha da geçiyo yani ben memnunum zühtü bey çok iyi bi doktor zaten ama burnum daha çok şiş kendisi de diyor alakası olmucak bu haliyle diye p yüzden içimde rahat

Canım bir de benim burun tasarımımı kimse beğenmedi herkes çok fark yok hala büyük özelliklede ucu diyor. Yaptığı burunların birebir tasarımla alakası var mı sence.Birde ben hiç yorum yapmadım. acaba ameliyattan önce daha küçük istediğimi belirtip doktora yeniden mi bir tasarım yaptırmalıyım. Yoksa o tasrımlar sadece genel bir bakış amaçlı mı ?Cevabın için teşekkürler zorlu psikolojik bir süreç yardımın için sağol

Söylemende fayda var ama çok tasarımın aynısı olmuyor Zaten ne istediğini söyle zaten sana olur olmaz bu şekilde olur diye söylüyor

Canım bana da kaburga takviyesi dediler. Acaba bana resimlerinden mail atabilir misin? keremozygn@hotmail.com

Canım ameliyattan sonraki resimlerini bana da yollayabilir misin? keremozygn@hotmail.com

canım burnum gayet iyi hiçbir sıkıntım yok bozulma düşme gibi bişey yaşamadım bundan sonrada inş olmaz gayet memnunum tavsiyede ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…